ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο μνημονιακός κανίβαλος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Στη συζήτηση προ ημερών στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε ο κακός χαμός.

Πρωταγωνιστής αυτής της κακοστημένης τραγωδίας, ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος...
κόμματος και αποκόμματος της “πράσινης” καταστροφικής λαίλαπας που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ, “Ελιά” , Κίνηση των 58 και γενικότερα το λουρί της μάνας.

Ένας “Εθνοσωτήρας” του παρελθόντος που δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη Έλληνες ψηφοφόροι που ρίχνουν στην κάλπη ψηφοδέλτιο που φέρει το όνομά του!

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος λοιπόν, γιατί περί αυτού ο λόγος, όταν ξεκίνησε στη Βουλή η διαδικασία ζήτησε να μιλήσει πριν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα. Τότε όμως, ποιος είδε το διάβολο και δεν τον φοβήθηκε.
Ως μαινόμενος ταύρος σε υαλοπωλείο εξακόντιζε με κανιβαλικό τρόπο ευθείες βολές προς τον αναπληρωτή υπουργό, του τύπου: “Θα μιλήσω πρώτα εγώ γιατί εσείς δεν είστε εκπρόσωπος του λαού. Τι θέλετε εδώ; Ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός θα μας πει πως θα δουλέψουμε;”.

Βεβαίως, συνκανιβαλιστής του κ. Λοβέρδου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Δηλαδή, κατά το κοινώς λεγόμενο: “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”!

Ωστόσο, αυτός ο Μνημονιακός κανίβαλος, “ο εκπρόσωπος του λαού”, εκτός των άλλων πολιτικών εγκλημάτων του, ως υπουργός Υγείας διέλυσε την υγεία με το “περίφημο” πολυνομοσχέδιο του Φεβρουαρίου 2011 και έστρεψε εναντίον του και τους συντρόφους του της “Αριστερής Πρωτοβουλίας” οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους τότε, μεταξύ άλλων του καταμαρτυρούσαν πως το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο “μετατρέπει τον πολίτη σε πελάτη, για να υποστηριχθεί χωρίς όρους η ιδιωτική υγεία”.
Πως “η υγεία εμπορευματοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ιδιωτικών συμφερόντων”. Όπως επίσης, ανέφεραν πως “η συγχώνευση και η κατάργηση των νοσοκομείων δεν μπορεί να γίνει με μοναδικό γνώμονα τον περιορισμό εξόδων για να ικανοποιηθεί η τρόικα.

Να πάψει λοιπόν, να κατεργάζεται διαδικασίες που εξυπηρετούν την ιδιωτικοποίηση της Υγείας”. Και αφού μόνη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ψήφισε αυτό το πολυνομοσχέδιο τέρας, ο “Δημοκράτης” Ανδρέας Λοβέρδος εκ των υστέρων κάλεσε τους γιατρούς να συζητήσουν λεπτομέρειες της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Βλέπετε, η τρόικα και τα ιδιωτικά συμφέροντα του υπαγόρευσαν το χρόνο που έπρεπε να ολοκληρωθεί το έγκλημα της υγείας του λαού μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ξέρουμε αν ο κ. Λοβέρδος απάντησε ποτέ στους συντρόφους του σε αυτές τις ατιμωτικές κατηγορίες τους!
Αλλά γιατί να απαντήσει ο κ. Λοβέρδος;
Το απύθμενο θράσος του εξαντλείται κατά το δοκούν.

Όπως τότε, που μετά την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, να διαβιβάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή προς διερεύνηση ενδεχόμενων ευθυνών πολιτικών προσώπων (λέγε με Γιώργο Παπανδρέου) για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, ο κ. Λοβέρδος είχε πει το περίφημο: “όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα που προσπαθεί να μη γονατίσει, σε χώρα που θα γίνει μακελειό”.

Σε αυτόν τον μακελάρη πολιτικό δουλοπρεπή της τρόικα και εξυπηρετητή των δόλιων ιδιωτικών συμφερόντων της υγείας – σύμφωνα με τους συντρόφους του – είχε απαντήσει με δριμείς χαρακτηρισμούς ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ Παπαδάκης σε αναφορά που απέστειλε στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος:
“Όσο για τις ατυχείς δηλώσεις του κ. υπουργού Υγείας περί μακελειού, που (υπό την κάλυψη της βουλευτικής ασυλίας) άπτεται της πρόκλησης σε τέλεση πλημμελήματος, θα ήθελα να του πω ας ασχοληθεί με το Νοσοκομείο της Ρόδου, που έμεινε χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και αναλώσιμα υλικά για να χορηγήσει τελικά η ΜΚΟ, ας ασχοληθεί με το Νοσοκομείο Σύρου, όπου οι συγγενείς ασθενών μεταφέρουν ηλεκτρικές θερμάστρες για να τους ανακουφίζουν. 
Ακόμη ας ασχοληθεί με το μερίδιο από τη συλλογική ευθύνη που αναλογεί για την αποπροστασία του πολίτη από την αύξηση της εγκληματικότητας (απότοκο πολιτικής τακτικής). Όσοι διαχρονικά ασκώντας εξουσία μας έφθασαν σε αυτή την κατάσταση, που οδήγησαν εκατοντάδες νέων στην ανεργία στερώντας τους το όνειρο και την ελπίδα στη ζωή, δεν πρέπει να προκαλούν και δεν έχουν σχέση ανάμεσά μας. 
Αποδόμησαν από την παιδεία τις ανθρώπινες αξίες, το ήθος, την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την αγάπη, καλλιεργώντας τ΄ αντίθετα, προβάλλοντας και υπερασπίζοντας το εγώ τους αντί το εμείς (την ενότητα), αυξάνοντας την απληστία και όχι το μέτρο (κατά την αριστοτέλεια διατύπωση)” (Ιανουάριος 2012).

Μετά το παραπάνω κήρυγμα συμμόρφωσης, του αντιεισαγγελέα Εμμανουήλ Παπαδάκη, στον άθλιο πολιτικά Ανδρέα Λοβέρδο, τα δικά μας επιπλέον λόγια περιττεύουν.

Το ελάχιστο που θα μπορούσα να προσθέσω, θα ήταν μια ρήση από συνέντευξη του ολετήρα πολιτικού στην εφημερίδα Real News της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2010, όπου αυτοσαρκαζόμενος ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδεχόταν: “Νέο Γουδί εάν αποτύχουμε”! 

Και όμως, αποτύχατε!
Ποιος θα στήσει το Γουδί;

 Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/06/2015 09:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο μνημονιακός κανίβαλος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες