ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: "Η TTIP δεν θα περάσει!"

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ζητάει από όλους τους Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν και να υπογράψουν για την διακοπή των διαπραγματεύσεων της TTIP. 

Η συμφωνία αυτή δημιουργεί προϋποθέσεις για την ελεύθερη διακίνηση αγαθών αλλά παράλληλα αρκετές από τις επιμέρους συμφωνίες που περιέχει έρχονται σε αντίθεση με την υπάρχουσα συνταγματική νομοθεσία των χωρών μελών της ...
Ευρωπαϊκής ένωσης.

Παράλληλα οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε πλήρη αδιαφάνεια μη επιτρέποντας την οποιαδήποτε συμμετοχή ή ενημέρωση πολιτών για την διαμόρφωσή της, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντίθετου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Με λίγα λόγια σχεδιάζουν την λειτουργία της αγοράς χωρίς την συμμετοχή των καταναλωτών, αλλά με μόνο γνώμονα το κέρδος των εταιριών που έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις. Το ίδιο το κέρδος δεν είναι από μόνο του κάτι κακό, αλλά γίνεται εγκληματικό όταν προσπαθεί να ορίσει νόμους που δεν σέβονται το σύνταγμα μιας χώρας και κατά συνέπεια τους πολίτες αυτής.

Θεωρούμε λοιπόν ότι η προσπάθεια αυτή είναι "πονηρή" και τα αρνητικά της υπερβαίνουν τα θετικά κατά πολύ. Αποτελεί κίνδυνο για την δημοκρατία και το γράμμα του νόμου όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Η.Π.Α. και θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για ανάλογες αντισυνταγματικές συμφωνίες (εμπορικές και μη).

Οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να μας πείσουν παρουσιάζοντας το καλύτερο δυνατό σενάριο έκβασης της συμφωνίας, το οποίο όμως είναι υπερβολικά αισιόδοξο και ασαφές όσον αφορά την Διευθέτηση Διαφωνιών Επενδυτή-Κράτους (ISDS) και στην επίπτωση στην δυνατότητα των κρατών να θέτουν εργασιακά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και καταναλωτικά πρότυπα και κανόνες.

Αποκρύπτουν ότι αντίστοιχες συμφωνίες όπως η NAFTA δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα, ενώ είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ευαγγελίζονταν.

Υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για να γίνει η συμφωνία αποδεκτή από τους πολίτες και όσο αυτές δεν ικανοποιούνται, η λύση θα είναι αυτή η συμφωνία να έχει την ίδια τύχη με την ACTA, δηλαδή να απορριφθεί στο σύνολό της.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας εδώ και 2 χρόνια προσπαθεί να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για την συμφωνία αυτή αλλά μέχρι σήμερα, τα περισσότερα ΜΜΕ αγνοούν ή αποκρύπτουν την ύπαρξη των διαπραγματεύσεων γιατί είναι απασχολημένα με την τρέχουσα άνευ ουσίας επικαιρότητα για το αν ο τάδε υπουργός κατέγραψε μία συνομιλία, που θα έπρεπε να είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της Ευρώπης, ή αν φόρεσε σακάκι και γραβάτα.
Μας λένε ότι "δεν ενδιαφέρουν αυτά σήμερα", αλλά στην ουσία τα ΜΜΕ, με τον τρόπο που λειτουργούν, είναι αυτά που καθορίζουν την επικαιρότητα και όχι ότι ενδιαφέρει και επηρεάζει τον πολίτη, που δεν είναι ενημερωμένος πλέον.

Ενημερωνόμαστε για το τι είναι τη συμφωνία TTIP και υπογράφουμε.
Ήδη έχουν συλλεχθεί σχεδόν 2 εκατομμύρια υπογραφές από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεχίζουμε μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.
 Υπογράφουμε.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/27/2015 04:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: "Η TTIP δεν θα περάσει!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες