ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Προδότες του λαού και της Πατρίδας.

Του Τρύφωνα Τιπούρτη ( απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή, δείτε το βίντεο). 
Τσίμπησα μία είδηση που αναπαρήγαγαν διάφοροι ιστότοποι, άλλοι με τη δέουσα προσοχή και έμφαση και άλλοι με την απλή αναφορά της είδησης.
 Ένα μεγάλο θέμα που θα πρέπει να έρθει σε γνώση όλων, εφόσον έχει να κάνει με το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας.

Υποχρέωση και καθήκον οποιουδήποτε δημοσιογράφου που...
δηλώνει αδέσμευτος και ανιδιοτελής είναι να παρουσιάζει και θεματοποιεί τα εκ του πονηρού γενόμενα που περνάν στα ψιλά γράμματα κάποιων σφετεριστών της ενημέρωσης.

Για αυτό το λόγο κρούω τον κώδωνα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, … και για να έρθω στο θέμα… η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την ονομασία Μακεδονία για το κράτος των Σκοπίων, και μάλιστα σε με στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για τα Βαλκάνια λόγω των ραγδαίων εσωτερικών εξελίξεων στη γείτονα χώρα.

Στην ιστοσελίδα της και την εφημερίδα Επανάσταση, η Μαρξιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μάλιστα εκπροσωπείται στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, δημοσιεύει άρθρα για τα Σκόπια γραμμένα από Σκοπιανούς μαρξιστές χρησιμοποιώντας τη ονομασία Μακεδονία.

Ένα άρθρο έχει τίτλο «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης ξεπερνούν τις εθνικές διαφορές», … και μάλιστα έχει ως φωτογραφία τις σημαίες των Σκοπίων και της Αλβανίας με δύο χέρια να κρατούνται αλληλέγγυα.
Βέβαια το άρθρο έχει ως πηγή την ιστοσελίδα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης, εντούτοις η ιστοσελίδα της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ το αναδημοσιεύει.




Σε κάποια άλλο άρθρα αναφέρονται: «…για πρώτη φορά από τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, οι εργάτες και οι φτωχοί της Μακεδονίας, ακολουθώντας τα παραδείγματα της Βοσνίας, ενώνονται ενάντια στους εθνικούς διαχωρισμούς σε μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης», …
ή … «Η Μακεδονία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κουμάνοβο…».



Η Μακεδονία είναι μία, είναι Ελλάδα, και ο γεωγραφικός προσδιορισμός της βρίσκεται εντός των συνόρων της χώρας.

Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν προδοσία κατά της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας και των εθνικών συνόρων της.

Αν και στο παρελθόν συντελέστηκαν πολιτικές υποχωρήσεις σε ότι αφορά την ονομασία, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και αλλάξει την ιστορία, και νομίζω κανένας Πρωθυπουργός δεν θα θέλει να συμμετέχει και να αναφέρεται στην μελλοντική ιστορία ως αυτός που αναγνώρισε τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία.





Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 5/26/2015 03:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Προδότες του λαού και της Πατρίδας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες