ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Συνάντηση της Βουλευτού Μερόπης Τζούφη με πρόεδρο Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίησαν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Μερόπη Τζούφη και εκ μέρους της Ο.Μ. Πανεπιστημίου του ΣΥΡΙΖΑ οι κ.κ. Μποζίδης Πέτρος και Κούκλης Παναγιώτης, με τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων κ. Μηνά Πασχόπουλο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Μπάμπης Ματσούκας, πρόεδρος του συλλόγου ΕΤΕΠ Παν/μίου Ιωαννίνων (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό προσωπικό).

Από τη μεριά του κ. Πασχόπουλου τέθηκαν μια...
σειρά σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Ιατρική Σχολή εξαιτίας της υποχρηματοδότησης των τελευταίων χρόνων, όπως η έλλειψη εξοπλισμού ή η ανάγκη εκσυγχρονισμού του, η έλλειψη χώρων και ιδιαίτερα η έλλειψη αιθουσών διδασκαλίας, η άμεση ανάγκη αποκατάστασης φθορών και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να είναι λειτουργικές, ο μεγάλος αριθμός φοιτητών σε σχέση με τις υποδομές και οι μεγάλες ελλείψεις σε μέλη ΔΕΠ, εργαστηριακό και τεχνικό προσωπικό.

Η κα Τζούφη ενημέρωσε τον κ. Πασχόπουλο για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα θέματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και της Υγείας και για τους άμεσους και μεσοπρόθεσμους στόχους στους τομείς αυτούς, σημειώνοντας ότι η Παιδεία κι η Υγεία αποτελούν τομείς πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και άμεσης χρηματοδότησης αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Ζήτησε ακόμη να υπάρξει με θεσμικό και συλλογικό τρόπο ιεράρχηση των άμεσων αναγκών της Σχολής σε μέλη ΔΕΠ, προκειμένου να είναι έτοιμη η Σχολή, όταν θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες διορισμού. Επίσης τόνισε την ανάγκη να υπάρχει διαρκής και ουσιαστική ενημέρωση και πρόσβαση όλων των μελών ΔΕΠ για όλα τα ερευνητικά προγράμματα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά τόσο το νέο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση όσο και το καθεστώς εργασίας των πανεπιστημιακών ιατρών στο Ε.Σ.Υ, όπου σε πολλά σημεία διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/06/2015 10:59:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση της Βουλευτού Μερόπης Τζούφη με πρόεδρο Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες