ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Βρούτσης Γιάννης: " H Κυβέρνηση διορίζει στο δημόσιο και αδιαφορεί για τον ιδιωτικό τομέα."

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Ιωάννης Βρούτσης, παραχώρησε την  Δευτέρα 25 Μαϊου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», στην εκπομπή «The TOC» της δημοσιογράφου, Έλλης Στάη.

i) Η ωρίμανση των μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών στην αγορά εργασίας και στο ασφαλιστικό απέδωσαν καρπούς- το μαρτυρούν τα ίδια τα...
νούμερα.

ii) Τον Ιούλιο του 2012 κληρονομήσαμε την ανεργία με ισχυρές αυξητικές τάσεις στο 25,3% και την παραδώσαμε τον Φεβρουάριο του 2015 στο 25,4%, αφού κατέγραψε μείωση 2,5 ποσοστιαίων μονάδων (Σχήμα 2).

iii) Τον Ιούλιο του 2012 κληρονομήσαμε την ανεργία των νέων με ισχυρές αυξητικές τάσεις στο 56,4% και την παραδώσαμε τον Φεβρουάριο του 2015 στο 50,1%, αφού κατέγραψε μείωση 8,5 ποσοστιαίων μονάδων (Σχήμα 3).

iv) Για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας το 2014 υπήρξαν αυξήσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αφού πρώτα προηγήθηκαν τέσσερα χρόνια συνεχούς μείωσης (Σχήμα 1).

v) Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και προθέσεις. Η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα και οι μεταρρυθμίσεις, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά μιας πολιτικής που θα «γεννήσει» θέσεις απασχόλησης και θα μειώσει την ανεργία.

Σήμερα, δυστυχώς, η Κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα ικανοποίησης της πελατείας της, διορίζοντας στο δημόσιο και αδιαφορώντας για τον ιδιωτικό τομέα, κάτι που είναι άλλωστε και στον πυρήνα της ιδεολογίας της.
Δυστυχώς, με τις ιδεοληψίες και την αβεβαιότητα, η οικονομία πέρασε σε ύφεση, τα ελλείμματα εκτοξεύονται και πάλι. Όλα αυτά δημιουργούν συνθήκες αύξησης ξανά της ανεργίας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/27/2015 11:44:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Βρούτσης Γιάννης: " H Κυβέρνηση διορίζει στο δημόσιο και αδιαφορεί για τον ιδιωτικό τομέα.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες