ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Δράση: "Αριστερό μνημόνιο, με αναλγησία έναντι των ανέργων και εκδικητικότητα κατά των παραγωγικών Ελλήνων."

Όταν βάζεις τρελή φορολογία στις επιχειρήσεις και στους κάθε είδους παραγωγικούς Έλληνες, για να διατηρήσεις αλώβητες τις δαπάνες του κράτους κοντά στο 50% του ΑΕΠ, διώχνεις για άλλη μια φορά τις επενδύσεις και εμποδίζεις τους ανέργους να βρουν δουλειά.

Η Ελλάδα, που είχε τα δύο τελευταία χρόνια τις χαμηλότερες επενδύσεις στον κόσμο, θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για προσελκύσει επενδύσεις, που είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργηθούν...
νέες θέσεις εργασίας και για να ξεκινήσει πάλι η ανάπτυξη.

Αντ΄ αυτού, για άλλη μια φορά, κάνει τα πάντα για τις διώξει. Με τις χθεσινές προτάσεις της κυβέρνησης λοιπόν, οι πιο αδύναμοι κοινωνικά, οι 1,3 εκ. άνεργοι, καλούνται να περάσουν μερικά ακόμα χρόνια στον τροχό του μαρτυρίου, θύματα της άρνησης της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου να περιορίσει το μέγεθος και τις δαπάνες του κράτους. Οι μόνοι ωφελημένοι από τα προτεινόμενα μέτρα των €7,9 δισ. θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι πρόωρα συνταξιοδοτημένοι, αυτοί που αποτελούν την κόρη του οφθαλμού όλων των ελληνικών κυβερνήσεων.

Η κάκιστη αυτή συμφωνία είναι αποτέλεσμα της τραγικής για τη χώρα καθυστέρησης των τελευταίων εννέα μηνών. Όσοι ιδιοτελώς προκάλεσαν την καθυστέρηση –είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη φάση της- οφείλουν να ψηφίσουν αυτή την συμφωνία, αφού πολιτικά με τις πράξεις τους δεν άφησαν στη χώρα άλλη επιλογή εκτός από την χειρότερη δυνατή συμφωνία ή τον Αρμαγεδδόνα της εξόδου από το ευρώ.

Μήνυμα ελπίδας
Η Δράση απευθύνεται σήμερα στα διαχρονικά θύματα της υπόθεσης. Προπαντός στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, στους ανέργους, στις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους, που πληρώνουν ακριβότερα από όλους την χρεοκοπία του μεγάλου πελατειακού κράτους, για να τους στείλει τη δύσκολη αυτή ώρα ένα μήνυμα ελπίδας. Η χώρα έχει τις δυνατότητες να βγει από την κρίση αυτή και να πετύχει πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης (πάνω από 5%), απ’ ό,τι υπολογίζουν κρατιστές και δανειστές. Φτάνει να αποκτήσει μια γνήσια μεταρρυθμιστική και αντικρατικιστική κυβέρνηση, που να τολμήσει να τα βάλει επιτέλους με το αίτιο του προβλήματος, το χρεοκοπημένο κράτος. Χωρίς όμως τη δική τους πολιτική οργάνωση και κινητοποίηση και την στήριξη πραγματικά μεταρρυθμιστικών δυνάμεων –όπου κι αν αυτές βρίσκονται- αυτό ποτέ δεν θα συμβεί.
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/23/2015 06:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δράση: "Αριστερό μνημόνιο, με αναλγησία έναντι των ανέργων και εκδικητικότητα κατά των παραγωγικών Ελλήνων." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες