ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Γερμανικό επιτραπέζιο παιχνίδι, καταστρέφει την Ελλάδα.

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Είχα ακούσει και είχα διαβάσει πολλά τους τελευταίους ιδίως μήνες για το πώς σκέπτονται και τι λένε για μας, τους Έλληνες οι διάφοροι Ευρωπαίοι πολίτες τους οποίους αυτή τη στιγμή, η οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος δεν τους έχει «αγγίξει» ακόμα.

Με έκπληξη αρχικά και μετά με δυσπιστία, διάβασα , ψάχνοντας στο διαδίκτυο, την είδηση ότι κατασκευάστηκε και κυκλοφορεί στη γερμανική αγορά ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που...
αφορά στην … ιδιωτικοποίηση της χώρας μας.

Το έλεγξα από δυο-τρεις «πηγές», είδα και μια φωτογραφία με νεαρούς Γερμανούς να παίζουν κάτι σαν Μονόπολη, δεν ξέρω αν πωλείται παντού και αν τυγχάνει της… ευαρέσκειας και της υποστήριξης πολλών ή λιγότερων Γερμανών αλλά το γεγονός, όπως επιβεβαιώνεται και από άρθρο του κ. Α. Καρανάσιου, « Οι Γερμανοί παίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στα ζάρια». Για να διασκεδάσουν.

Κυριακάτικο, πρωτοσέλιδο στη γνωστή εφημερίδα «Handelsblatt» ολοκλήρωσε την ενημέρωσή μου : «Πώς σπρώξαμε την Ελλάδα στην άβυσσο». Στο άρθρο, περιγράφεται πώς παίζεται αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι, φωτογραφίζονταν συντάκτες της εφημερίδας να …παίζουν και η πληροφορία ήταν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο από το Φθινόπωρο έναντι 39 ευρώ.

Δεν ξέρω πώς θα είναι η κατάσταση το φθινόπωρο, δεν ξέρω αν θα το φέρουν και στην Ελλάδα αυτό το «παιχνίδι» αλλά παίζεται με κάρτες, πιόνια, ομόλογα και χρήματα. Διεφθαρμένοι τραπεζίτες/ιμπεριαλιστές/επιχειρηματίες κάνουν χρήση κάθε ανήθικου, αθέμιτου, ακόμα και πολεμικού μέσου, για να εξαγοράσουν συνειδήσεις, να αλλάξουν κυβερνήσεις, να καταστείλουν εξεγέρσεις, για να αρπάξουν λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, ακόμα και την Ακρόπολη. Και για παράδειγμα, όπως εξηγεί και ο κ. Καρανάσιος, « με μια κάρτα του παιχνιδιού, την «κάρτα των Βρυξελλών» ο παίκτης, μπορεί να ρίξει τη κυβέρνηση και να επιβάλει μια άλλη».

Οι εμπνευστές του «παιχνιδιού» , λαμβάνουν υπόψη ακόμα και ενδεχόμενες εξεγέρσεις του Ελληνικού Λαού, για να επανακτήσουν τα ιδιωτικοποιημένα λιμάνια, αεροδρόμια κλπ. και την υπό ξένη ιδιοκτησία Ακρόπολη αλλά τότε, βρίσκονται απέναντι σε τελευταίας τεχνολογίας, όπλα καταστολής από τη Ρωσία και την Αμερική.

Στο κουτί υπάρχει η πρόταση: «Έχεις το θάρρος να παίξεις με το κίνδυνο, ώστε με κάθε ανήθικο μέσο και αδίστακτο τρόπο, να ιδιωτικοποιήσεις όλη την Ελλάδα και να οδηγήσεις τους Έλληνες στην καταστροφή! Ποιος λογαριάζει τη «Δημοκρατία», όταν εσύ έχεις τανκς;» Παίζατε μικροί «ναυμαχία»; Πιθανώς. Αλλά όταν «βυθίζατε» τα πλοία του «εχθρού», ξέρατε ότι ήταν γεμάτα ανθρώπινες ψυχές;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/15/2015 08:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γερμανικό επιτραπέζιο παιχνίδι, καταστρέφει την Ελλάδα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες