ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

"Συζητήσαμε για τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τους Δήμους. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην κοινή προσπάθεια να εδραιωθεί και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής", δήλωσε ο κ. Αναγνωστάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, την Παρασκευή 12 και το Σαββάτο 13/06/2015, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του...
Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Κατριαδάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Γεώργιο Καραΐτση και τον Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Δημήτριο Κοτσιάφτη, επισκέφθηκε περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Παρασκευή 12-06-2015
Ειδικότερα,  ο κ. Αναγνωστάκης μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Βόγλης, καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων. Κατά την παραμονή του στη Διεύθυνση, ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε και με τον Βουλευτή Πρέβεζας, κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα.
Επιπλέον, είχε συνάντηση και συζήτηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Υπηρεσίας Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Πρέβεζας.

Ακολούθως, ο κ. Αναγνωστάκης πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Πρέβεζας με τους Δημάρχους του Νομού και συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Χρήστο Μπαΐλη, το Δήμαρχο Ζηρού, κ. Νικόλαο Καλαντζή και τον Δήμαρχο Πάργας, κ. Αντώνιο Νάστα, ενώ παρευρέθηκε και ο Βουλευτής, κ. Μπάρκας.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε την Άρτα. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας τον υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αστυνομίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας, καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων.

Επίσης, στη Διεύθυνση, ο κ. Αναγνωστάκης είχε συνάντηση με τους Βουλευτές Άρτας, κα Όλγα Γεροβασίλη και κ. Βασίλη Τσίκρα, καθώς και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Άρτας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης μετέβη στο Δημαρχείο Άρτας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Δημάρχους του Νομού και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Άρτας, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, με το Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, κ. Μαρίνο Γαρνέλη, με τον Δήμαρχο Γ. Καραισκάκη, κ. Περικλή Μίγδο και με τον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, κ. Στάθη Γιαννούλη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι προαναφερθέντες βουλευτές Άρτας, καθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, Αντιπύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης.

Στο τέλος της ημέρας, ο κ. Αναγνωστάκης αναχώρησε για τα Ιωάννινα. Συνοδευόμενος και από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Σοφιό, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ιωαννίνων και συναντήθηκε με τους Βουλευτές Ιωαννίνων, κα Μερόπη Τζούφη και κ. Ιωάννη Στέφο, καθώς και με Δημάρχους του Νομού και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, τον Δήμαρχο Δωδώνης, κ. Χρήστο Ντακαλέτση, τον Δήμαρχο Ζαγορίου, κ. Βασίλειο Σπύρου, τον Δήμαρχο Ζίτσας, κ. Μιχάλη Πλιάκο, τον Δήμαρχο Κόνιτσας, κ. Ανδρέα Παπασπύρου, τον Δήμαρχο Μετσόβου, κ. Κωνσταντίνο Τζαφέα και τον Δήμαρχο Πωγωνίου, κ. Κωνσταντίνο Καψάλη.

Σάββατο (13-06-2015)
Το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Κατριαδάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Σοφιό, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Γεώργιο Καραΐτση και τον Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Δημήτριο Κοτσιάφτη, συναντήθηκε στα Ιωάννινα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Ηγουμενίτσα, όπου επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Μπέλλος, καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων. Κατά την παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση, ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Μάριο Κατσή.

Επίσης, συνάντηση είχε και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Θεσπρωτίας. Ακολούθως, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας με τους Δημάρχους του Νομού και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο, με την Δήμαρχο Σουλίου, κα Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση και με τον Δήμαρχο Φιλιατών, κ. Σπύρο Παππά, ενώ στην ανωτέρω συνάντηση παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Θεσπρωτίας, κ. Μάριος Κατσής.

Το μεσημέρι, επέστρεψε στα Ιωάννινα, όπου μετέβη στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα. Εκεί, τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Πέτρος Μοσκοφίδης, καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων. Επίσης, στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα παρευρέθησαν και οι Βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, κα Μερόπη Τζούφη, κ. Ιωάννης Στέφος και κ. Ιωάννης Καραγιάννης.

Τέλος, συναντήθηκε και με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου καθώς και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Αναγνωστάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:
«Συζητήσαμε για τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τους Δήμους. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην κοινή προσπάθεια να εδραιωθεί και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Στο σχεδιασμό μας για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε ανθρώπινους πόρους, να ενισχύσουμε κάποια αστυνομικά τμήματα, έτσι ώστε να έχουμε εμφανή και αποτελεσματική αστυνόμευση. Σε πολλές περιπτώσεις, σε τμήματα ή σταθμούς με μικρή στελέχωση, καταλήγουμε να φυλάμε το κτίριο ή την ταμπέλα, χωρίς να προσφέρουμε πραγματικά υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες. Βέβαια, θα υπάρξει αξιολόγηση και επεξεργασία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, αλλά είναι δέσμευση της Κυβέρνησης και του ίδιου του Υπουργού ότι το όποιο σχέδιο θα έρθει για διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς. Δεν βιαζόμαστε, δεν είναι κάτι που μας πιέζει για να έχουμε κάποιο δημοσιονομικό όφελος γιατί, επαναλαμβάνω, αυτό που επιδιώκουμε είναι φύλαξη σε λιγότερα κτίρια και μεγαλύτερη και καλύτερη ασφάλεια στον πολίτη.

Ανοίγουμε τις σχολές Αστυφυλάκων σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο, Ρέθυμνο για τα παιδιά που έχουν εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων το 2012-2013 και το 2013-2014. Ευελπιστώ ότι σε ένα διάστημα που δεν ξεπερνά το ένα έτος, θα τους έχουμε ως δόκιμους, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αυξημένες ανάγκες σε τουριστικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Πρέπει να οικοδομήσουμε μια σχέση συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να εφαρμόσουμε μία συμμετοχική αντεγκληματική πολιτική. Στην προσπάθεια αυτή δεν είμαστε μόνοι μας, είμαστε μαζί με το λαό, για να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα πολύτιμο σύμμαχο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/17/2015 01:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες