ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου.

Ιωάννινα, 21 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εντοπίσθηκε φυτεία με (32) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,8) έως και (1.58) μέτρων, στο Τετράκωμο Άρτας.
Εντοπίσθηκε, σε δασική περιοχή στο Τετράκωμο Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, φυτεία...
δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία με τριάντα δύο (32) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,8) έως και (1,58) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν χθες (20-06-2015) το απόγευμα.Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στο χώρο της φυτείας και κατασχέθηκαν διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία όπως αντλία νερού, δοχεία, ποτιστήρι, γάντια, λιπάσματα κλπ. καθώς και μία δεξαμενή για την καλλιέργεια των φυτών.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι καλλιεργητές της ανωτέρω φυτείας.

Ιωάννινα, 21 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συνελήφθη, χθες (20-06-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Επίσης, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.


Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος, όπου κατά τον έλεγχο αλλά και από την αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:
• Ο δράστης μετέφερε στο αυτοκίνητο δύο λαθρομετανάστες, τους οποίους παρέλαβε από την Κόρινθο, με σκοπό να τους προωθήσει στο εξωτερικό, έναντι χρηματικής αμοιβής.
• Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο του πορτ παγκάζ διάφορα εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η νόμιμη κατοχή τους ενώ επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, του οποίου η νομιμότητα της κατοχής και κυκλοφορίας ερευνάται, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.


Ιωάννινα, 21 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη 47χρονης αλλοδαπής στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστικές αποφάσεις.
Συνελήφθη, χθες (20-06-2015) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο, η 47χρονη εισήλθε παράνομα στη χώρα και επιπρόσθετα σε βάρος της εκκρεμούν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής φυλάκισης (2) ετών και (8) μηνών και χρηματικής ποινής (1000) ευρώ, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και μαστρωπεία.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Ιωάννινα, 20 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός στην Πρέβεζα, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία.
Ο δράστης οδηγούσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο πίσω μέρος του οποίου είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
Συνελήφθη, σήμερα (20-06-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο 40ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 60χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 60χρονος, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα, όπου κατά τον έλεγχο αλλά και από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:
• Ανάμεσα στην καμπίνα και την καρότσα του οχήματος, ο δράστης είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
• Ο δράστης κατείχε πλαστή ταυτότητα και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης Βουλγαρικών αρχών
• Σε έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής, μία συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία σε σκόνη, αγνώστου προελεύσεως, βάρους ((1,4) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο
Το παραπάνω όχημα που έφερε Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκε ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ιωάννινα, 20 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 68χρονη ημεδαπή στα Ιωάννινα για παράνομο έρανο.
Συνελήφθη, χθες (19.06.2015) το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 68χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Ειδικότερα, η 68χρονη διεξήγαγε έρανο για λογαριασμό συνδέσμου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• τέσσερα (4) μπλοκ αποδείξεων
• δεκαεννέα (19) περιοδικά και
• το χρηματικό ποσό των 122,40 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 20 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαπές για κλοπές ρούχων και αξεσουάρ από καταστήματα, στα Ιωάννινα.
Συνελήφθησαν, χθες (19-06-2015) αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις 20χρονες ημεδαπές, κατηγορούμενες για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν χθες αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα ενδύματα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα είδη ρούχων και αξεσουάρ που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα από άλλα τρία καταστήματα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Τα κλεμμένα προϊόντα καθώς και ένα ψαλίδι, με το οποίο αφαιρούσαν από τα ρούχα το αντικλεπτικό σύστημα, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 20 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις φυγόποινων στη Φιλιππιάδα και στην Άρτα.
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Άρτας, δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. Χθες (19-06-2015) αργά το απόγευμα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, μία 42χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πάτρας, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και επτά (7) μηνών, για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και αντίσταση.
2. Χθες (19-06-2015) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών, για σωματικές βλάβες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Συνελήφθη, χθες (18-06-2015) αργά το απόγευμα στο Μπιζάνι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην κατοχή του 42χρονου και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (5) έως (30) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του
• μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (1,1) γραμμαρίων
• δύο (2) ναρκωτικά χάπια.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του 42χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών, για κλοπή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός διακινητής στην Πρέβεζα.
Μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του έναν ομοεθνή του λαθρομετανάστη.
Συνελήφθη σήμερα (19-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, στην Πρέβεζα, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομου μετανάστη.
Ειδικότερα, η σύλληψη του 27χρονου πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι συνεπιβάτης ήταν ένας 49χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού για κλοπή.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου Πρέβεζας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, χθες (18-06-2015) το μεσημέρι, στο 26ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος, όπου βρέθηκαν δύο tablet, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός διακινητής στην Πρέβεζα.
Μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του έναν ομοεθνή του λαθρομετανάστη.
Συνελήφθη σήμερα (19-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, στην Πρέβεζα, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομου μετανάστη.
Ειδικότερα, η σύλληψη του 27χρονου πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι συνεπιβάτης ήταν ένας 49χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο.
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. Χθες (18-06-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονoς υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
2. Χθες (18-06-2015) το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για κλοπή από κατάστημα στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή από κατάστημα στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα κατά το τελευταίο έτος, αφαίρεσε από το ταμείο καφενείου και πρατηρίου υγρών καυσίμων, χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ιωάννινα, 19 Ιουνίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
• Δευτέρα (22-06-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μάρμαρα – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι – Λύγκος Δραγοψά – Ψήνα – Ελευθεροχώρι – Πολύγυρος – Χίνκα – Κούρεντα – Βουτσαράς.
• Τρίτη (23-06-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
• Τετάρτη (24-06-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα – Δίστρατο.
• Πέμπτη (25-06-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
• Παρασκευή (26-06-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
• Σάββατο (27-06-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.


Ιωάννινα, 18 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο ληστείες που έγιναν σε βάρος ηλικιωμένων σε χωριά της Άρτας.
Ως δράστης συνελήφθη ένας 36χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ αναζητείται 34χρονος συνεργός του.
Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, που έγιναν χθες (17.06.2015) το πρωί, στα χωριά Συκιές και Χελώνα Άρτας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (17.06.2015) το μεσημέρι, στην Άρτα, ένας 36χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.
Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 34χρονος ημεδαπός Ρομά συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Αναλυτικότερα, χθες το πρωί οι δύο δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε σπίτι 87χρονου ημεδαπού στις Συκιές Άρτας και αφού εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού του, του απέσπασαν με τη χρήση βίας, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.
Ακολούθως, μετέβησαν στο χωριό Χελώνα Άρτας και αφού εισήλθαν σε σπίτι 85χρονης ημεδαπής, της απέσπασαν με τη χρήση βίας, το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Ιωάννινα, 18 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για απάτη.
Συνελήφθη, χθες (17-06-2015) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 58χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου (όμοιας μάρκας και μοντέλου), για τις οποίες είχε δηλώσει παλαιότερα απώλεια, με σκοπό την μη καταβολή τελών κυκλοφορίας.
To I.X.E. αυτοκίνητο και οι πινακίδες κατασχέθηκαν.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ιωάννινα, 18 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Άρτα, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, παράνομη οπλοχρησία, αντίσταση και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.
Συνελήφθη χθες (17-06-2015) το βράδυ στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, παράνομη οπλοχρησία, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία για επεισόδιο σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, μετέβησαν στην ανωτέρω οικία, όπου κατά την είσοδό τους, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι από τον 30χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 30χρονο δράστη.
Ο παθών αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο δράστης διακομίσθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαπές Ρομά, για ληστεία στα Ιωάννινα.
Οι κατηγορούμενες άρπαξαν με τη βία το πορτοφόλι ηλικιωμένης ημεδαπής.
Συνελήφθησαν άμεσα σήμερα (17-06-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 35 και 23 ετών, κατηγορούμενες για ληστεία από κοινού.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο κατηγορούμενες, κινούμενες πεζές, προσέγγισαν μία 78χρονη ημεδαπή και αφαίρεσαν από την τσάντα της ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (440) ευρώ ενώ όταν η ηλικιωμένη το αντιλήφθηκε και αντέδρασε, άσκησαν σε βάρος της σωματική βία και τράπηκαν σε φυγή.
Το κλεμμένο πορτοφόλι αποδόθηκε στην παθούσα.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Λούρο Πρέβεζας, κατηγορούμενοι για κατοχή κάνναβης και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συνελήφθησαν, σήμερα (17-06-2015) μετά τα μεσάνυχτα στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται πεζοί στο Λούρο Πρέβεζας και κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (70,4) γραμμαρίων.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο 29χρονος δράστης στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.
Συνελήφθη, σήμερα (17-06-2015) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο, ο 34χρονος στερείται νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (3) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.
Συνελήφθη, σήμερα (17-06-2015) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο, ο 34χρονος στερείται νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (3) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός διακινητής στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, έναν μη νόμιμο μετανάστη.
Συνελήφθη, σήμερα (17-06-2015) το πρωί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 45χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 26χρονο ομοεθνή του λαθρομετανάστη, με προορισμό την Αμφιλοχία.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.

Ιωάννινα, 17 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, για απόπειρες κλοπών στην Άρτα.
Συνελήφθη, σήμερα (17-06-2015) στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 22χρονος αποπειράθηκε αρχικά να διαρρήξει κατάστημα «internet café» και στη συνέχεια ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/21/2015 11:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες