ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας: "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα."

Του Ηλία Σταμπολιάδη. 
Κυκλοφορεί μία ανακοίνωση με τίτλο "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα." που προτρέπει τους Αθηναίους να συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17/6/2015 το απόγευμα στο Σύνταγμα .

Το ερώτημα είναι ποιός οργανώνει αυτή την εκδήλωση;
Κατά τη γνώμη μου το σύνθημα για τερματισμό της λιτότητας δεν είναι...
επαρκές διότι έχει ισχυρό αντίλογο που το ενάγει σε λαϊκισμό.

Η λιτότητα είναι συνάρτηση του τι παράγεις και τι απολαμβάνεις.
Έχουν δώσει την εντύπωση ότι ο λαός απολαμβάνει δυσανάλογα με αυτά που παράγει και δεν γίνεται λόγος για το ότι ο λαός καλείται να πληρώσει ένα επαχθές και κυρίως παράνομο χρέος.

Αυτό έγινε μεθοδικά και οι ευθύνες ξεκινούν από τον Ανδρέα, τον Σημίτη, τον Αλογοσκούφη, τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και τόσους άλλους όπως οι συνδικαλιστές των ρετιρέ , οι διορισμένοι στο Δημόσιο χωρίς να παράγουν τίποτε, οι συνταξιούχοι από τα σαράντα τους, οι φοροφυγάδες, τα λαμόγια κλπ.

Το να έρθουμε σε ρήξη σημαίνει ότι αποδεχόμαστε τις βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες κακουχίες που θα ακολουθήσουν λόγω αντιποίνων με την ελπίδα μιας μακρόχρονης ανάκαμψης.
Ποιός είναι αυτός που έχει το θάρρος να το πει και κυρίως τις ικανότητες για να αναλάβει ένα τέτοιο έργο που απαιτεί αναδιοργάνωση του κράτους ξεκινώντας από την παιδεία, την καλλιέργεια εθνικού φρονήματος και συνεχίζοντας με την αναδιάρθρωση της διοίκησης και την αξιοκρατία, πετώντας τα κομματόσκυλα που λυμαίνονται το κράτος, με τη δικαιοσύνη, τιμωρώντας τους ενόχους της εθνικής προδοσίας και τέλος με την παραγωγή αγαθών και την αμοιβή του καθενός σύμφωνα με τα έργα του χωρίς να παραμελείται βεβαίως και το κοινωνικό κράτος.

Αυτά θα μας φέρουν σε ρήξη με το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που πληρώνει δολοφόνους για να το υπερασπίζονται. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για αυτά ή απλά παίζουμε το παιχνίδι τους ; Τι πάει να πει όχι άλλη λιτότητα; Ο Ανδρέας και το κομματικό σύστημα είχαν απαντήσει σε αυτό δανειζόμενοι χρήματα για να παραμείνουν στην εξουσία και σήμερα πληρώνουμε όλοι τα σπασμένα. Στη διαδήλωση θα ακουστεί κάτι για τους υπεύθυνους; το τι θα ακολουθήσει; και πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε; ή θα φωνάζουμε σαν τους δεν πληρώνω δεν πληρώνω γιατί έτσι μου αρέσει;

Ποιός είναι αυτός που οργανώνει διαδηλώσεις με μόνο σύνθημα την λιτότητα αποκρύβοντας τους κυρίως λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ξεσηκωθεί το πανελλήνιο και δίνει το δικαίωμα στα θολά γαλαζοπράσινα νερά των μολυσμένων ποταμιών και στο εκτός χρόνου και τόπου ΚΚΕ να διαστρεβλώνουν την αλήθεια ; Ο αγώνας μας θα φέρει βραχυπρόθεσμα και άλλη λιτότητα, είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε ή σκύβουμε το κεφάλι στην αδικία, την προδοσία και τον εθνικό μας αφανισμό ;

Ο αγώνας χρειάζεται οργάνωση και κεφαλή. Εάν ο οργανωτής είναι η Κυβέρνηση ακόμα και εάν δεν τα πει όλα αλλά και μόνο που θα αναλάβει την καθοδήγηση του αγώνα ο λαός θα καταλάβει και θα συμπαρασταθεί. ΟΧΙ σε άλλες απογοητεύσεις, όχι σε άλλες διαμαρτυρίες όχι σε άλλους νεκρούς στα υποκαταστήματα τραπεζών, όχι στην αγέλη των προβάτων, ΝΑΙ στον ίδιο τον αγώνα ΝΑΙ στον Ηγέτη που θα τον πάρει στα χέρια του.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/17/2015 01:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας: "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας. Γκρεμίζουμε τη λιτότητα.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες