ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Η Ελλάδα και εκβιάζεται και βιάζεται...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
"Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται",  είπε δυό-τρείς φορές ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη φάση τής τρέχουσας "διαπραγμάτευσης" με τους "δανειστές" και όλοι νοιώσαμε καλύτερα, ακούγοντας, για πρώτη φορά στα τελευταία 5 πέτρινα χρόνια των "Μνημονίων", μία κουβέντα πατριωτικής αξιοπρέπειας.

Και αναθαρρήσαμε ότι ...
πράγματι, με τη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάτι αλλάζει στην ύπουλη και αόρατη υποδούλωση της πατρίδας μας, την οποία τόσο επιμελώς έκρυβαν κάτω από τον μανδύα της λειτουργίας των Δημοκρατικών διαδικασιών (εκλογές, Βουλή) οι τελετάρχες της κυβερνώσας Ολιγαρχίας, νεκροθάφτες της Δημοκρατίας.

Όμως, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με τη στάση του, διαψεύδει, μετά λίγες μέρες, αυτή την αναθάρρηση.
Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες, εκβιαζόμενος και έτοιμος να συνομολογήσει τη συνέχιση του βιασμού της Ελληνικής κοινωνίας.
Σε ρόλο λογιστή, διαπραγματεύεται την περηφάνεια της Ελλάδας, με προσθαφαιρέσεις στο ΦΠΑ, στον ΕΝΦΙΑ, στους μισθούς και στις συντάξεις.

Δεν έχει αντιληφθεί, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική, ότι δεν μπορεί να αποτελεί πολιτικό όραμα μίας κοινωνίας, το ύψος του ΦΠΑ ή του ΕΝΦΙΑ, κλπ ;

Δεν έχει αντιληφθεί, ότι το μόνο που μπορεί να κινητοποιήσει δυναμικά το φρόνημα μίας κοινωνίας, είναι η απαίτηση για την Ελευθερία της και την Αυτοδιάθεσή της;

Ή, μήπως, δεν συμφωνεί ότι η Ελληνική κοινωνία έχει απωλέσει (με τα γνωστά “Μνημόνια”) αυτά ακριβώς τα ανεκτίμητα, ύψιστα πολιτικά αγαθά;

Γιατί ο ίδιος (και το κόμμα του) έχουν αυτοπαγιδευτεί και συνηγορούν δημοσίως στην άποψη ότι η συνθηκολόγηση με τους “δανειστές” είναι η μόνη λύση και η όποια άλλη λύση είναι ταυτόσημη με “καταστροφή” ;

Να βγεί και να πεί την Αλήθεια που όλοι βιώνουμε: Η καταστροφή είναι βέβαιη και οριστική, μένοντας στο καθεστώς των Μνημονίων.
Κάθε άλλη λύση είναι καλύτερη.

Ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στην Αγ. Πετρούπολη, είπε το πολύ εύστοχο: "Είμαστε λαός της θάλασσας, δεν φοβόμαστε να ανοιχτούμε σε καινούργιες θάλασσες για να φθάσουμε σε ασφαλέστερα λιμάνια".

Ας αφήσει, λοιπόν, τον άχαρο ρόλο του λογιστή (που δεν του πάει, κι όλας) και ας ενδυθεί τον ιστορικό μανδύα του πολιτικού ηγέτη που χαράσσει νέους δρόμους, όταν τα “αχαρτογράφητα νερά” προσφέρουν την Αυτοδιάθεση στην Ελληνική κοινωνία, (που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ) ενώ τα “χαρτογραφημένα”, στα οποία πλέουμε με ξένους καπετάνιους, οδηγούν με σιγουριά στην τέλεια καταστροφή, την οποία ήδη βιώνουμε.

"Να μην υποτιμάτε πού μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθάνεται ταπεινωμένος", απάντησε πολύ εύστοχα, ο Τσίπρας στον Πολωνό Τουσκ, όταν ο τελευταίος τον προκάλεσε, εκέι στις Βρυξέλλες.

Κάποιος, όποιος μπορεί, να μεταβιβάσει στον Πρωθυπουργό πως ο Λαός αισθάνεται πολύ ταπεινωμένος.
Αισθάνεται απελπιστικά ταπεινωμένος, βλέποντας να χάνονται και οι τελευταίες ελπίδες που στήριξε στο πρόσωπό του για την ανάκτηση της (χαμένης σήμερα) Λαϊκής και Εθνικής κυριαρχίας του, που ποθεί και περιμένει.

Και, ας του μεταβιβάσει αυτό που σκέφτονται πολλοί Έλληνες:
Πράξε σαν ελεύθερος Έλληνας και όχι σαν εκβιαζόμενο πολιτικό ενεργούμενο της “Διεθνούς Τραπεζοκρατίας”.
Ανάδειξε τον πόλεμο που ήδη διεξάγεται ύπουλα και υπογείως μεταξύ της Δημοκρατίας και της “Διεθνούς του Χρήματος”.

Και τότε θα έχεις όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες μαζί σου.
Και τότε η Ελλάδα θα έχει μαζί της όλους τους ελεύθερους Λαούς τής Ευρώπης και του κόσμου όλου, που περιμένουν ένα νεύμα της !

Καλό κουράγιο.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/26/2015 01:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Ελλάδα και εκβιάζεται και βιάζεται..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες