ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ο Σάκης Ιωαννίδης για το δημοψήφισμα.

"Στις 25 Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από την ελληνικό λαό την εντολή να διαπραγματευτεί με τους Θεσμούς και να φέρει στη χώρα μία συμφωνία.

Δυστυχώς, πέντε μόλις μήνες μετά και αφού οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό ζητάει ακριβώς το ίδιο. Ζητάει από τον ελληνικό λαό, με δημοψήφισμα αυτήν τη φορά, να του δώσει, όπως ισχυρίζεται, εντολή διαπραγμάτευσης.Ταυτόχρονα,έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να ...
μας πείσει για το αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει στην ελληνική κοινωνία ένα ενδεχόμενο «ναι».

Ας μη γελιόμαστε. Το πραγματικό πρόβλημα είναι το ίδιο το δημοψήφισμα. Και αυτό γιατί πέρα από μια ξεκάθαρη επιλογή διχασμού της ελληνικής κοινωνίας,το δημοψήφισμα είναι άτοπο γιατί δεν έχει ερώτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ψηφίσει ο ελληνικός λαός «όχι» χωρίς να του θέτει ένα ουσιαστικό ερώτημα ενώ αντιθέτως αποκρύπτει εντέχνως το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος: Την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εντολή ρήξης που θα οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία.
Την εντολή αυτή ο ελληνικός λαός δεν θα του τη δώσει. Για το λόγο, αυτό η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να αποσύρει τις ασυναρτησίες περί δημοψηφίσματος και να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση για να φέρει μία έντιμη συμφωνία.

Εάν η κυβέρνηση επιμείνει στο λάθος, τότε ο ελληνικός λαός ενωμένος οφείλει να απαντήσει με ένα ηχηρό «ΝΑΙ» στην παραμονή μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Μία οικογένεια με παθογένειες που δεν ακυρώνουν όμως την ανάγκη για την ύπαρξή της και κυρίως την συμμετοχή μας σε αυτή.

Και εμείς, η νέα γενιά, θα είμαστε αυτοί που θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για τη διασφάλιση του μέλλοντός μας.Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, το λαό να διχαστεί, τα παιδιά μας να ζήσουν χειρότερα από κάθε άλλη γενιά.
Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο φόβος και εμείς δεν φοβόμαστε".


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/29/2015 06:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Σάκης Ιωαννίδης για το δημοψήφισμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες