ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Καμία συμφωνία χωρίς εξόντωση των νταβατζήδων και δήμευση των περιουσιών τους.

Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να παίξει με τα ποσοστά του ΦΠΑ, αλλά για να εξοντώσει αυτούς που καταλήστευσαν την Ελλάδα.

Όποια «συμφωνία» και αν υπογραφεί, εάν το σάπιο σύστημα της διαπλοκής επιζήσει, σε πέντε χρόνια θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία.
Στο Ολυμπία, εδώ και πέντε χρόνια επιμείναμε ότι το μνημόνιο δεν ήταν...
τίποτε άλλο παρά το ξέπλυμμα της διαχρονικής ληστείας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, από το σάπιο σύστημα που γιγαντώθηκε επί Σημίτη.

Η χρονική συγκυρία υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο που συνέπιπτε με το «σκάσιμο» των Swaps, η διαχρονική παρουσία έκτοτε των μελών της συμμορίας Σημίτη στα υπουργεία – κλειδιά, απλώς μας δικαίωσε.
Η Ελλάδα αλυσσοδέθηκε σε μία μεθόδευση που εξασφάλιζε την απόλυτη προστασία και την γιγάντωση των περιουσιών των διεφθαρμένων με «αντάλλαγμα» την καταστροφή του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ο πολίτης και το κράτος θα έλιωνε μέχρι να καλυφθούν κατά το δυνατόν τα δόλια χρέη από δάνεια που δόθηκαν για να πληρωθούν γερμανικές και γαλλικές εταιρείες, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μίζες που σήμερα κρύβονται σε ανώνυμους λογαριασμούς με διαχειριστές τους κάθε λογής Όσβαλντ και Λυγινούς.

Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει εδώ, παραθέτοντας όλες τις αποδείξεις:
Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. 
Με ντοκουμέντα.

Αυτή η κυβέρνηση και κάθε βουλευτής που την στηρίζει, οφείλει να κατανοήσει ότι ο κύριος λόγος που εξελέγη ήταν η έκρηξη του κόσμου απέναντι στους δυνάστες της διαφθοράς.

Απέναντι στους ολιγάρχες που μπορούσαν εύκολα να επιχειρούν ακόμα και χρηματισμό βουλευτών και να ξεπλένονται σε μία νύχτα. 

Στους Βενιζέλους που υπέγραφαν συμβάσεις τρισχειρότερες από τους Τσοχατζόπουλους και οι Σαμαράδες τους βάφτιζαν «εθνικούς ήρωες» με νόμο.

Στους εθνικούς σαμποτέρ που μπορούσαν ελεύθερα να καλούν τον κόσμο να αποσύρει τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, αλλά η δικαιοσύνη των Μπάμπηδων και των Μπίρμπων να κινητοποιούνται μόνον εάν κινδύνευε το μαγουλάκι του κυρίου Πάχτα.

Στους δικηγόρους «εισπράκτορες» της μίζας που πιάνονται με μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία και οι υποθέσεις τους θάβονται, την ίδια στιγμή που ο υπέργηρος κουλουράς εξοντώνεται ακαριαία από τους «λειτουργούς» – μαντρόσκυλα των διεφθαρμένων.

Στους θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες που λειτουργούν κατά παράβαση κάθε νόμου περί ανωνύμων εταιρειών, αλλά προωθούν Στουρνάρες σε υψηλές θέσεις ώστε να μπορούν να τους καλύπτουν πίσω από δήθεν «τραπεζικά απόρρητα».

Στους υπαλλήλους των νταβατζήδων με τα εκατομμύρια στις Ελβετίες, που παριστάνοντας τους δημοσιογράφους, έχουν το ελεύθερο να εκβιάζουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Πρόεδρο της Βουλής, τον ΥΕΘΑ, εως και τον τελευταίο βουλευτή ή πολίτη που θα επιχειρήσει να ξεσκεπάσει την μπόχα τους.

Εδώ κάπου τελειώνει το παραμύθι κύριοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

ΔΕΝ ψηφιστήκατε για να κάνετε παιχνιδάκια με τα ποσοστά του ΦΠΑ. 
Και δέκα μονάδες να τον αυξήσετε σε όλα τα προϊόντα, πάλι σε πέντε χρόνια για χρεοκοπία θα μιλάμε, αφού οι νταβατζήδες μας κοστίζουν όσο όλοι οι φόροι μαζί.

Ο πρωταρχικός στόχος για να σωθεί ή χώρα, είναι να κλείσουν οι κερκόπορτες.
Όσο υπάρχουν Βενιζέλοι, Γιάννοι και Θεοδωράκηδες θα υπάρχουν και Σουλτς για να εκβιάζουν τον κάθε πρωθυπουργό να συγκυβέρνήσει μαζί τους, για να εγγυηθεί την ατιμωρησία του Σάφα, της Thyssen, της Siemens και όλων των διεθνών απατεώνων.

Πριν τολμήσετε λοιπόν να ζητήσετε ψήφο για την όποια συμφωνία, αφήστε τις δήθεν επιμέρους «κοινωνικές ευαισθησίες» και εγγυηθείτε στον Ελληνικό λαό ότι με το κλείδωμα της συμφωνίας θα ξεκινήσετε την διαδικασία ποινικής εξόντωσης των νταβατζήδων και δήμευση περιουσιών τους. 
Ως έμπρακτη ελάφρυνση των βαρών.

Θα ξεκινήστε παράλληλη διαδικασία, εκτός προγράμματος, για αναδρομική φορολογία στα εμβάσματα εξωτερικού και τα πονηρά «ασφαλιστικά συμβόλαια» που έντυναν την εξαγωγή κεφαλαίων.
 Για να καταλάβει ο πολίτης που κράτησε, που δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία, που δεν κοίταξε να βολέψει την πάρτη του, ότι για πρώτη φορά το Ελληνικό κράτος θα τον υπερασπίσει.

Τολμήστε, κηρύξτε τον πόλεμο στο σύστημα των διεφθαρμένων. 
Ανακοινώστε την πολιτική και ποινική τους εξόντωση, χωρίς αστερίσκους και αβροφροσύνες.

Ειδ’ άλλως, μην τολμήστε να φέρετε οποιαδήποτε σύμφωνία, ακόμα και αν περιλαμβάνει τριπλασιασμό των συντάξεων.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/23/2015 06:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Καμία συμφωνία χωρίς εξόντωση των νταβατζήδων και δήμευση των περιουσιών τους."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες