ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητάνε οι εφιάλτες πολιτικοί.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως,
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν στην πολιτική & δημοσιογραφική «αγορά», λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα από τους δυνάστες-δανειστές, και από τους λαθρό-μετανάστες, προτίθεσθε να προβείτε σε σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος-Σωτηρίας.

Πρίν τολμήσετε μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να ...
ερωτηθεί ο Λαός.
Ο Λαός εκλέγει τη Κυβέρνησή του.

Είμαι αντίθετος σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, διότι.
Σε αυτήν θα πρέπει να κληθούν να συμμετάσχουν Σαμαράδες, Ποτάμια, Ντόρες, Μισέλες, Φώφες, ΓΑΠ, Τούρκογλου, Στουρνάρες, Παπαδήμοι, Πικραμένοι, και όλο αυτό το Σιωνιστικό πολιτικό & τραπεζικό σύστημα των εφιαλτών πολιτικών & τεχνοκρατών συνεργατών της λέσχης BILDERBERG, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Βαρώνου-Mαρκήσιου-κόμητος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Κυκλοφορούν επίσης φήμες ότι οι δανειστές-δυνάστες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, ετοιμάζουν πραξικόπημα, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, για να εγκαταστήσουν στη κυβέρνηση όλο αυτό το διεφθαρμένο ντόπιο πολιτικό & τραπεζικό σύστημα δοσιλόγων.
Με το μισό πληθυσμό της Ελλάδος, Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, είστε όμηρος της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας του Ηγεμώνα προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής παρέας των διεθνών τραπεζιτών. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον ασφυκτικό κλοιό της Σιωνιστικής Δύσης.

Οι Σαμαράδες πεσμένοι «στα τέσσερα» υπέγραφαν ότι ζητούσαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μήπως αυτοί θα πλήρωναν;
Το ντόπιο Σιωνιστικό πολιτικό, τραπεζικό, κατεστημένο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οδήγησαν το καράβι ΕΛΛΑΣ στα βράχια.
Δηλαδή καλούνται πάλιν οι λύκοι, να φυλάττουν τα πρόβατα τους Έλληνες. Αρκετά «τους φάγαμε στη μάπα» τους εφιάλτες, άχρηστους πολιτικούς. Κατάστρεψαν τη πατρίδα με τις υποτελείς πολιτικές των, εις την υπηρεσίαν και εξυπηρέτησην του Μεγάλου Αδελφού-Αφεντικού!
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες, είναι θύμα λόγω αδιαφορίας και απάθειας.
Ο λαός είναι απληροφόρητος γιαυτό τρέχει στις συγκεντρώσεις των εφιαλτών πολιτικών που λένε ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!
Ευρώ σημαίνει 300 ευρώ μισθούς και συντάξεις, ο λαός το θέλει αυτό;

Όλοι αυτοί είναι πιόνια & μαριονέτες του Ηγεμώνα της λέσχης Bilderberg Μαρκήσιου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όλοι αυτοί είναι συνεργάτες-μαριονέτες των Ευρωπαίων Σιωνιστών πολιτικών της Ε.Ε. , που είναι τσιράκια-υπαλληλάκια του προέδρου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως οι γνωστοί ανθέλληνες κ.κ. Γιούνκερ, Σούλτζ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Ολάντ, Μέρκελ, Τόμσεν, Μπλούμ, Κλάους Ρέγκλιντ, κ.λ.π. και ότι μισητόν υπάρχει στην Ελλάδα.

Βάζοντας το ντόπιο πολιτικο-τραπεζικό, και άλλες Σιωνιστικές δυνάμεις, ανδρείκελα της παγκόσμιας Δικτατορίας στη κυβέρνηση, καταστρέφετε ότι χτίσατε έως σήμερα.
Αυτή είναι η επιθυμία του Σιωνιστή Σουλτζ-Σόρος, για λογαριασμό του Μαρκήσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Μην περιμένετε τίποτα από τους πολιτικούς της Σιωνιστικής Ε.Ε. μαριονέτες του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Αυτοί λειτουργούν κατόπιν εντολών του παγκόσμιου Δικτάτορα και Ηγεμώνα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην περιμένετε τίποτα από τους Κοσμοκράτορες της ΝΤΠ, και Παγκοσμιοποίησης, Επικυρίαρχους της Γης.

Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος ή Σωτηρίας, είναι στις επιθυμίες του Εβραίου Μάρτιν Σούλτζ, βαμπίρ της Ν.Τ.Π. του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να βάλει για τα καλά στο χέρι στην Ελλάδα.
Έτσι κάνετε το χατίρι του Εβραίου-Σούλτζ, και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος ζητάει επιμόνως τη συμμετοχή στη Κυβέρνηση όλων αυτών των Σιωνιστών εφιαλτών της Ελλάδος, για να αλυσοδέσουν την Ελλάδα στο άρμα της Σιωνιστικής Ε.Ε. προς εκμετάλλευση και άρμεγμα.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ενημερώστε άμεσα το Λαό, με όλα τα ΜΜΕ, για Ευρώ, Δραχμή, Χρέος, Ευρωζώνη, Ε.Ε. κ.λ.π., διότι ο Λαός είναι απληροφόρητος, και ψηφίζει Ευρώ το νόμισμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Χαρά που κάνουν οι Σιωνιστές πολιτικοί μέσα και έξω…….

ΔΑΥΪΔ & ΓΟΛΙΑΘ
Ανανδρεία: Ο Γολιάθ ( Ε.Ε.) τα έβαλε με τον Δαυϊδ (Ελλάς). Αυτό λέγεται ανανδρεία!!! Τώρα βγήκε ο Κλάους Ρέγκλιντ και ζήτησε από την Ελλάδα, 140 δις.ευρώ επιστροφή των δανείων στο ταμείο ESM της Ε.Ε. 
Εδώ δεν έχουμε 1 δις. ευρώ να πληρώσουμε το ΔΝΤ, και ο Ρένγκλιντ μας ζητάει 140 δις. ευρώ. Ασφαλώς κάτι τρελό συμβαίνει. Πρόκειται για συνωμοσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας εναντίον της Ελλάδος.
Για GREXIT ετοιμάζονται οι χώρες-μέλη της Ευρωζώνης!! Τώρα μαθαίνουμε ότι οι μεγάλοι της Ε.Ε. αποφάσισαν σύνοδο κορυφής, για να αποφασίσουν για την Ελλάδα!!

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Πρώτο πρόβλημα: Οι Λαθρομετανάστες
Δεύτερο πρόβλημα: Η Οικονομία-Χρεοκοπία.

Οικονομία-Χρεοκοπία: Ανάλυση
Σε περίπτωση που αποφασίσετε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, δεν χρειάζεται να προβείτε σε ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της Δραχμής. Η Ελλάς ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ θα είναι πλούσια, φτάνει να κάνετε τα εξής.
Σε περίπτωση Διαγραφής του παράνομου-επονείδιστου Χρέους, απαιτείται,
1.-Άμεση διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου, και των πολεμικών αποζημιώσεων, από τη Γερμανία, διά των διεθνών δικαστηρίων.

2.-Άμεση αξιοποίηση του Εθνικού ορυκτού πλούτου, για να σταθούμε στα πόδια μας οικονομικά. (Χρυσός-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο). Τώρα τον Χρυσό της Χαλκιδικής τον εκμεταλλεύεται ο παγκόσμιος Ηγεμών ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι υδρογονάνθρακες κοιμούνται στα Ελληνικά Πελάγη!!!.

3.-Άμεση Βιομηχανοποίηση της χώρας, για να πατάξουμε την ανεργία.

4.-Να μην δανειστούμε πάλι.

Λαθρομετανάστευση: Ανάλυση.
1.-Έλεγχο των Ανατολικών και Νότιων συνόρων, με στρατιωτικά μέσα, για να μη γίνει η Ελλάς κράτος των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

2.- Σχέδιο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας του Μαρκήσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι το κράτος πρώην ΕΛΛΑΣ να καταληφθεί από τους λαθρομετανάστες.

3.- Να διαταχθούν οι συνοριακές αρχές, στα Βόρεια και Δυτικά σύνορά μας, να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ τους λαθρομετανάστες να διαφύγουν προς Βόρειο Ευρώπη, ώστε να σωθούμε από Ισλαμική κατοχή. Στείλτε τους επάνω στη Β. Ευρώπη, να δούν τη γλύκα οι Ούννοι!

4.- Αυτό που γίνεται τώρα με τους λαθρομετανάστες, λέγεται και είναι εισβολή και κατοχή της πατρίδας μας. Ξέφραγο αμπέλι η ΕΛΛΑΣ!!! Μπάτε λύκοι αλέστε τους Έλληνες!

5.- ΟΧΙ μόνον αυτό, αλλά τους εισβολείς, τους βοηθάμε να καταλάβουν τη χώρα μας, για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς. Τόσο μυαλό έχουμε!
Παίζουμε το παιχνίδι των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.

6.- Κύριε Πρωθυπουργέ, τη γιαγιά-Τασία να την αλλάξετε, διότι με τα «φιλάνθρωπα» αισθήματα που έχει, παίζει το παιχνίδι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Το παιχνίδι-εργαλείο λέγεται λαθρομετανάστευση!
Αυτή η Γιαγιά είναι επικίνδυνη για τη πατρίδα. Η εξέγερση των λαθρομεταναστών βάζει φωτιά στη χώρα. «Φως φανάρι» ότι ήλθαν εδώ για άλλους πονηρούς σκοπούς, σαν εισβολείς-κατακτητές. Είναι θέμα Εθνικής ασφαλείας…

7.-Αμέσως μετά τις δηλώσεις της Γιαγιάς-Τασίας, η πατρίδα μας κατεκλύσθη από τους εισβολείς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους η γιαγιά-Τασία αποκαλεί τώρα «πρόσφυγες».

8.- Καλυπτόμενοι υπό το χαρακτηρισμό «πρόσφυγες» αύξησαν την εισβολή στη χώρα μας.

9.- Οι Βόρειοι Ευρωπαίοι πρέπει να προβληματιστούν, «Πόσο θα αντέξει η Ελλάς»;  μοιραίως το κύμμα των «προσφύγων» λαθρομεταναστών θα κρούσει τη πόρτα τους!

10.- Τρία εκατομμύρια «πρόσφυγες», περιμένουν απέναντι στις Τούρκικες ακτές, σταλμένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στη χώρα μας, και οι αρχές ασφαλείας τους υποδέχονται με χαρά, χωρίς να καταλαβαίνουν τι έγκλημα κάνουν κατά της πατρίδας, και των παιδιών-εγγονών τους !

11.- Γαλλία & Γερμανία, διά τον φόβον των «προσφύγων» κλείνουν τα σύνορά τους, και μας φορτώνουν τους πρόσφυγες.

12.- Ήδη στα νησιά εξεγέρθησαν οι λαθρομετανάστες. Είναι θέμα χρόνου να επαναστατήσουν και στην Ομόνοια.

13.- Κύριε Πρωθυπουργέ, αποσυρθείτε από τις συνθήκες Δουβλίνο 1-2-3, τις οποίες υπέγραψαν οι Σιωνιστές ΓΑΠ & Σημίτης, κατόπιν εντολών του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Υπό τον όρον ότι η Ρωσία θα εγγυηθεί στρατιωτικά την ασφάλειά μας, και την Εθνική μας Κυριαρχία, προβείτε,
1.- Σε ρήξη συμφωνιών με τους «συμμάχους» & «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. και του εχθρικού ΝΑΤΟ!

2.- Σε περίπτωση Χρεοκοπίας, προβείτε σε Στάση Εξωτερικών Πληρωμών, και Διαγραφή του Χρέους, δηλαδή μη πληρώνετε ΔΝΤ & ΕΚΤ . Προέχει η διάσωση των Ελλήνων!

3.- Προβείτε σε Διαγραφή του Χρέους, που τεχνηέντως οι σφογγο-κωλάριοι πολιτικοί της Ε.Ε., ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων μας φόρτωσαν, για να μας εκμεταλλευθούν!

4.- Προβείτε σε Στάση πληρωμών προς δανειστές-δυνάστες.

5.- Αυτά σε περίπτωση που θέλετε να ανακάμψουμε!

6.- Οι Δυτικοί Σιωνιστές τρέμουν την φιλία μας, με τη Ρωσία, και τυχόν συμμαχία. Να τους πατήσετε εκεί που πονάνε!

7.-Το συμφέρον των αρπακτικών-δανειστών-δυναστών, είναι να βρεθεί λύση, αλλιώς κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η παγκόσμια οικονομία.

8.-Εκτός εάν αυτά είναι τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής Ελίτ.

9.- Η σύνοδος κορυφής γίνεται, για να αναγκαστείτε να υπογράψετε νέο Μνημόνιο, χειρότερο των Σαμαράδων, χάριν της συμφωνίας, και αυτό να θεωρηθεί επιτυχία.

10.- Η συμφωνία της συνόδου κορυφής θα είναι Σιωνιστική Ευρωπαϊκή σκλαβιά στην Ελλάδα, για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

11.-Η συμφωνία θα είναι χειρότερη.
Μην υπογράψετε.

12.-Με το ευρώ η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα. Είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για την κατεστραμμένη Ελληνική Οικονομία.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος Διαδικτύου
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 6/30/2015 10:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητάνε οι εφιάλτες πολιτικοί. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες