ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία-Δήμος Βριλησσίων "Κίνηση από Καρδιάς".

Τα Βριλήσσια αποτέλεσαν τον επόμενο «σταθμό» της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλει για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας από τα καρδιοαγγειακά νοσήματα.

Στις 24 Ιουνίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα σε συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Δήμου Βριλησσίων με...
πολύπλευρες δράσεις.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκαν καρδιολογικές εξετάσεις σε παιδιά ανασφάλιστων, ενώ το μεσημέρι Δημοτικοί Υπάλληλοι και πολίτες των Βριλησσίων, της Πεντέλης και άλλων δήμων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πιστοποιημένα σεμινάρια της ΕΚΕ στην Καρδιο-αναπνευστική Αναζωογόνηση και να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε συνθήκες πραγματικού περιστατικού με χρήση προπλασμάτων (κούκλες) και απινιδιστών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, παρουσία του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη, αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, φορέων και συλλόγων της πόλης, επιστήμονες ενημέρωσαν τους πολίτες για θέματα πρόληψης υγείας. Για την υπνική άπνοια μίλησε ο πνευμονολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Εντατικής Μονάδας στο Τζάνειο κ. Πρεκατές και για το Μεταβολικό Σύνδρομο το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΕ και Διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Χαντανής. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανος Φούσας μίλησε για την κυριότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, το Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου, και για το πώς μπορεί κάποιος να το προλάβει ή να το αντιμετωπίσει.

Μετά το τέλος των ομιλιών δόθηκαν κεράσματα από το Σύλλογο Ηπειρωτών Βριλησσίων, που είχε αποφασιστική συμμετοχή στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της απογευματινής ενημέρωσης κοινού.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας με αφορμή την επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα στα Βριλήσσια τόνισε: «Η ανάληψη πρωτοβουλιών κοινωνικής ευαισθησίας και ενημέρωσης των πολιτών για κρίσιμα θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα της ΕΚΕ και πραγματοποιείται συντονισμένα σε όλη την Ελλάδα. Ως επιστημονική εταιρεία θεωρούμε χρέος προς το συμπολίτη να τον ενημερώνουμε και να προλαμβάνουμε τις ασθένειες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη για τη συνεργασία που είχαμε. Να ευχαριστήσω από καρδιάς την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων για την αποδοχή και τη συμμετοχή στις δράσεις μας, με πρώτο το Σύλλογο Ηπειρωτών Βριλησσίων για την αμέριστη συμπαράστασή του και τη στήριξη των προσπαθειών μας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 6/26/2015 01:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία-Δήμος Βριλησσίων "Κίνηση από Καρδιάς"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες