ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Κι άλλος πρώην υπουργός με εκπομπή στην τηλεόραση.

Ιατρική εκπομπή από πρώην υπουργό και βουλευτή.
Ο λόγος για τον Χειρούργο Θώρακος & Αγγείων Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο.

Θα παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Ιατρικές συμβουλές».
Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου, 21:00-22:00, στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA...
Channel.

Συνολικά, η εκπομπή προβάλλεται σε 4 τηλεοπτικά κανάλια ακριβώς πριν τα βραδυνά δελτία ειδήσεων τους. Αρχικά προβάλλεται στο EXTRA Channel κάθε Τετάρτη 21:00-22:00 και θα αναμεταδίδεται στην Πελοπόννησο από το τηλεοπτικό κανάλι Νότια Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ TV) κάθε Πέμπτη 19:15-20:15, στην Κεντρική Μακεδονία από το EXTRA Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή 21:00-22:00 και στην Αττική από το ΑΒ Channel κάθε Δευτέρα 21:00-22:00.

«Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε, να συμβουλεύσουμε, να δώσουμε κατευθύνσεις σε όσα απασχολούν τον τηλεθεατή για θέματα υγείας.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και εξαίρετοι επιστήμονες και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που μπορούν να δώσουν αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα των ασθενών.

Την εκπομπή αποφάσισα να παρουσιάζω προσωπικά ο ίδιος, εγγυώμενος και διαφυλάττοντας την σοβαρότητα της και εξασφαλίζοντας υπεύθυνη ενημέρωση με καίριες ερωτήσεις στους καλεσμένους, αλλά και δεοντολογική προφύλαξη του κοινού από άσκοπες ή παραπλανητικές ενημερώσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο πρώην υπουργός και βουλευτής.

 sirma.info
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/02/2015 07:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κι άλλος πρώην υπουργός με εκπομπή στην τηλεόραση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες