ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Έγκυροι εσείς, εγκυρότεροι εμείς. Μία οφειλόμενη απάντηση στο News Bomb.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
Πολιτικό και μιντιακό σάλο προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελεύθερης Ώρας.

Στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της 14ης Ιουνίου 2015, καλούσαμε την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που διερευνά εκ νέου τα σκοτεινά σημεία που ...
απέκρυψαν πολιτικοί και δικαστικοί της χώρας για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, να καλέσει τον μπατζανάκη του Σαμαρά, Ευάγγελο Σέκερη ως μάρτυρα στην Επιτροπή.

Γιατί, θεωρούμε πως είναι ο σπουδαιότερος μάρτυς που μπορεί να διαφωτίσει το πιο βρώμικο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Πατρίδας μας. Γιατί, ο Ευάγγελος Σέκερης αποτελεί τον …. ξεχασμένο μάρτυρα-κλειδί!Σε αυτό λοιπόν το ρεπορτάζ μας, έκανε αναφορά και η έγκυρη και έγκριτη διαδικτυακή σελίδα news bomb.gr. με την ανάρτηση της ίδιας ημέρας υπό τον τίτλο: "Ιδού το σκάνδαλο Siemens, ιδού και…. Ο Σέκερης".

Ωστόσο, έγραφε μεταξύ των άλλων τα παρακάτω και για τα οποία οφείλουμε απαντήσεις!
"….Από τις αρχές Ιανουαρίου με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας είχαμε “δείξει” το… δρόμο προς τις αρμόδιες αρχές για έναν άνθρωπο – “κλειδί” στην υπόθεση της Siemens. O Ευάγγελος Σέκερης, ο οποίος διατηρεί συγγενική σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτός που πλέον βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” της έρευνας και της κυβέρνησης, ώστε να μάθει –επιτέλους – ο κόσμος, ποιος ήταν ο ρόλος του σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση διαφθοράς και πως εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός. Σήμερα, το θέμα που από τις 9 Ιανουαρίου είχε αναδείξει το news bomb.gr αποτελεί το κεντρικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα….."

Απάντηση πρώτη:
Δεν αμφισβητούμε τον χρήσιμο ρόλο της συγκεκριμένης διαδικτυακής σελίδας, στον αγώνα που κάνει για τη διαλεύκανση των “μαύρων ταμείων” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας.
Όμως, είναι άλλο αυτό και είναι τελείως διαφορετικό το γεγονός πως θεωρούν πως ήταν οι πρώτοι που στις 9 Ιανουαρίου 2015 είχαν “δείξει” το… δρόμο προς τις αρμόδιες αρχές για έναν άνθρωπο – “κλειδί” στην υπόθεση της Siemens, τον Ευάγγελο Σέκερη!

Καλόπιστα θεωρούμε, πως κατά το παρελθόν οι αγαπητοί συνάδελφοι από το news bomb.gr δεν μας “παρακολουθούσαν”.
Γιατί, αν συνέβαινε αυτό, θα γνώριζαν πως εμείς επί χρόνια αναφερόμαστε στον άνθρωπο-κλειδί της υποθέσεως Siemens, δηλαδή τον μπατζανάκη του Σαμαρά, τον Ευάγγελο Σέκερη.

Και για να μην απεραντολογούμε, θα παρουσιάσουμε μόνο το πρωτοσέλιδό μας της 17ης Μαρτίου 2013, όπου αναφέραμε: "Αν μιλήσει ο Σέκερης (μπατζανάκης του Σαμαρά) πέφτει η Κυβέρνηση!" 
Σ΄ αυτή την αναφορά μας δημοσιεύαμε ντοκουμέντα κατ΄ αποκλειστικότητα, που καταδείκνυαν τον βρώμικο ρόλο πολιτικών και δικαστικών ταγών της χώρας και που στην πορεία χρησιμοποίησαν όλα τα ΜΜΕ χωρίς ποτέ να αναφέρουν την πηγή προέλευσή τους!
Το δημοσίευμά μας για του λόγου τω αληθές!
Απάντηση δεύτερη:
Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει - επαναλαμβάνουμε η έγκυρη και έγκριτη διαδικτυακή σελίδα news bomb.gr – πως: "…είναι το μοναδικό Μέσο στην Ελλάδα που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας, άγνωστες πτυχές του πολύκροτου σκανδάλου….".

Όμως αν δεν έχουν ….αντίρρηση, ας τοποθετήσουν και εμάς σε εκείνους που έχουν τεράστια προσφορά με αδιαμφισβήτητα στοιχεία στο σκάνδαλο της Siemens. Με τα οποία στοιχεία που έχουμε φέρει στη δημοσιότητα, όχι μόνο δεν επιτρέψαμε να κλείσει αυτή η σκανδαλώδης υπόθεση, αλλά την επαναφέραμε στο προσκήνιο της επικαιρότητας!

Και κάτι τελευταίο.
Πιστεύουμε πως, με όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βγάλουμε στο φως τις επόμενες ημέρες, πολλά πολιτικά πρόσωπα θα χάσουν τον ύπνο τους!

Συνεπώς αγαπητοί φίλοι του news bomb.gr, έγκυροι εσείς, εγκυρότεροι εμείς!

Υ.Γ.:
Η ανάρτηση του News Bomb.gr


Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
egerssi@otenet.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2015 12:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έγκυροι εσείς, εγκυρότεροι εμείς. Μία οφειλόμενη απάντηση στο News Bomb."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες