ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Να καλέσει η Ζωή τον Σέκερη.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Κυρίως από την δεκαετία του ΄80, η Γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens AE (παλαιότερη ονομασία Siemens Hellas), χρησιμοποιήθηκε από την μητρική εταιρεία της Siemens AG, προκειμένου να ελέγξει όλες τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Αυτό θα μπορούσε να το κατορθώσει – πράγμα που έγινε – διαβρώνοντας όλο το πολιτικό σύστημα της Πατρίδος μας μέσω της εξαγοράς του, από αυτό που...
σήμερα αναφέρουμε ως “μαύρα ταμεία” της Siemens. Έτσι, κατόρθωσε να ελέγχει πέρα των πολιτικών προσώπων και όλη την κρατική μηχανή αφού αναλάμβανε όλα τα δημόσια έργα.

Ρεμάλια πολιτικοί, επιλήσμονες του ιερού τους καθήκοντος και της εμπιστοσύνης του λαού, αναρριχήθηκαν με τις ευλογίες της Siemens στα ύπατα αξιώματα.
Οι μίζες, που μετατράπηκαν σε βίλες, κότερα και εν γένει χλιδάτη ζωή, μεταφέρονταν μέσα σε σακούλες και σακ βουαγιάζ, εξυπηρετώντας τα δόλια σχέδια της Γερμανίας.

 Μιας Γερμανίας που σήμερα εκδικείται την Ελλάδα για την ήττα της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Που συνεχίζει να πιέζει στην υλοποίηση νέων υφεσιακών μέτρων, προκειμένου να την στραγγαλίσει ολοκληρωτικά.
Που η καγκελάριός της, ενεργεί ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο που ενήργησαν οι πρόγονοί της Ναζί στο Δίστομο, πριν από 71 χρόνια, όταν έσφαξαν μέχρι και αβάπτιστα μωρά!

Ωστόσο, η μεγάλη ρεμούλα έγινε το 1993 με την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ και την βίαιη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αντιδρούσε σε αυτή την ανάθεση.
Δούρειος Ίππος αυτής της πτώσεως ο πολλά υποσχόμενος πολιτικός, Αντώνης Σαμαράς!
Ο Μεσσήνιος Εφιάλτης προκάλεσε την πτώση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και έτσι η ψηφιακή τεχνολογία του ΟΤΕ πέρασε στα χέρια των Siemens - Intracom (δημιούργημα της Siemens).
Γι΄ αυτήν την συμφωνία 8002 έχει ορισθεί ήδη δικάσιμος για την 27η Νοεμβρίου 2015 όπου παραπέμπονται πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ καθώς και Γερμανοί αξιωματούχοι.
Παρ΄ όλα ταύτα τα μεγάλα ψάρια, οι μακρυχέρηδες της λαμογιάς έχουν προς το παρόν ξεφύγει.
Δεν παραπέμπονται οι αρχιερείς της διαπλοκής γιατί, κατάφερε αυτό το σαθρό πολιτικό και δικαστικό κύκλωμα να τους προστατέψει!

Άλλωστε, προ ημερών ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής του 2012 που διερεύνησε το μέγα σκάνδαλο των “μαύρων ταμείων” της Siemens, Σήφης Βαληράκης, δήλωσε πομπωδώς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και στην οποία προεδρεύει η άκαμπτη Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Η Siemens είναι εγκληματική οργάνωση. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης, αφού ο μεγαλύτερος όγκος των στοιχείων που συγκέντρωσε η Εξεταστική Επιτροπή, το πόρισμα της οποίας ήταν ομόφωνο, δεν αξιοποιήθηκε δικαστικά!  Το πολιτικό σύστημα φάνηκε ανίκανο και δεν μπόρεσε να αυτοκαθαρθεί”.

Από πλευράς μας, ήμασταν οι πρώτοι που εδώ και χρόνια βροντοφωνάζαμε τα παραπάνω, αλλά προφανώς σκόπιμα δεν μας λάμβαναν υπ΄ όψη τους.

Σε άρθρα μας προηγούμενων ημερών ζητούσαμε από την Πρόεδρο της Βουλής να καλέσει πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν στην συγκεκριμένη Επιτροπή.
Όπως, τον καθηγητή Ιωάννη Καράκωστα, επί 25ετεία νομικό σύμβουλο της Siemens, έως το 2011 και ακολούθως, από το 2012 νομικό σύμβουλο του πρώην Πρωθυπουργού στο Μαξίμου, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως, τον πρώην πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων Μπάμπη Αθανασίου και ακολούθως υπουργό Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Το περιβόητο e-mail


Όπως, τον Robert Sikellis, ηγετικό στέλεχος της Siemens.
Ο Robert Sikellis, ήταν ο μόνος που εμπιστεύθηκαν οι Γερμανοί, γι΄ αυτό και τον έστειλαν από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, προκειμένου να φροντίσει μέσω της υλοποίησης προγράμματος «διαφάνειας», να παραδώσει «καθαρή» στην αγορά τη Siemens ΑΕ.
Να σημειωθεί πως ο Robert Sikellis παρέλαβε όλους τους φακέλους του Μιχάλη Χριστοφοράκου, με την αγαστή συνεργασία της διεθνούς Δικηγορικής Εταιρείας, Debevoise & Plimpton. Ήταν επίσης, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος από πλευράς Siemens ΑΕ, στις διαπραγματεύσεις του εξωδικαστικού συμβιβασμού με το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο οποίος μόλις περαιώθηκε, ο Robert Sikellis αναχώρησε με προαγωγή για την Κίνα.
Αυτός ο μάρτυρας, λοιπόν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκλήθη να καταθέσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Όλοι οι παραπάνω, έχουν πολύ μεγάλη σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά!
 Είναι τυχαίο αυτό;

Όπως, δεν είναι τυχαίο το πρόσωπο που σήμερα ζητούμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Τον Ευάγγελο Σέκερη!

Είναι το πρόσωπο που τυγχάνει να είναι μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά (έχουν παντρευτεί τις αδελφές Κρητικού).
Ταυτόχρονα είναι εν ενεργεία διευθυντικό στέλεχος της Siemens, επιφορτισμένο με τη σύμβαση 8002 και για την οποία παραπέμπονται οι 64 κατηγορούμενοι στη δίκη του Νοεμβρίου.

Πρέπει να είναι σίγουρο πως κρατάει στα χέρια του πολλά σοβαρά στοιχεία που θα επιβεβαίωναν την υποτελή εξάρτηση του πρώην Πρωθυπουργού αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων υπεράνω υποψίας.

Άλλωστε, στο e-mail που είχε στείλει στον μπατζανάκη του, Αντώνη Σαμαρά στις 31 Ιουλίου 2006 με σκοπό να μεσολαβήσει στον Χριστοφοράκο για να μην μετακινηθεί από τα κεντρικά γραφεία της Siemens, του έλεγε μεταξύ άλλων: «Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του. Τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».

Αυτό το e-mail, αυτό το ατράνταχτο και αδιαμφισβήτητο καταγγελτικό στοιχείο πολιτικής διαπλοκής, προσπάθησε ο Αντώνης Σαμαράς, από την επομένη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε, έχοντας αρωγούς αργυρώνητους δημοσιογράφους και βουλευτές, να το υποβαθμίσει.
Αυτό το στοιχείο δεν το αξιοποίησε ούτε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής το 2012, όταν κάλεσε τον Ευάγγελο Σέκερη, ούτε η Δικαιοσύνη (Εφέτης-Ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα) που επιμελώς ανακάλεσε την κλήτευση που μάρτυρα Σέκερη και έκτοτε ουδέποτε τον κάλεσε εκ νέου!!

Αξίζει επιπλέον, να γνωρίσουμε πως ο Ευάγγελος Σέκερης προσελήφθη στη Siemens από τον Καραβέλα (φυγόδικος-κατηγορούμενος) και το εργασιακό μέλλον του διαφαινόταν λαμπρό.
Μετείχε στην διαδικασία των συμβάσεων της Siemens με τον OTE, αλλά και κατά την υπογραφή τους (σχετ. φωτό).
Ήταν υφιστάμενος του Καραβέλα στον τομέα Επικοινωνιών της Siemens, ο οποίος Καραβέλας κατά την ιδρυτική διακήρυξη της “Πολιτικής Άνοιξης” στο Καλλιμάρμαρο το ΄93, βρισκόταν στην πρώτη σειρά με τη σύζυγό του Μάρθα, κρατώντας σημαιάκια και κραύγαζαν: «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».


Η υπογραφή της συμφωνίας 8002 στα γραφεία του ΟΤΕ
Πρώτος εξ αριστερών ο Χρήστος Καραβέλας
Πρώτος στη δεύτερη σειρά εκ των δεξιών ο Ευάγγελος Σέκερης

Να σημειωθεί επίσης, πως επί σειρά ετών Σαμαράς, Σέκερης, Χριστοφοράκος και Κυριάκος Μητσοτάκης έμεναν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.
Μετά όμως το περιβόητο e-mail ο Ευάγγελος Σέκερης υποβαθμίστηκε και η ίδια ανεξήγητη υποβάθμιση συνεχίζεται και επί της διοίκησης Πάνου Ξυνή στη Γερμανική εταιρεία.

Ας καλέσει λοιπόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Ευάγγελο Σέκερη.
Ας τολμήσει να κάνει ότι δεν τόλμησαν άλλοι!

Ενδεχομένως, να μάθουμε το βάθος της αμαρτωλής σχέσεως Σαμαρά-Siemens, που έδωσε τη δυνατότητα στη γερμανική μπότα να ποδοπατεί τον ελληνικό λαό.

Ίσως, μάθουμε περισσότερα στοιχεία της πτώσεως της κυβέρνησης Μητσοτάκη το ΄93, από τη στιγμή που ο Επίτιμος αρχηγός της ΝΔ δεν μιλά, προστατεύοντας το πολιτικό μέλλον των παιδιών του.

Ίσως, μάθουμε για το μικρό κεντροδεξιό κόμμα που χρηματοδοτήθηκε από τη Siemens την περίοδο 1999-2000, αλλά τελικά δεν μπήκε στη Βουλή.

Για την ιστορία, απέτυχαν την περίοδο εκείνη την είσοδό τους στη Βουλή, η “ΠΟΛ.ΑΝ” και το κόμμα “Φιλελεύθεροι” του Στέφανου Μάνου.
Ο οποίος όμως, υπήρξε ο υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το επίμαχο ΄93 που ηρνείτο να υπογράψει την εκχώρηση της ψηφιοποίησης του ΟΤΕ στη Siemens!

Συμπερασματικά λοιπόν, τίθεται το μέγα ερώτημα.
Θα αποκαλυφθούν κάποτε οι βρωμιές που γνωρίζει ο κ. Σέκερης;


Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr


Το άρθρο πρωτοσέλιδο στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 14/6/2015


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/15/2015 08:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Να καλέσει η Ζωή τον Σέκερη. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες