ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Νέα Φιλική Εταιρεία: " Έξοδος ...!"

3,5 εκ. ανήλικα παιδιά ζουν στη Γερμανία μέσα σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, επειδή αυτό εξυπηρετεί την πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ.

Πώς μπορεί η γυναίκα αυτή, άτεκνη κατ’ επιλογή, που δεν της καίγεται καρφί για τα παιδιά της χώρας της, να αισθανθεί τύψεις για τα παιδιά των Ελλήνων που οδηγούνται καθημερινά στους «θαλάμους των αερίων» και στα «κρεματόρια»; Μήπως όμως και οι «δικοί» μας, που έχουν οικογένειες και παιδιά, διαφέρουν, με την πολιτική που ακολουθούν, στις...
ευαισθησίες τους, απ’ αυτές των Γερμανών;

Φυσικά και όχι. Μια σύγκριση μεταξύ των «μεταρρυθμίσεων» που προτείνονται από τους θεσμούς και την κυβέρνηση Τσίπρα, οδηγεί στην διαπίστωση ότι και οι «δυό» τους, εκτός από την λήψη φορομπηχτικών μέτρων και πρωτοβουλιών για την καταστροφή κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και παραγωγικής θέσης εργασίας στην Ελλάδα, δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο αναπτυξιακό και ουσιώδες ....!

Η πολιτική «αντιπαράθεση», της 5ης Ιουνίου ’15 στην Βουλή, μεταξύ των συνιστωσών του καθεστώτος που κυβερνά αυτό τον τόπο, απέδειξε ότι κανείς τους δεν ενδιαφέρεται πράγματι για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Όπως ο διάολος το λιβάνι, έτσι και οι πολιτικοί μας αποφεύγουν να μιλήσουν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού και της χώρας ή να προτείνουν λύσεις. Κανείς τους δεν ασχολήθηκε με τα 2,0 εκ. ανέργων, τα 4,5 εκ. ανασφάλιστων, τις χιλιάδες κατασχέσεις κατοικιών, την διάλυση της δημόσιας υγείας και της παιδείας ή με την νέκρα που επικρατεί στην αγορά, την αύξηση της μετανάστευσης και των αυτοκτονιών.

Ούτε μία πρόταση δεν έκαναν όλοι αυτοί οι αλήτες πολιτικάντηδες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την δημιουργία, έστω και μιας θέσης εργασίας ή για την επένδυση, τουλάχιστον ενός €υρώ που δεν προέρχεται από δάνεια, φόρους και εισφορές. Αντ’ αυτού ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, πως θα γίνει πιστευτή η ψευτιά τους, πως θα κρύψουν τη γαϊδουριά τους και πως θα σιγουρευτεί η επανεκλογή τους.

Αν δεν είναι εθνική κατάντια και ντροπή ότι συνεχίζεται ακόμη η διαπραγμάτευση για το παράνομο χρέος, τότε είναι σίγουρο ότι τώρα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μιλούν και αποφασίζουν όλοι αυτοί που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα των παιδιών μας.

Έλληνες και Ελλάδα ευρίσκονται σε κατάσταση πολιορκίας. Το σενάριο του θεάτρου σκιών που εξελίσσεται μπροστά μας, γράφτηκε από κοινού, τους δε ρόλους, τους μοίρασαν, κοινή συναινέσει, οι Γερμανοί με τους «δικούς» μας. Όποιος δεν είναι κομματόσκυλο, λαθρομετανάστης ή τρομοκράτης σ’ αυτό τον τόπο, είναι καταδικασμένος να ζει σαν Έλληνας.

Η ΕΞΟΔΟΣ είναι η μόνη αληθινή λύση, με την διαφορά ότι τώρα η ρήξη με το καθεστώς των τυράννων πρέπει να ξεκινήσει μέσα από τα σπίτια αυτών που το εκπροσωπούν. Είτε ζουν εντός της Ελλάδος είτε στο εξωτερικό, πρέπει όλοι αυτοί οι εγκληματίες να νοιώσουν στο πετσί τους και μπροστά στα παιδιά τους ότι στην εφαρμογή των νόμων δεν γίνονται διακρίσεις.

Οι νόμοι υπάρχουν αλλά εδώ δεν εφαρμόζονται, όσο αυτοί αντίκεινται στα συμφέροντα των δυνάμεων κατοχής. Το Ελληνικό Σύνταγμα έχει επί τούτου προνοήσει και δεν εξουσιοδοτεί μόνο αλλά υποχρεώνει κάθε Έλληνα πολίτη, σε περίπτωση παρεκτροπής, να επιβάλλει, πάση θυσία, τη συνταγματική νομιμότητα στην χώρα.

Την επιταγή αυτή του συντάγματος κρατάμε εμείς οι Έλληνες στα χέρια μας. Από εμάς και μόνο εξαρτάται αν και πότε θα την εξαργυρώσουμε.
Ομόνοια, αρετή και τόλμη απαιτεί η λευτεριά, γενναιότητα δε το ραντεβού με την ιστορία.

Νέα Φιλική Εταιρεία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/08/2015 08:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: " Έξοδος ...!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες