ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Νέα Φιλική Εταιρεία: "Τσίπρα πάρτους και άντε στο καλό!"

Στον πόλεμο, η κατ’ ανάγκη χρήση ενός ψέματος αποκαλείται ... στρατηγική, στην πολιτική ... διπλωματία, στο εμπόριο .... απάτη, στο κυνήγι .... παραλλαγή και στο παιχνίδι ... μπλόφα.

Στην ζωή όμως, το ψέμα στο ψέμα δεν είναι είδος στρατηγικής και διπλωματίας αλλά πολιτικής που στηρίζεται μόνο στην απάτη, στην μπλόφα και στην παραλλαγή, οδηγεί δε στα βράχια, στην ...
καταστροφή και εν τέλει στην τιμωρία αυτών που την εφάρμοσαν.

Τον δρόμο για τα «βράχια» διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας το Σεπτέμβριο του 2014, όταν αποφάσισε να σύρει την χώρα στις κάλπες. Σχέδιο δεν είχε κατά νου αλλά μόνο τις υποσχέσεις των Αμερικάνων στ’ αυτιά, ένα ανυπόγραφο non paper των Γερμανών στην τσέπη και μια υγρή χειραψία στο Βερολίνο που θυμίζει τον αφελή Champerlain στο Μόναχο, το 1939, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ ΠΠ.

Με δόλωμα, τον «ερχομό της ελπίδας» και τον «νόμο» που θα διέγραφε μονομιάς χρέη και μνημόνια, κατόρθωσε ο ερασιτέχνης μίμος του Αντρέα Π. να πιάσει πολλούς, κορόϊδα και να αναστήσει πάλι, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την βία και τη ρεμούλα του Αυριανισμού.

Το προεκλογικό ψέμα είναι σαν την καρδάρα με το γάλα, που ξυνίζει αν δεν μπει στο ψυγείο, ενώ μήνες αργότερα μετατρέπεται σε μπόχα. Ανάλογη βρώμα και δυσωδία εκπέμπει σήμερα η κατάσταση στην χώρα. Η πείνα, η ανεργία και η εξαθλίωση κάνουν πάρτυ. Το σπιράλ του θανάτου στην δημόσια υγεία συνεχίζεται επί Κουρουμπλή στο ίδιο τέμπο, ίσως και χειρότερα όπως επί εποχής Λοβέρδου, Άδωνι και Βορίδη. Οι αυτοκτονίες εξελίσσονται σε μάστιγα, η δε αναγκαστική μετανάστευση σε βδέλλα που ρουφά το αίμα της κοινωνίας. Τίγκα με αξιολύπητους είναι τα ψυχιατρεία και τα πορνεία με μανάδες που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Στον δρόμο πεθαίνουν οι νέοι, που «ζούν» την ελπίδα τους στα ναρκωτικά.

Είναι μήπως δείγμα του πολιτισμού μας οι δείκτες της στατιστικής που περιγράφουν την πορνεία , το σκλαβεμπόριο και την υψηλή θνησιμότητα που επικρατεί στην ζωή των ανηλίκων στην Έλλάδα; Εννέα χιλιάδες νέα λουκέτα και 150 χιλιάδες νέους ανέργους είναι ο απολογισμός των πρώτων πέντε μηνών. Τα σχολεία δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν το Σεπτέμβριο που έρχεται, όπως σίγουρη δεν είναι και η εξασφάλιση των συσσιτίων, της κοινωνική πρόνοιας, της περίθαλψης και των επιδομάτων, που είναι αναγκαία για την επιβίωση τεσσάρων εκατομμυρίων συμπατριωτών μας. Το μόνο σίγουρο σ’ αυτή την χώρα είναι οι φόροι, οι εισφορές, οι εξευτελισμοί και οι συλλήψεις αυτών που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ή οι κατασχέσεις, οι δημεύσεις και οι πλειστηριασμοί των περιουσιών για λίγα ψίχουλα ως αντίτιμο.

Σαν να μην έφτανε η εξαθλίωση της κοινωνίας, σπεύδει τώρα η κυβέρνηση, εν είδη έξαρσης του διεθνισμού και του αθεϊσμού που την εμπνέει, να καλέσει τους αλλόθρησκους να κατακλύσουν την χώρα, να τους απονέμει ιθαγένεια και επιδόματα και να τους κτίζει τζαμιά. Καταργείται η Έθνικότητα και μετατρέπεται ο ορθόδοξος Έλληνας σε μειοψηφία μέσα στην χώρα του. Η απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να παράσχει στέγη στους αλλοδαπούς μετανάστες και να διανείμει κουπόνια σήτισης αξίας 3,90 € ανά άτομο και μέρα, αποδεικνύει το ρατσισμό και τον ανθελληνισμό που την διέπει, αφού ο Έλληνας δικαιούχος συνεχίζει να ζει στον δρόμο, το δε κουπόνι σήτισης, που του παρέχεται, είναι αξίας μόνο 2.-€.

Οι Θεσμοί, οι δημόσιοι Οργανισμοί και οι Υπηρεσίες τελούν υπό πλήρη διάλυση και ενώ η χώρα «σέρνεται», για την κύβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πέρα βρέχει. Όποιος αντιδρά στο καθεστώς Τσίπρα, αφορίζεται ως φασίστας ή «φονεύεται» δια της σιωπής. Ο Έλληνας πολίτης κατάντησε έρμαιο της μοίρας του. Το πείραμα Τσίπρα-Καμμένου απέτυχε παταγωδώς, άσχετα αν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες υπάρξει συμφωνία ή μη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν διαθέτουν όραμα, σχέδιο ή πρόγραμμα αλλά ούτε και στελέχη με ικανότητες, γνώσεις και ευαισθησίες που θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν. Το καθεστώς των Αθηνών ψυχορραγεί και σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν.

Η έλλειψη γραμμών παραγωγής και επενδύσεων, η φτώχεια, η ανεργία, η γενοκτονία, η διαφθορά, το διαλυμένο κράτος, οι εδαφικές ορέξεις των γειτόνων, τα σχέδια των τοκογλύφων, η γερμανική κατοχή και τα 2,5 εκατ. των λαθρομεταναστών είναι λίγα από τα προβλήματα που καλείται σήμερα ο Έλληνας να λύσει μόνος του. Αν αλλάξει η γενική κατάσταση στην χώρα, αλλάζουν αυτόματα και τα δεδομένα. Υπάρχουν λ.χ. κεφάλαια όπως αυτά των Ελλήνων του εξωτερικού, που έχουν τις δυνατότητες και την θέληση να επενδύσουν στον τόπο τους. Υπάρχουν και τα κλεμμένα, που παραμένουν ακόμη στα αζήτητα, στις τσέπες δηλαδή των επιόρκων και των λαμογιών αλλά θα μπορούσαν, με συνοπτικές διαδικασίες, να επιστραφούν και αυτά στον μόνο δικαιούχο τους, στον λαό.

Όλα είναι δυνατά αν υπάρξει ομόνοια και ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων. Μόνο νέοι και πολιτικά άφθαρτοι άνθρωποι, που έχουν δουλέψει και ιδρώσει στην ζωή τους είναι ικανοί να βγάλουν τον τόπο και τον λαό από τα αδιέξοδα. Η σημερινή κατάντια αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την χώρα, να αλλάξει νοοτροπίες, να θέσει νέες προτεραιότητες και στο τέλος, με πολλή δουλειά και δίχως δάνεια, να προσπεράσει στην ποιότητα ζωής τα πιο προηγμένα κράτη.

Νέα Φιλική Εταιρεία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/17/2015 01:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: "Τσίπρα πάρτους και άντε στο καλό!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες