ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Νέα Φιλική Εταιρεία: " Η ασάφεια της δημιουργικής προστυχιάς."

Στις εκλογές του 2015 ψήφισε το 22,24% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, ΣΥΡΙΖΑ και το 2,24%, ΑΝ.ΕΛ.

 Τα νούμερα που εμφανίζονται, δια της αναγωγής ξένων ποσοστών, στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι πλασματικά, συνεπώς και η «λαϊκή εντολή» πάνω στην οποία στηρίζει η κυβέρνηση Τσίπρα την νομιμοποίησή της.
Στις 05 Ιουλίου 2015 καλείται ο Ελληνικός λαός να...
βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και μάλιστα για λογαριασμό μιας κυβέρνησης, που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τον εξαπάτησε δόλια και επανειλλημένως.

Στους πέντε μήνες, που η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ευρίσκεται δήθεν σε διαπραγμάτευση με την τρόϊκα, το μόνο που πέτυχε ήταν να επικεντρωθεί η προσοχή του λαού στο τρίγωνο μεταξύ Βερολίνου, Στρασβούργου και Βρυξελλών, την ίδια ώρα που, στην Αθήνα, οι διεθνιστές υπουργοί της, χέρι-χέρι με τα κόμματα της πλειοψηφίας, διέπρατταν το ένα έγκλημα πάνω στο άλλο με στόχο, να καταντήσει ο Έλληνας ξένος μέσα στον τόπο του. Άνοιξαν τα σύνορα και μετέτρεψαν την χώρα σε ένα ξέφραγο αμπέλι των λαθρομεταναστών, ξεφτίλισαν την Ελληνική εθνικότητα, απονέμοντάς την στον οιονδήποτε ξένο προκειμένου να αλλοιώσουν την υπόσταση της φυλής και του εκλογικού σώματος και υποσχέθηκαν, δια νόμου, την ανέγερση στην Αθήνα του μεγαλύτερου τζαμιού της Ευρώπης. Την ώρα δε που επιτρέπουν να συλλαμβάνεται ο φτωχός επειδή αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του, τρομοκράτες, καταδικασμένοι για δεκάδες δολοφονίες, παίρνουν άφεση αμαρτιών και απελευθερώνονται.

Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν, οι Τσίπρας/Καμμένος, να ρωτήσουν τη γνώμη του λαού ή τουλάχιστον να ζητήσουν συγγνώμη για τα προεκλογικά τους ψέματα. Οι διαπραγματεύσεις και τα μπουγιουρντί της αφεντιάς τους και των τοκογλύφων τους μάραναν! Καβάτζα των κυβερνώντων γίνεται πάλι ο λαός αφού τώρα τον στέλνουν αδιάβαστο να «ισιώσει» το κλήμα που οι ίδιοι «στράβωσαν» με την ανευθυνότητα και την ανικανότητα που τους βολοδέρνει.

Μπορεί να μην είναι ανήθικο όταν απαντά με ΟΧΙ και μέσω δημοψηφίσματος η κυβέρνηση στις προτάσεις των δανειστών της, αν και γνωρίζει ότι έχουν ήδη αποσυρθεί. Μπορεί να μην είναι παράνομο, ένα ΟΧΙ στους δανειστές να μην σημαίνει αυτόματα και ΝΑΙ στην κυβέρνηση και στις προτάσεις της, αφού και αυτή τις εξαφάνισε. Είναι όμως ανήθικο, παράνομο και πρόστυχο συνάμα ότι τόσο στο ΝΑΙ όσο και στο ΟΧΙ του λαού, δεν θα υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις της κυβέρνησης, έτσι ώστε, κάθε αποτέλεσμα να μπορεί να ερμηνευτεί ως blanco και εν λευκώ εξουσιοδότησή της.

Ο λαός, εκτός από τον λογαριασμό που καλείται να πληρώσει για τις μετακινήσεις, στο 5-μηνο, των «διαπραγματευτών» του ανά τον κόσμο, δεν έχει γνώση του περιεχομένου των διαπραγματεύσεων αυτών, καλείται όμως να πιστέψει τυφλά στα όσα του λένε οι πολιτικοί του και να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο εκείνο που αυτοί του δίνουν «έτοιμο» στο χέρι.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί να εκστομίζουν μόνο συνθήματα και κορώνες περί δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και πατριωτισμού και ας πράξουν το αυτονόητο. Αν πράγματι κυβερνούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και επιδιώκουν να έχουν τη στήριξη ενός ενωμένου λαού, τότε οφείλουν να του επιτρέψουν την πρόσβαση στη σωστή πληροφόρηση και στην αλήθεια!

Είναι η αλήθεια που κρύβεται μέσα στα πρωτόκολλα των 5-μηνων διαπραγματεύσεων και μέσα στην μυστική συμφωνία του Βερολίνου, από τον Αύγουστο του ‘14, που γράφτηκε σε χαρτί του υπουργείου Εργασίας, φέρνει αριθμό πρωτοκόλλου του υπουργείου των Οικονομικών της Γερμανίας και υπογράφεται από τους κ.κ. Δραγασάκη, Σταθάκη και Άσμουσσεν. Αν η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι πράγματι έντιμη, ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και επιθυμεί διακαώς να αποφύγει έναν εθνικό διχασμό, τότε ας δημοσιεύσει αμέσως τα προαναφερθέντα, πρωτόκολλα και συμφωνίες. Ειδάλλως, επιτρεπτή είναι η υποψία ότι κυβέρνηση και κόμματα ενεργούν από κοινού με δόλο, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των ιδίων συμφερόντων.

Είναι γεγονός, ότι μέχρι και την 25η Ιουνίου 2015 ο εχθρός του Έλληνα ήταν Γερμανός, Ολλανδός, Φινλανδός, Τούρκος ή ονομαζόταν Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ντάϊζενμπλουμ, Τούσκ και Διάολος. Μετά το διάγγελμα όμως του πρωθυπουργού, από την πρώτη ώρα της 26ης Ιουνίου, σε εχθρό ανεδείχθη πλέον αυτός που θα ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Φυλακισμένοι μέσα στην τύφλα και στην αγραμματοσύνη τους φτιάχνουν τώρα, ανεμπόδιστα, νέα χαρακώματα οι κομματικοί στρατοί τους και επενδύουν πάλι στο εμφυλιακό μίσος. Άσχετα του τι θα ψηφίσει ο πολίτης, στο τέλος, από την κάλπη αυτή μπορεί να βγει διχόνοια και άν σταθούμε άτυχοι, εμφύλιος, χούντα και απέραντη εξαθλίωση.

Απέχουμε από κάθε μορφή αδελφοκτόνου μίσους και εθνικού διχασμού. Συμμετέχουμε δια της αποχής μας στο δημοψήφισμα του καθεστώτος.

Το καθεστώς του συστήματος των τζακιών και των δοσιλόγων που ρίζωσε μετά την απελευθέρωση είναι ο εχθρός της πατρίδος, αντιμετωπίζεται δε επιτυχώς μόνο από έναν ενωμένο λαό. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι συστημική και αποτελεί ένα από τα πολλά προσωπεία του καθεστώτος.

Ψυχή καθάρια, ομοψυχία, γνώση, κρίση, θέληση και τόλμη χρειαζόμαστε τώρα.

Η Επανάσταση φέρνει μόνο την Ανάσταση!

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ότι, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι της ΝΤΠ από κοινού, αποσιωπούν!

 Nέα Φιλική Εταιρεία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 6/29/2015 06:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: " Η ασάφεια της δημιουργικής προστυχιάς.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες