ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Οι έμποροι των εθνών.

Ο Νικκολό Μακιαβέλλι το 1500 μ.χ. έγραψε τον "Ηγεμώνα". 
Ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ το 1600 μ.χ. έγραψε τον "Έμπορο της Βενετίας". 
Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης το 1900 μ.χ. έγραψε το βιβλίο οι "Έμποροι των εθνών". 
Σήμερα το πνεύμα του «Ηγεμώνα»,του «Έμπορου της Βενετίας», και των «Εμπόρων των Εθνών»,εκφράζεται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. 

Γράφει ο Αντώνης...
Γρυπαίος. 
Ανάλυση.
Οι «οίκοι ανοχής» λειτουργούν βάσει της θεωρίας, τα «κορίτσια» να είναι υπερχρεωμένα στους «νταβατζήδες», ώστε να υποτάσσονται στις εντολές και θελήσεις των.
 Οι διεθνείς «Νταβατζήδες» λειτουργούν με τη βοήθεια των «Τσατσάδων» πολιτικών.

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας, φρόντισε ώστε όλα τα κράτη της Γης να είναι υπερχρεωμένα ώστε να είναι υποταγμένα στις θελήσεις των Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Οι Κοσμοκράτορες είναι οι σύγχρονοι «Νταβατζήδες» όλων των εποχών και όλων των Κρατών του πλανήτη Γη.

Ήδη οι ΗΠΑ είναι υπερχρεωμένες με το ποσόν των 16 τρις. δολαρίων, γιαυτό τα πιόνια και μαριονέτες οι πολιτικοί τους, εκτελούν ότι διατάξουν οι «Νταβατζήδες», οι Επικυρίαρχοι της Γης.

Οι χώρες-κράτη-μέλη της Ε.Ε. είναι και αυτές υπερχρεωμένες στους ...παγκόσμιους«Νταβατζήδες», άλλες πολύ, άλλες λίγο, πάντως χρεωμένες, γιαυτό οι διάφορες Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, κ.λ.π. είναι στις διαταγές των «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.

Οι Ασιατικές & Αφρικανικές χώρες είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι αποικίες και προτεκτοράτα των διεθνών «Νταβατζήδων».

Οι χώρες της Κεντρικής& Νοτίου Αμερικής είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι«Μπανανίες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Οι μόνες χώρες που δεν σκλαβώθηκαν στο χρέος είναι η Ρωσία-Κίνα, γιαυτό σήμερα απολαμβάνουν κινήσεων ελευθέρας Γεωπολιτικής.
Όλοι οι άλλοι είμαστε σκλαβωμένοι στους διεθνείς «Νταβατζήδες» με Αρχηγούς τους Μ@λ@κ@ς πολιτικούς μας.
 Το παιχνίδι με το GREXITοδηγεί σε θάνατο την Ευρωζώνη.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι Ευρωπαίοι πολιτικοί «Τσατσάδες» των εκμεταλλευτών Κοσμοκρατόρων«Νταβατζήδων».

Οι Παντοκράτορες «Νταβατζήδες», έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα της Γης, στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών τους.
Όλες οι Κεντρικές εκδοτικές του νομίσματος Τράπεζες κάθε κράτους είναι δικές τους. Ο παραγόμενος χρυσός της Μακεδονίας μας είναι των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων»!
Το Δολάριο των Αμερικάνων, το οποίο τυπώνει η FEDERALBANK, δίδεται στους Αμερικάνους με τόκο. Η FED είναι των «Νταβατζήδων».

Το Ευρώ, το οποίο τυπώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( Ε.Κ.Τ. ) με πρόεδρο το DRAGGI, δίνεται στους «έξυπνους» Ευρωπαίους με τόκο. Η Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία των διεθνών«Νταβατζήδων».
Μη νομίζετε ότι θα γλύτωναν οι Γιαπωνέζοι!
Η Ιαπωνική Κεντρική Τράπεζατυπώνει το Γιέν, και το δίδει στους Ιάπωνες με τόκο.
Είναι και αυτή ιδιοκτησία των Επικυρίαρχων«Νταβατζήδων».
Όλους αυτούς τους τόκους από τα νομίσματα, και από τα δάνεια, τα εισπράττουν οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι γνωστοί ως παγκόσμιοι «Νταβατζήδες».

Μας δανείζουν για να είμαστε τα χρεωμένα «κορίτσια», των «οίκων ηδονής», και αυτοί οι παγκόσμιοι «Νταβατζήδες», οι έχοντες το πάνω χέρι, και το πρώτο λόγο.
Ο παππούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ έλεγε, «Δώστε μου το προνόμιο να τυπώνω, εκδίδω, και «κόβω», τα νομίσματα των Κρατών, και δεν με νοιάζει ποιός κάνει τους νόμους».Πράγμα που επέτυχε, χάρη στους Μ@@@ς πολιτικούς όλων των κρατών της Γης.
Οι Κοσμοκράτορες είναι οι ανθρωποφάγοι, και διεθνή αρπακτικά, γύπες, και τοκογλύφοι, και οι πολιτικοί των Κρατών είναι οι αίσχηστοι και υποκριτές πολιτικοί εντολοδόχοι των Περιούσιων «Νταβατζήδων».
 Οι πολιτικοί των ΗΠΑ, του Βερολίνου, των Παρισίων, των Βρυξελών, και ο Μέττερνιχ της Ευρώπης Σόϊμπλε, είναι σφογγοκολάριοι των ηγετών «Νταβατζήδων», της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Σήμερα οι Κοσμοκράτορες δανειστές- δυνάστες της Ελλάδος είναι σαν τον Σάϋλοκ τον δανειστή της Βενετίας, που ζήταγε μιά λίβρα κρέας από το σώμα του δανειολήπτη εμπόρου-πολίτη της Βενετίας.
Οι δανειστές-δυνάστες αρπακτικά των Λαών,δανείζουν τα κράτη-μέλη, και τα ανδρείκελα οι πολιτικοί της Ε.Ε.με σκοπό να διαχειριστούν τα δάνεια των πληβείων-κρατών, συνέστησαν επιτροπάτα, που τα ονόμασαν, Τρόϊκα, Θεσμοί,BRUSSELSGROUP, EUROGROUP, EUROWORKINGGROUP, κ.λ.π. είναι οι «τσατσάδες», για να αρμέγουν αποτελεσματικά τα χρεωμένα κράτη-μέλη, προς όφελος των αφεντικών «Νταβατζήδων»!
Η Τρόϊκα, ή Θεσμοί, ή BRUSSELSGROUP, είναι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, και η Ε.Ε., και όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία των διεθνών «Νταβατζήδων», με τα «κορίτσια» να είναι τα δανειζόμενα κράτη-μέλη, και «Τσατσάδες» τους πολιτικούς και τεχνοκράτες, των ως άνω αναφερομένων οργάνων!

Το BRUSSELSGROUPδεν είναι τίποτα άλλο παρά BROTHELGROUP, με «Νταβατζήδες», «κορίτσια», και «Τσατσάδες».
 Δηλαδή οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι «Τσατσάδες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».
Τόσο αξιοπρέπεια έχουν!
 
Στον Μεσαίωνα το 1600 μ.χ. στο Κράτος της Βενετίας των Δόγηδων, υπήρχε νόμος που έλεγε, πως εάν κάποιος ξένος, αποδειχθεί δικαστικώς, ότι με άμεσες ή έμμεσες ενέργειες, έθετε σε κίνδυνο τη ζωή οποιουδήποτε πολίτη –υπηκόου του Κράτους της Βενετίας,- ο παθών που εναντίον του ενήργησε ο ξένος δανειστής,- θα πάρει τη μισή περιουσία του δανειστή, η δε άλλη μισή θα περιέλθει στο Κράτος.
Αυτά ίσχυαν στο Κράτος των Δόγηδων προ 400 ετών.

Σήμερα οι δανειστές-γύπες κατακτητές της υφηλίου, με άμεσες ενέργειες θέτουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο, χωρίς να μπορεί κανείς να τους μιλήσει. Δηλαδή μετά από 400 χρόνια πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο...
Ούτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ τολμάμε να ζητήσουμε.
Οι διεθνείς «Νταβατζήδες»δανειστές, θα μας τιμωρήσουν με θάνατο...
Εμείς είμαστε τα θύματα των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Τελικά απέτυχαν οι συνομιλίες για συμφωνία Τσίπρα-Γιούνκερ.
Φυσικό ήταν μετά τις παράλογες απαιτήσεις «Νταβατζήδων» και των «Τσατσάδων».
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα με γελοιογραφία, που λέει η Λαγκάρντ προς Ντράγγι, «Καλά δεν τους χορεύουμε τους Έλληνες;
Μιλάμε για μεγάλα ψώνια, τους βρίζουμε κάθε μέρα, τους προσβάλουμε, τους λέμε ζητιάνους, δούλους, τους κόβουμε ακόμα και το φαγητό, το ρεύμα, το νερό, και αυτοί δεν κάνουν χωρίς εμάς!
Την υποταγή της Ελλάδος, οι «Νταβατζήδες» & «Τσατσάδες» πολιτικοί, ένθεν & ένθεν, την αποκαλούν «έντιμο συμβιβασμό».

 Η Ελλάδα βάλλεται από τη αόρατη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία. Τρέμουν τη Ρωσική συνεργασία!
Οι δανειστές-δυνάστες- γύπες & κοράκια- αρπακτικά, έχουν ΣΟΚ απαιτήσειςαπό την Ελλάδα, για να εισπράξουν τα δάνεια που τα έφαγαν η ηγεσία της αόρατης Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσα-έξω..... Υφεσιακά μέτρα δεν γίνονται αποδεκτά!
Η Ελλάδα, μετά την αποτυχία για συμφωνία, είναι έτοιμη για αναστολή πληρωμών στο ΔΝΤ και στους άλλους «Νταβατζήδες», δανειστές της Σιων. Τρόϊκα.
Προτάσεις για αύξηση ΦΠΑ στη ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ δεν γίνονται δεκτές.

Οι Γερμανο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ούτε αύριο δεν θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα.
Τόσο μίσος έχουν οι «Τσατσάδες» των δανειστών-δυναστών «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.
Οι δανειστές-δυνάστες, θέλουν μείωση των συντάξεων, για να χρηματοδοτούν τους Τζιχαντιστές σφαγείς της ανθρωπότητας.....
Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ν.Δ.-Πασόκοι & ποτάμια, περιμένουν στη γωνία, να διευκολύνουν τους δανειστές «Νταβατζήδες», και τις «Τσατσάδες» αυτών Ευρωπαίους-Σιωνιστές πολιτικούς.

Η Ελλάδα δέχεται εκβιασμούς από τους «Νταβατζήδες» δανειστές της παγκόσμιας δικτατορίας, και τις «Τσατσάδες» αυτών πολιτικούς.
Η ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας κατάντησε «Νταβατζήδες».
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Τόσο χαμηλά έπεσε!

Ο δανειστής Σάϋλοκ του Σαίξπηρ, είναι οι σημερινοί ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!
Συνιστώ στους αναγνώστες να διαβάσουν το έργο του Σαίξπηρ «Ο Έμπορος της Βενετίας».

Πως να παράγουμε προϊόντα αφού οι δανειστές «Νταβατζήδες» φρόντισαν μέσω των «τσατσάδων» πολιτικών, να μας κλείσουν όλες τις Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες;
Εντάξει, με τη συμφωνία το πήραμε το δάνειο.
Μετά τι ;
Θα πάμε για άλλη συμφωνία;
Για νέα μέτρα ;
Ο στόχος των Σιωνιστών-Ευρωπαίων πολιτικών «Τσατσάδων» , είναι η ανατροπή της αριστερής Ελληνικής Κυβερνήσεως που ζητά διαπραγματεύσεις, θέλουν «Σαμαράδες»πεσμένους στα τέσσερα.....
Για να πολεμήσουμε τους «Νταβατζήδες» της Ν.Τ.Π. και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς, πρέπει να κάνουμε ρήξη, και διαγραφή χρέους, όπως μας δίδαξε ο σοφός ο Σόλων με τη«Σεισάχθεια».

Το κλίμα στο BROTHELSGROUPείναι αρνητικό για την Ελλάδα.
 Θεωρούν την Ελλάδα μαύρο πρόβατο- «κορίτσι» που αντιστέκεται.
Τιμωρούν την Ελλάδα προς αποφυγήν παραπτωμάτων των άλλων «κοριτσιών» της Ε.Ε., αλλά και για παραδειγματισμό.
Μετά την Ελλάδα, έρχεται η σειρά της Ιταλίας.
Πρέπει όλα τα «κορίτσια» της Ε.Ε. να αντιμετωπίσουμε τους Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες», και τους Σιωνιστές- πολιτικούς«Τσατσάδες» του BRUSSELS-BROTHELSGROUP, ενωμένα για να ξεχρεώσουμε!
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΊΑ για τα «κορίτσια» του BROTHELSGROUP!
 ΟΧΙ συμφωνία «ότι κι’ ότι».
Να πατήσουμε  όλα τα «κορίτσια» ενωμένα, τους Κοσμοκράτορες δανειστές «Νταβατζήδες», και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς της Ε.Ε.στο λαιμό!

Οι άλλοι Νότιοι Ευρωπαίοι «κορίτσια» του BROTHELSGROUP,περιμένουν να δούν τον ηρωϊσμό των Ελλήνων «κοριτσιών», δεν ξέρουν ότι οι «Νταβατζήδες» τους περιμένουν στη γωνία!
Η ρήξη φέρνει Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική μεταβολή.
Αυτό φοβούνται οι Κοσμοκράτορες«Νταβατζήδες» και «Τσατσάδες», ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού.

Εάν οι Σιωνιστές-Ευρωπαίοι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELSGROUP, στείλλουν Τελεσίγραφο, τότε το λόγο έχει ο Ελληνικός Λαός.

 Οι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELSGROUP ζητάνε νέα μέτρα πέντε ( 5) δις. ευρώ για λογαριασμό των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».
 Καλλίτερα μια ηρωϊκή έξοδο από το BRUSSELS-BROTHELSGROUP, με διαγραφή χρέους, παρά μια κακή συμφωνία, παρά αυτό το μαρτύριο.
Η Ε.Ε. ισοπέδωσε σκόπιμα την Ελλάδα. Μέτρα Σοκ, (Το Δόγμα του Σόκ), ζήτησαν οι Ευρωπαίοι «τσατσάδες» πολιτικοί από τον Πρωθυπουργό.
Συνεχίζεται το θρίλερ της διαπραγμάτευσης, για την επίτευξη της συμφωνίας.
Απορρίπτει η Αθήνα το προσχέδιο των «Θεσμών», κοινώς του «BRUSSELS-BROTHELSGROUP».

Όλοι οι Πρωθυπουργοί εκβειάζονται από τους πολιτικούς «Τσατσάδες» των Βρυξελλών.
 Οι δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος, καθυστερώντας τη συμφωνία. Δραματικές εξελίξεις μετά το αδιέξοδο στις Βρυξέλλες.
Τα πιόνια των Επικυρίαρχων«Νταβατζήδων», οι Αμερικάνοι, έκαναν παρέμβαση για το Ρωσικό αγωγό.

Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην Ελλάδα για να μη κάνουμε το Ρωσικό αγωγό φυσικού Αερίου.
Το θέμα αυτό έχει Γεωπολιτικό χαρακτήρα.
Οι Αμερικανοί Σιωνιστές, πιόνια της παγκόσμιας Δικτατορίας, απειλούν το νεαρό Πρωθυπουργό μας με ΘΑΝΑΤΟ, ( ΜΜΕ ), και τη κυβέρνηση με δολοφονίες, εάν προχωρήσει σε συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό, όπως απείλησαν άλλοτε τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. ( ΜΜΕ).
Έτσι «φάγανε» και το πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ.

Η Αμερικανική πολιτική ηγεσία πρέπει να ξυπνήσει.
Γίνανε πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας αόρατης Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας, έτσι θέτουν τον Αμερικανικό Λαό, σε άμεσο κίνδυνο πυρηνικού ολέθρου και Αρμαγεδδώνα!

Στο χείλος της Ρήξης με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές-δυνάστες.
Οι «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELSGROUPθέλουν να πουλήσουμε τα πάντα, για να δώσουν το νέο δάνειο.
Εξωφρενικά όσα ζητούν οι δανειστές.
Ζητούν μαχαίρι στο ΕΚΑΣ, μαχαίρι στις Επικουρικές συντάξεις, ψαλίδι στις κύριες συντάξεις, ΦΠΑ 23% στις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ). Ζητάνε να πουλήσουμε ΕΛΠΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, Αεροδρόμια, λιμάνια, δηλαδή «Ταπί & ψύχραιμοι».
Δούλοι και Σκλάβοι. Αποικία & Προτεκτοράτο.!
Το ΔΝΤ ζητά βαθιές τομές στο Ασφαλιστικό, και υψηλά ποσοστά στο πρωτογενές πλεόνασμα.

Οι «Νταβατζήδες» της παγκόσμιας κυβέρνησης ζητούν περισσότερη λιτότητα.
Ήδη 300 χιλιάδες Έλληνες ζητούν επίδομα σίτισης.
Έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στο κόσμο όλο, και ζητούν ΦΠΑ 23% στο ρεύμα.
Ο Ντράγκι της Ε.Κ.Τ. λέει, «Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά με ισχυρή επικερδή συμφωνία για τους «Νταβατζήδες» δανειστές-δυνάστες.
Οι γύπες δανειστές, κάθε μέρα που περνά ζητούν όλο και περισσότερα.

Η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Σόϊμπλε, κ.λ.π. πολιτικοί και τεχνοκράτες του BRUSSELS-BROTHELGROUPεκτελούν διαταγές των «Νταβατζήδων».
Είναι συνεχείς οι εκβιασμοί στην Ελλάδα από τα διεθνή αρπακτικά.
Είναι ντροπή τους να ζητάνε από την φτωχιά Ελλάδα υποχωρήσεις, και να μην υποχωρούν οι Μεγιστάνες Παντοκράτορες δανειστές.

Οι Αμερικανοί Σιωνιστές πολιτικοί, ανησυχούν για το Ελληνικό ζήτημα, φοβούνται μήπως εάν αποτύχουν οι συνομιλίες, μήπως στραφούμε προς Ρωσία μεριά.
Να έχουν υπ’ όψιν ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, εκτός εάν μας τρομοκρατήσουν με το ΝΑΤΟ-μαστίγιο.

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας, πρέπει να ντρέπεται που έπεσε τόσο χαμηλά να κάνει χρήση της οικονομικής θεωρίας «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Οι γύπες δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» ζητούν Κυβέρνηση όλων των πολιτικών παρατάξεων. Αυτή δεν είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Είναι Κυβέρνηση Εθνικής προδοσίας.
Είναι Κυβέρνηση των δανειστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων», αφού προϋποθέτει συμμετοχή με Ποτάμια-Σαμαράδες-Ντόρες-Βενιζέλους-Φώφες, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του BRUSSELSGROUP, των δανειστών «Νταβατζήδων».

Έφθασε η ώρα του ΟΧΙ. 
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ 
1.- Το νέο Μνημόνιο, τις κομμένες συντάξεις, τους μισθούς πείνας.

2.- Τη παραμονή της Τρόϊκας, και την ισοπέδωση της οικονομίας μας.

3.- Τη Γερμανοκρατία και την Αμερικανοκρατία των «Νταβατζήδων».

4.- Την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

5.- Τη παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ανεξαρτησίας.

6.- Την ανεργία και τη μετανάστευση των νέων.

7.- Αρνηθείτε τη λαθρομετανάστευση.

8.- Η Ελλάς δεν είναι οικόπεδο κανενός.

9.- ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
Τα περισσότερα από τα 320 δις. ευρώ της οικονομικής «βοήθειας» χρησιμοποιήθηκαν για αποπληρωμή τόκων και δανείων!

Οι διεθνείς Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELSGROUPείναι σε πλήρη δράση.

Ο Παπαδιαμάντης ευγενικά τους ανέφερε, «ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ», ο Σαίξπηρ, τους περιέγραψε ως, «Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ», και ο Νικκολό Μακιαβέλλι ως « Ο ΗΓΕΜΩΝΑΣ».

Σήμερα ο «ΗΓΕΜΩΝΑΣ» είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Επικυρίαρχων«Νταβατζήδων»!


"O σιωπών δοκεί συναινείν"


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου
E-mail: ant.grypaios@gmail.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 6/08/2015 07:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι έμποροι των εθνών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες