ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Οι παγκόσμιες ταυτότητες και η επιβολή τους στα Έθνη.

Του Τρύφωνα Τιπούρτη ( απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή, δείτε το βίντεο). 
Ένα μεγάλο θέμα, και που θεωρώ πως θα βρεθούμε άξαφνα προ τετελεσμένων γεγονότων, είναι αυτό των ταυτοτήτων, και δεν μιλώ για τις Ελληνικές ταυτότητες αλλά για τις διεθνείς ταυτότητες, όσο αυτό και αν σας φαίνεται παράξενο ή ακατόρθωτο.

Σύντομα, (αν δεν στάλθηκε ήδη) θα σταλεί στον Αμεριακνό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το νομοθετικό σχέδιο με την ονομασία Girls Count Act και με ...
κωδικό S-802 (αναφέρω τον κωδικό για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί άμεσα από το διαδίκτυο), το οποίο προωθεί την επιβολή ταυτοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο από το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Το νομοθετικό σχήμα φθάνει στον Αμερικανό Πρόεδρο προς υπογραφή χωρίς μάλιστα την καταγραφή των ψήφων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ μόλις τον περασμένο Νοέμβριο είχε εγκρίνει μία προηγούμενη εκδοχή του σχεδίου Girls Count Act, το οποίο με λίγα λόγια καθορίζει ως πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ… την προτροπή των άλλων εθνών να υποχρεώνουν όλους τους πολίτες τους να έχουν εθνικά δελτία ταυτότητας.

Το Girls Count Act δίνει κατευθύνσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς αλλά και ιδιωτικούς φορείς, για την επιβολή νόμων πιστοποίησης, καταγραφής και ταυτοποίησης των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η τότε συνεδρίαση του Κογκρέσου είχε λήξει χωρίς την ανάληψη δράσης από τη Γερουσία, κάτι που ανετράπητε τώρα εφόσον από τον Ιανουάριο ξεκίνησε η συζήτηση για τη νέα εκδοχή του σχεδίου και τον Μάιο ψηφίστηκε ομόφωνα από την Γερουσία, αφού προηγουμένως εντέχνως επεξεργάστηκε και τροποποιήθηκε εν μέρει ώστε να αποφεύγεται η ρητή διατύπωση ότι ο σκοπός του είναι να υποχρεώσει τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να έχουν ταυτότητες.

Κάτι που φυσικά δεν έπεισε κανέναν από τους αντιδρώντες, αφού αναφέρεται ξεκάθαρα στις παραγράφους 4 β και γ η ορολογία για πρόγραμμα εγγραφής, καταγραφής και πιστοποίησης όλων των κοριτσιών και των αγοριών στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Οι ταυτότητες αυτές θα μπορούν έχουν αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία μας, την οικογενειακή μας κατάσταση, την διεύθυνση κατοικίας μας, τον ΑΜΚΑ, τον φάκελο με το ιστορικό της υγείας μας, δακτυλικά αποτυπώματα,  αλλά ίσως και ψηφιακές σαρώσεις του προσώπου μας, ή σαρώσεις της ίριδας του ματιού μας.Φυσικά πλέον θα μιλάμε για αποθήκευση σε βάση δεδομένων του κάθε κράτους και όπως είναι ευνόητο για ανάγνωση και χρησιμοποίηση των δεδομένων αυτών από την οποιαδήποτε εξουσία,  ή ακόμη και από Διεθνείς οργανισμούς των ΗΠΑ ή της Γερμανίας βάσει συμβάσεων ή διακρατικών συμφωνιών.

Πρόκειται λοιπόν για ταυτότητες κατασκόπους – καταδότες που θα καταδίδουν κάθε δευτερόλεπτο στο σύστημα και τους διαχειριστές του, πού είμαστε, με ποιόν είμαστε, τι είμαστε, τι πιστεύουμε, πού διασκεδάζουμε, τι αγοράζουμε και τι πουλούμε.

Πρόκειται για έναν πραγματικό εφιάλτη... για ένα διεθνές σκλαβοπάζαρο.
Φυσικά αυτή τη στιγμή τα παραπάνω κάποιοι μπορεί να τα θεωρήσουν φαντασίες.
Κάποιοι άλλοι δεν θα τα ακούσουν καθόλου γιατί το μόνο που σκέφτονται είναι η επιβίωσή τους και πως θα την καταφέρουν .

Αυτό που έχω να τονίσω στους πιο πάνω, είναι πως όλα αυτά που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον, βρέθηκαν κάποιοι να τα πουν στο παρόν αλλά δεν τους ακούσατε. 
 Δεν τους ακούσατε με αποτέλεσμα να υποτάξετε όχι μόνον τη δική σας ζωή, αλλά πολύ περισσότερο την τύχη και ζωή των παιδιών σας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 6/12/2015 01:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Οι παγκόσμιες ταυτότητες και η επιβολή τους στα Έθνη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες