ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Πορευόμαστε χρόνια τώρα σε μια Ελλάδα χωρίς ιδέες, χωρίς ιδανικά, χωρίς ελπίδα.

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Μου είναι δύσκολο να αποσυνδέσω το γενικό μπάχαλο και την ευρύτατη εκστρατεία παραπληροφόρησης του λαού σε σχέση με το τι πραγματικά συζητείται και τι πρόκειται να αποφασιστεί για τη μελλοντική πορεία της χώρας από ένα – πολύ μικρότερης έκτασης αλλά με ιδιαίτερη σημειολογία- επεισόδιο τερατώδους αυθαιρεσίας και ρατσιστικής εκδικητικότητας που εξελίσσεται στο Δήμο Ιλίου και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Φαέθων» .

Μπορεί στο Ίλιον, την Πετρούπολη και τους ...
Αγίους Αναργύρους να μην αποφασίζεται η μοίρα του Ελληνικού λαού αλλά συντελείται μια εγκληματική δραστηριότητα τόσο εις βάρος ενός εντυπωσιακά επιτυχημένου δημοτικού συμβούλου/ αντιδημάρχου – του 27χρονου εκ γενετής τυφλού δικηγόρου Βαγγέλη Αυγουλά- που «ξηλώνεται» προοδευτικά από όλες του τις αρμοδιότητες, όσο και εις βάρος της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης, αυθαίρετα, χωρίς λόγο ή αιτία, από ένα περίεργο «κύκλωμα» μίσους και …ζηλοτυπίας. Ταπεινά κίνητρα. Και με θλίβει το γεγονός κυρίως γιατί είναι άνθρωπος-σύμβολο της «νέας γενιάς αναπήρων» και ξέρω πόσο πέτυχε στο έργο του. Όπως και τόσοι άλλοι που «αιφνιδιαστικά»… εξαφανίζονται.

Λοιπόν: Μπορεί να βγήκε και πάλι πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος στο Ίλιον αλλά πρώτα … τον «έφαγαν» από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής . Ήταν απόλυτα πετυχημένος και εκπρόσωπος ενός μεγαλειώδους συμβολισμού : Της αναγόρευσης ενός αναπήρου, τυφλού εκ γενετής, για πρώτη φορά στη διοίκηση ενός Δήμου. Τον έφαγαν απλώς γιατί έτσι γούσταραν. Και τώρα, είναι έτοιμοι να τον «ξηλώσουν» και από το «Φαέθων», παρά την επιτυχία και την προσφορά του.Παιδιά στο Ίλιον : Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Εσείς που τον ορίσατε, που τον χρησιμοποιήσατε, που τον αναδείξατε, που φωτογραφηθήκατε δίπλα του, που συμβάλλατε ώστε να τον πάρει κοντά του ως Ειδικό Σύμβουλο ο Υπουργός Υγείας , δεν μπορεί να τον μισείτε τόσο πολύ επειδή είναι επιτυχημένος και …τυφλός.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου στο ‘Ίλιον, εσείς έπρεπε να αισθάνεστε περήφανοι που τον έχετε . Όχι να τον «πετάτε» στην άκρη επειδή κερδίζει τις εντυπώσεις. Διότι εκτός των άλλων, στερείτε από ολόκληρο το Αναπηρικό Κίνημα ένα σύμβολο. Και οι πράξεις σας , σάς χαρακτηρίζουν.

Δυστυχώς πορευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια σε μια κατακακόμοιρη Ελλάδα χωρίς ιδέες, χωρίς έμπνευση, χωρίς ηγέτες, χωρίς ιδανικά, χωρίς ελπίδα. Γεμάτη μίσος, υπονόμευση, κοροιδία, παραπληροφόρηση, ψέμα.
Η υπόθεση Αυγουλά είναι απλώς μια …παρωνυχίδα. Ένα «δέντρο». Και ακολουθεί το «δάσος».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 6/30/2015 10:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πορευόμαστε χρόνια τώρα σε μια Ελλάδα χωρίς ιδέες, χωρίς ιδανικά, χωρίς ελπίδα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες