ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Ιουνίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Σύριζα, Ποτάμι, ΜΚΟ, ξένες Πρεσβείες και το Ισραήλ στο 4ο Thessaloniki Gay Pride.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε.
Τις επόμενες φωτογραφίες είδαμε στο επίσημο facebook του Thessaloniki Pride.

Επειδή οι αναγνώστες μας δεν συνηθίζουν να συμμετέχουν σε φιέστες των Μ.Κ.Ο. του Σόρος, της αμερικανικής Πρεσβείας και της Νέας Τάξης, ως καλοί συνάδελφοι, αποφασίσαμε να τους ενημερώσουμε!
Δείτε και βγάλτε μόνοι τα ...
συμπεράσματα σας :

Παραδόξως η πορεία των ομοφυλοφίλων, περνάει κάθε χρόνο από το μνημείο του "Ολοκαυτώματος"
 Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η "Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ"!
Όπως βλέπετε διεκδικεί ΓΑΜΟ και ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ("υιοθεσία" παιδιών δηλαδή από τους ομοφυλόφιλους..., αλλά η λέξη "υιο" είναι ομοφοβική!) :Δείτε την κυρία στην επόμενη φωτογραφία, είναι η Ελεάννα Ιωαννίδου.
Την θυμόμαστε από τότε που εμφανιζόταν διαμαρτυρόμενη, ως "τυχαία πολίτης", έξω από τον Ιερό Ναό Παναγούδας όπου λειτουργούσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και έξω από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Δείτε την εδώ και εδώ. 
Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

 Τώρα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των "διεμφυλικών". 
Διατέλεσε εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων. 


 Διαβάστε τις δηλώσεις της κυρίας κατά την Παρασκευή 19/6/2015, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου γινόταν η εκδήλωση-συζήτηση του Thessaloniki Pride: Παρόν στην εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (τον θυμόμαστε και αυτόν να διαμαρτύρεται ως τυχαίος πολίτης μαζί με την κ.Ιωαννίδου, έξω από τον Ιερό Ναό Παναγούδας και έξω από την Μητρόπολη.
("Πολίτες που συναντήθηκαν μέσω facebook", μας έλεγαν τότε! Δείτε)

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Υφυπουργός Παιδείας κ.Κουράκης: Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπρόσωποι του "Ελληνικού" κοινοβουλίου από την ίδια την παρέλαση:
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γαϊτάνη! 


"Είμαι", γράφει το πανό πίσω της, -Τι "είναι"; Αν καταλαβαίνει κανείς ας μας πει.

Η κ.Γαϊτάνη άφησε το πανό και με το καπελάκι της, ως επίσημος, αποδίδει "ειρηνικά" (σηκώνοντας την γροθιά της), φόρο τιμής στο μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων! Αλίμονο!  τέτοια μέρα δεν θα θυμηθούμε τους Εβραίους!

Καλέ, τι ωραίο γυαλί, τι ωραίο καπέλο, τι μαλλί! Οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ αν μη τι άλλο, αποδεδειγμένα ξέρουν να ξεχωρίζουν την τέχνη και την ποιότητα !

Επειδή φοβόμαστε ότι θα παρεξηγηθούμε προβάλλοντας μονόπλευρα την κ.Γαϊτάνη τον ΣΥΡΙΖΑ, σας ενημερώνουμε ότι στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων συμμετείχαν ακόμη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Χριστίνα Ταχιάου : 


Με τα γκρίζα μαλλιά, η κ.Χαραλαμπίδου Δέσποινα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα της, η νεαρή με το πλακάτ στο χέρι είναι η Ελένη Ψαρρέα, επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (από την Μεσσηνία). Ήρθε από την Μεσσηνία για την παρέλαση. Ντόπιοι Θεσσαλονικείς!

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της

Προσέξτε! 
Και η Διεθνής Αμνηστία στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων! 
"Amnesty International" διαβάζουμε στο πανό!
Την δεκαετία του 1980-1990, αναρωτιόμασταν γιατί η Διεθνής Αμνηστία δεν αντιδρούσε ουσιαστικά στην βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Β.Ηπείρου (φυλακίσεις, εξορίες, κατεστραμμένες εκκλησίες, ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα).
Ποτέ δεν τους ακούσαμε να καταγγέλλουν την εκρίζωση των Ελλήνων της Ίμβρου, της Τενέδου, της Κων/λης. 
Φαίνεται είχαν άλλες προτεραιότητες...: 


Αν δεν κάνουμε λάθος υπάρχει σχετική νομοθεσία για την προσβολή της σημαίας; Μάλλον αυτό θα πήγε να της πει ο "κύριος" με το ωραίο παπούτσι.

Συγκίνηση ...

Αποδίδουμε τιμή σε στάση προσοχής .. Κάπως στρατικοποιημένη πρακτική αλλά τι να κάνουμε! Πρέπει να τιμήσουμε τον υπερούσιο λαό!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Βουλήςκ.Κωνσταντοπούλου στο Athens Gay Pride, μία εβδομάδα πριν.


 Και τώρα, πάρτε τα μαντήλια. 
Ακολουθούν στιγμές συγκίνησης ... 
"Η ώρα η καλή" παλικάρι μου! (συγνώμη! κοπέλα μου, μπερδεύτηκα ..)


Αντί να πάρουν ένα κασμά και να καλλιεργήσουν κανένα χωράφι, η "ελληνική" νεολαία "χαμένη" ... κυριολεκτικά.
Να δούμε τι άλλο θα κάνουν για να να καλύψουν το εσωτερικό τους κενό (πέρα από το να μιμούνται ότι τους προβάλει η τηλεόραση)

Δείτε και τις επόμενες εικόνες.
Κι όμως τα χριστιανικά σωματεία της πόλης δεν κρίνουν σκόπιμο να κάνουν οποιαδήποτε άλλη διαμαρτυρία, έστω μια ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία όπως προτάθηκε εδώ.
Αρκεί μια αγρυπνία και μάλιστα 3 ημέρες πριν (Πέμπτη βράδυ) και μετά .. τίποτε απολύτως.
Ούτε καν η συγκέντρωση στο προαύλιο του Αγ.Δημητρίου (όπως έγινε τις 2 προηγούμενες χρονιές).
Με την αγρυπνία κάναμε "το χρέος μας" (διασφαλίσαμε ως σωματεία και την καλή μας σχέση με τον τοπικό μητροπολίτη, προβλήθηκε και στα κανάλια ο μητροπολίτης -άλλο που δεν θέλει και ο ίδιος .. "όλα καλά"..)

Πανεξουαλισμός και διαστροφή : 
Θα είμασταν αχάριστοι αν ξεχνούσαμε τους χορηγούς. 
 Ανάμεσά τους η Αμερικανική Πρεσβεία: 
Όπως μάλιστα μας ενημερώνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Thessaloniki Pride στο facebook, και φέτος παρέλασαν μαζί τους ένα σωρό προξενικές αρχές! 
Κλείνοντας να θυμίσουμε δύο αντιδράσεις που έγιναν φέτος στην Θεσσαλονίκη, ενάντια στο Gay Pride:
-Την διανομή χιλιάδων ενημερωτικών φυλλαδίων κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Pride, μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα (δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ) και την αυθόρμητη διαμαρτυρία Θεσσαλονικέων με πανό και συνθήματα
-καθώς και την τοποθέτηση φυλλαδίων πάνω σε παπρίζ αυτοκινήτων λίγες ημέρες πιο πριν, (δείτε εδώ)

Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός". Εκπαιδευτικοί για μια παιδεία με ιδανικά.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/25/2015 09:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Σύριζα, Ποτάμι, ΜΚΟ, ξένες Πρεσβείες και το Ισραήλ στο 4ο Thessaloniki Gay Pride."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες