ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

"5η Αλωνιάδα Σεβαστού 2015". Θεσμός Ιστορίας και Πολιτισμού.

Το τριήμερο 7, 8 και 9 Αυγούστου 2015, στα Αλώνια Σεβαστού Θεσπρωτίας.

Ανοίγει σε δυο βδομάδες τις πύλες της η 5η  Αλωνιάδα Σεβαστού 2015.  Η φετινή Αλωνιάδα θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7, 8 και 9 Αυγούστου στα Αλώνια Σεβαστού και θα είναι αφιερωμένη στην υγεία  και τον αθλητισμό.
Η Αλωνιάδα έχει καταφέρει να καταγραφεί στη συνείδηση των συντοπιτών ως ...
ένας Θεσμός Ιστορίας και Πολιτισμού και συνδιοργανώνεται από την Τ. Κ. Σεβαστού, το Δήμο Σουλίου και την Ένωση Απόδημων Σεβαστού με έδρα την Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015
* Ζωγραφική για μικρά παιδιά
* ΑΛΩΝΙΣΜΑ
* ΑΦΙΕΡΩΜΑ και ΒΡΑΒΕΥΣΗ:Στυλιανός Μπέλλος (Τιμητική Συμμετοχή από Πλήθος Καλλιτεχνών και Χορευτικό Σύνολο)
* Γλέντι με την ορχήστρα του Πασχάλη Σκάρπου

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015
* Αγώνας Δρόμου: Αλώνια - Άγιος Γεώργιος
* Αγώνας Μπάσκετ Παλαιμάχων Σεβαστού - Μικτής Παραμυθιάς
* Γλέντι με τον Πετρολούκα Χαλκιά και τον Δημήτρη Καλογήρου

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015
* Αγώνας Ποδηλάτου: Αλώνια-Άγιος Γεώργιος
* Αγώνας Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Μικτής Περιοχής-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
* Παραδοσιακή Γαστρονομία: πίτες από γυναίκες της περιοχής
* Αναμνηστικοί Έπαινοι στα παιδιά από το χωριό που μπήκαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ή αποφοίτησαν από ΑΕΙ και ΤΕΙ από την 4η Αλωνιάδα μέχρι σήμερα
* ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ: Αθανασία Τζουμελέκα & Αλεξάνδρα Τσιάβου
* Γλέντι Νεολαίας με την ορχήστρα του Βασίλη Ρίζου, τη Λένα Ισμαηλίδου και τον Αλέξη Σκάρπο

Όπως σ' όλες τις Αλωνιάδες, έτσι και στη φετινή θα υπάρχουν διάφορες εκθέσειςπουθα διαρκέσουν και τις τρεις ημέρες και οι οποίες θα αποτελούνται από:
* Έκθεση με πληροφορίες για την Ιατρική των Αρχαίων Ελλήνων από τη Θεοκρατική στην Επιστημονική αντιμετώπιση (από την έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 2015) και πληροφορίες για την Αιμοδοσία
* Χάρτες: του ανθρώπινου σώματος, των μυών του ανθρώπου, των οργάνων και των οστών του ανθρώπινου σώματος
* Έκθεση Φωτογραφίας Αφιέρωμα στον Στυλιανό Μπέλλο
* Έκθεση Φωτογραφίας τιμώμενων Ολυμπιονικών
* Έκθεση φωτογραφικού υλικού για την δημιουργία του ΑΚ Σεβαστού και ανάδειξη προβλήματος βιωσιμότητας και λειτουργίας του
* Έκθεση φυσικών προϊόντων για την Υγεία, συμμετοχή Εκπολιτιστικών Συλλόγωνγειτονικών χωριών
* Έκθεση Βιβλίου & Αγροτικών ΠροϊόντωνΏρες έναρξης αθλητικών εκδηλώσεων 19:00 μμ.
Λειτουργία Εκθέσεων 20:00 καθημερινά.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα διοργανωθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με τις ομάδες παίδων Σεβαστού, Παγκρατίου, Καρβουναρίου και Ακαδημίας «Δημητρίου».
Στους συμμετέχοντες στα αθλήματα, τις εκθέσεις, τις πίτες, τα χορευτικά κτλ θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής.


Στο αφιέρωμα για τον Στυλιανό Μπέλλο έχουν δηλώσει να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι καλλιτέχνες(με αλφαβητική σειρά):
* Κλαρίνο: Ναπολέων Δάμος, Σταύρος Καψάλης, Ηλίας Κοράκης, Γιώργος Κωτσίνης, Πασχάλης Σκάρπος, Μπάμπης Λούκας Χαλκιάς, Πετρολούκας Χαλκιάς, ο μικρός Ορφέας Ιωάννου, κ.α.
* Τραγουδιστές: Παγώνα Αθανασίου, Μάχη Ηλία, Δημήτρης Καλογήρου, Νίκη Καραγιάννη, Γιάννης Καψάλης, Βασίλης Κέγκος, Μάκης Κιάμος, Ηλίας Κόντης, Γιώργος Κούρτης, Αντώνης Κυρίτσης, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Σάββας Σιάτρας, Μαρία Τζελαλή, Κων/νος Τζίμας, Λάζαρος Τσιαμπάς, Χρήστος Φωτίου, κ.α.
* Θα συμμετέχει χορευτικό τμήμα Εκπολιτιστικού Συλλόγου
* Για τον Στυλιανό Μπέλλο θα μιλήσει ο Λευτέρης Β. Τζόκας, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών

Χορηγοί: NEWDAY Χολαργού, Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Folissima After Bite, ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ Χορηγός Επικοινωνίας: www.paramythia-online.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 7/28/2015 02:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for ""5η Αλωνιάδα Σεβαστού 2015". Θεσμός Ιστορίας και Πολιτισμού."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες