ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Αλέξης Τσίπρας: "Η τρίτη επιλογή που μου δόθηκε στην συνάντηση κορυφής, το σχέδιο Σόιμπλε, υπάρχει ακόμη. Αν τη θέλουμε υπάρχει ακόμη χρόνος να τη ζητήσουμε. "

Κάθε μέρα που περνά μαθαίνουμε όλο και κάτι νέο.
Πράγματα που δεν μας (σας) τα είπαν προηγουμένως...
Πράγματα που όταν τα γράφουμε και τα λέμε, και επικαλούμαστε βάσιμες πηγές, κατηγορούμαστε...

Δείτε και ακούστε τον Πρωθυπουργό της χώρας να λέει για το σχέδιο...
Σόιμπλε.

Για την συναινετική απομάκρυνση, ορισμένου χρόνου, της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα, με χρήση παράλληλου νομίσματος.

Ακούστε για το σχέδιο Σόιμπλε, κάτι που δεν αρνείται κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης εφόσον όλοι γνωρίζουν, και ίσως αλλάξετε γνώμη και άποψη για τους "εταίρους" μας.

Ίσως σταματήσετε να κατηγορείτε όσους έγραφαν και φώναζαν για σχέδιο εξ' αρχής...


" Κυρίες και κύριοι βουλευτές βρισκόμαστε στην ώρα της κρίσης και της ευθύνης και αυτό αφορά όλους και όλες μας.
Άκουσα πριν από λίγο, πολλούς από εσάς να μιλάτε για τον εκβιασμό.
Το ίδιο γράφουν και διεθνή μέσα ενημέρωσης αυτές τις ημέρες.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω με μεγάλη ειλικρίνεια.

Πιστεύετε ότι είναι υπαρκτός ή πλαστός αυτός ο εκβιασμός;
Και αναφέρομαι, για να μην παρεξηγηθώ, στις εναλλακτικές επιλογές που είχα προχθές το βράδυ, μέχρι το πρωί της Δευτέρας σε αυτή την 17ωρη σκληρή διαπραγμάτευση.
Οι επιλογές που είχα μπροστά μου ήταν συγκεκριμένες.

Η μία ήταν η επιλογή να αποδεχθώ μια συμφωνία σε πολλά σημεία της οποίας έχω ριζικές διαφωνίες.

Η δεύτερη επιλογή ήταν η άτακτη χρεοκοπία, δεν θέλω να αναφερθώ στις συνέπειές της, όλοι τις γνωρίζουμε.

Υπήρχε και μια τρίτη επιλογή, υπάρχει και τώρα.
Το σχέδιο Σόιμπλε.
Για την συναινετική έξοδο της Ελλάδα από το ευρώ και το παράλληλο νόμισμα.

Αν τη θέλουμε, και ΄τωρα έχουμε χρόνο να τη ζητήσουμε. Μας την προσφέρει.
Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές ....

Παρακολουθήστε το βίντεο από το 11:58 λεπτό.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 7/16/2015 12:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αλέξης Τσίπρας: "Η τρίτη επιλογή που μου δόθηκε στην συνάντηση κορυφής, το σχέδιο Σόιμπλε, υπάρχει ακόμη. Αν τη θέλουμε υπάρχει ακόμη χρόνος να τη ζητήσουμε. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες