ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

ANONYMOUS: "Όσοι θέλετε να ακουστεί η φωνή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να φωνάξετε δυνατά ΟΧΙ. "

Πολίτες της Ελλάδας είμαστε οι ANONYMOUS.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις στη χώρα σας τις τελευταίες ημέρες και θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας.
Είδαμε τις προσπάθειες της κυβέρνησής σας να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σας φέρεται η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές ...
Νομισματικό Ταμείο.

Παρά το γεγονός ότι ως ANONYMOUS δεν υποστηρίζουμε κανένα πολιτικό κόμμα, οφείλουμε στον Πρωθυπουργό σας Αλέξη Τσίπρα συγχαρητήρια για τη στάση του και την απόφασή του να διεξάγει δημοψήφισμα.

Ως ANONYMOUS δεν πιστεύουμε στην σημερινή μορφή της διεφθαρμένης αστικής δημοκρατίας, όμως στα πλαίσια αυτής το δημοψήφισμα και ειδικά ένα τόσο σημαντικό και τόσο αποφασιστικό για την καθημερινότητα των ανθρώπων όσο αυτό που θα γίνει στις 5 Ιουλίου 2015 είναι ότι πιο κοντινότερο πρακτικά στην λαϊκή κυριαρχία και στην άμεση δημοκρατία.

Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την ως εδώ πορεία της Ελλάδας.
Ο λαός της Ελλάδας έχει ένα μερίδιο ευθύνης λόγω της ψήφου του στις εκλογικές αναμετρήσεις των προηγουμένων ετών.
Φυσικά την κυρίως ευθύνη έχουν οι πολιτικοί μέσω της λανθασμένης αντιπροσώπευσης και η ευθύνη των "αντιπροσώπων του λαού" και όσων τους επέλεξαν δεν σβήνει ή παραγράφεται για ότι έχει γίνει ως τώρα.

Με το δημοψήφισμα όμως, εδώ και τώρα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε έναν πολίτη άμεσης ανάληψης της ευθύνης για το μέλλον του, έστω και για μία στενή πτυχή της συνολικής πολιτικής που επηρεάζει τη ζωή του, έστω και αργά, έστω και κατά τύχη.

Κάθε επιλογή, είται "ΝΑΙ", είτε "ΟΧΙ", είτε λευκό, μετράει, έχει νόημα και είναι πολιτική κίνηση με πλήρη συνέπεια των ευθυνών και με πλήρη συνέπεια των αποτελεσμάτων επάβω στους ίδιους τους πολίτες της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει εύκολη διέξοδος να ρίξει ο λαός της Ελλάδας την ευθύνη σε ένα αόρατο και "άυλο" σύστημα.
Ούτε υπάρχει εύκολη διέξοδος της αποποίησης της δυνατότητας άμεσης επιρροής στις ζωές σας.

Ως ANONYMOUS πιστεύουμε πως κανένα δημοψήφισμα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από την συνεχή μάχη στους δρόμους και την διαρκή σύγκρουση με την διεφθαρμένη εξουσία.

Κανένα δημοψήφισμα δεν είναι αποτελεσματικότερο από τη διαρκή προσπάθεια και πάλη για μία αταξική κοινωνία, με γνώμονα το δίκαιο.

Προφανώς και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν θα ανατραπεί με ένα δημοψήφισμα, αλλά είναι ένα μικρό βήμα προς την αμεσότερη δημοκρατία.

Ένα μικρό βήμα προς την απόκτηση κοινωνικής συνείδησης για την κατανόηση της δύναμης αλλά και της ευθύνης των ατόμων σε μια κοινωνία.

Είναι ένα μικρό βήμα μπροστά για την ανατροπή.

Ως ANONYMOUS πιστεύουμε πως όσοι από εσάς πολίτες της Ελλάδας θέλετε να ακουστεί η φωνή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ολόκληρο τον κόσμο πρέπει να φωνάξετε δυνατά και όλοι μαζί:
OXI

WE ARE ANONYMOUS
WE ARE LEGION
WE DO NOT FORGIVE
WE DO NOT FORGET
EXPECT US

 Tο βίντεο είναι από το κανάλι  Anons Greece


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 7/02/2015 07:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "ANONYMOUS: "Όσοι θέλετε να ακουστεί η φωνή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να φωνάξετε δυνατά ΟΧΙ. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες