ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Λαϊκό Κίνημα: " Συμφωνία προ των πυλών; "

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε την πληροφορία ότι είναι έτοιμη και έχει ήδη συζητηθεί με το ευρωδιευθυντήριο μία νέα επιζήμια για την Ελλάδα και τον λαό της συμφωνία, που περιέχει σχεδόν όλα όσα καταψήφισε ο ελληνικός λαός.

Βεβαίως το δημοψήφισμα του ελληνικού λαού δεν υποχρεώνει τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη να δεχθούν τις ελληνικές θέσεις, αιτήματα και...
προτάσεις. Κανείς δεν το υποστήριξε αυτό. Συνεπώς το επιχείρημα της Μέρκελ και των “μερκελιστών”, εκεί και εδώ, δεν έχει κανένα νόημα και καμία ουσία.

Υποχρεώνει όμως το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος την ελληνική κυβέρνηση να μην δεχθεί και να μην προτείνει όρους που καταψηφίστηκαν και αποδοκιμάστηκαν από τον ίδιο τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Ο ίδιος ο λαός έδειξε την θέλησή του και ψήφισε ενάντια στην κοινωνική, παραγωγική και εθνική διάλυση και υποτέλεια και δεν έχει κανένας το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να ανατρέπει την σαφή λαϊκή ετυμηγορία και να την μεταφράζει με ακροβασίες και αυθαιρεσίες σε αυτό που ο ίδιος επιθυμεί ή έχει προσυμφωνήσει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στις πλάτες του λαού.

Βεβαίως, είναι απολύτως απαράδεκτο, το να διαπραγματεύεται η κυβέρνηση μία συμφωνία επί μίας προτάσεώς της, που δεν έχει ανακοινώσει καν στον ελληνικό λαό. Ούτε ως προς τις βασικές της αρχές και όρους !!!. Η μυστικότητα αποτελεί πράξη απαξίωσης και προσβολής του ελληνικού λαού.

Μία νέα συμφωνία, που θα περιέχει νέα δάνεια και υποσχέσεις για μελλοντικό κούρεμα του χρέους, δεν έχει τίποτα άλλο να επιφέρει, παρά πολλαπλάσια ελλείμματα από τα σημερινά, πολλαπλάσιες νέες οφειλές και πολλαπλάσια διάλυση του ελλειμματικού και σχεδόν ανύπαρκτου παραγωγικού ιστού της χώρας, υποδούλωση σε ξένα κέντρα και ένα ακόμα βαθύτερο κοινωνικό τέλμα.

Οι δανειστές “εταίροι” της Ε.Ε. δεν θα δεχθούν να αλλάξουν τους όρους λειτουργίας της Ε.Ε., ούτε να αναθεωρήσουν τις συνθήκες του Μάαστριχτ και της Λισαβόνας (άλλωστε ψήφισαν με κλειστά μάτια οι “Συνασπισμός” και “ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”, αντίστοιχα). Η Ελλάδα μόνο απολύτως υποτελής και μόνο με υποθηκευμένη την χώρα και τον λαό, χωράει σε αυτές τις συνθήκες και τις νόρμες λειτουργίας του Ευρώ. Αλλωστε και διευθυντήριο υπάρχει στην Ε.Ε. και δικούς του σκοπούς εξυπηρετεί. Ο ελληνικός λαός είπε ευθύ, άμεσο και σαφές “ΟΧΙ” στην υποτέλεια και στις σχέσεις υποτέλειας και κατοχής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται προσφέροντας επί πίνακι τον λαό και την χώρα, βορά στις ορέξεις του ευρωδιευθυντηρίου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/09/2015 11:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Λαϊκό Κίνημα: " Συμφωνία προ των πυλών; " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες