ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ντέλια Βελκουλέσκου: Ο νέος φερετζές.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Ο Τύπος: "Μειώσεις στις συντάξεις κατά 30% ζητά με το καλημέρα η Βελκουλέσκου”.

Δεν υπάρχει πιο χυδαίος (αλλά και ηλίθιος) αποπροσανατολισμός από αυτόν που επιχειρεί η Προπαγάνδα (όλων) των “κυβερνήσεων Κουίσλιγκ”, δείχνοντας με το δάχτυλο προς την αντίθετη πλευρά, ενώ ο ...
κλέφτης (η ίδια η κυβέρνηση !) δουλεύει από την άλλη....
Ως τώρα, μας έφταιγε ο Τόμσεν, ο Μαζούχ και ο δενξερωποιός....
Τώρα, θα μας φταίει η Βελκουλέσκου!!

Δεν θα μας φταίνε αυτοί που υπόγραψαν :
1ον) το “Πρόγραμμα” που την εφαρμογή του θα πρέπει να επιβλέπει η Βελκουλέσκου
2ον) την αίτηση (προς το ΔΝΤ) να έλθει η Βελκουλέσκου στην Ελλάδα με πλήρη εξουσιοδότηση να προίσταται των τύποις “Υπουργών”, Ελλήνων...

Ποιοι είναι “αυτοί” (που υπόγραψαν) ;

Όλοι οι Έλληνες τους είδαμε και τους ακούσαμε !
• Είναι η “Βουλή των Άβουλων” που παριστάνει τη “Βουλή των Ελλήνων” !

• Είναι η παραδοθείσα κυβέρνηση (που με την πράξη αυτής τής παράδοσής της, καθίσταται “κυβέρνηση ανδρεικέλων”) που αποδέχθηκε τον ρόλο του ενδιάμεσου, μεταξύ των αποφασιζόντων (“δανειστών”) και των εκτελούντων τις αποφάσεις τους, Ελληνικού Λαού.

Ένας ύπουλος ρόλος που νομιμοποιεί τις αποφάσεις των κατοχικών δυνάμεων, ντύνοντάς τες με τη νομιμότητα κυβερνητικών αποφάσεων !..

Και, προσέξτε!
Το ότι η κυβέρνηση ομολογεί ότι αναγκάζεται να παίξει αυτό τον ρόλο (όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενες) δεν την απαλλάσσει από το έγκλημα που διαπράττει. Τουναντίον, την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη !

Η ομογενοποίηση όλου του πολιτικού συστήματος (από την Δεξιά ως την Αριστερά, με εξαίρεση τα δύο απώτατα άκρα του) στην αποδοχή πως η απώλεια της Αυτοδιάθεσης της Χώρας αποτελεί νομοτέλεια, οδηγεί στη μονιμοποίηση της κοινωνικής αποδοχής τής μελλοντικής ζωής των Ελλήνων, υπό καθεστώς δουλοπαροικίας !

Αυτό, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να ριζώσει...
Θα το πολεμήσουμε...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/29/2015 02:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ντέλια Βελκουλέσκου: Ο νέος φερετζές."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες