ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δεν είναι ώρα για την επιστροφή της δραχμής.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
Η ενοποίηση της Ευρώπης ήταν ένα σχέδιο που επεξεργάστηκε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, με σκοπό να μπορεί να ελέγχει τους πόρους της Ευρώπης, από τη στιγμή που πίστευε πως η Γερμανία θα κυριαρχούσε ολόκληρης της Γηραιάς Ηπείρου. Εμπνευστής της μετέπειτα ΕΟΚ, ήταν ο υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ, ο Βάλτερ Φούνκ, ο οποίος δημοσίευσε την μελέτη του, με τον τίτλο «Ευρωπαϊκή ...
Οικονομική Κοινότητα» (Europäische Wirtschaftsgemeinschaft).

Όμως, η Γερμανία έχασε τον πόλεμο, αφήνοντας μια Ευρώπη κατεστραμμένη, με εκατόμβες νεκρών. Μετά τον πόλεμο, το κράτος έχασε βαθμιαία το δεσπόζοντα ρόλο του στην οικονομία, της οποίας ο έλεγχος πέρασε σε πολυεθνικά κεφάλαια.

Ωστόσο, σήμερα διαπιστώνουμε πως η παρούσα νεοναζιστική κυβέρνηση των Μέρκελ - Σόιμπλε, σε συνέχεια της πολιτικής των προηγούμενων γερμανικών κυβερνήσεων, υλοποιεί κατά γράμμα το σχέδιο του Ναζιστικού κόμματος του Χίτλερ, και διά μέσω της απόλυτης επιρροής που ασκεί στην ΕΕ, έχει καταφέρει να φτωχοποιήσει τους λαούς της Ευρώπης, προεξέχοντος του Ελληνικού λαού. Επίσης, έχει μετατρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση των ισότιμων εταίρων, σε ένα Συνασπισμό που το αφεντικό – δυνάστης είναι η Γερμανία. Ότι δηλαδή, δεν κατάφερε διά των όπλων, δείχνει να το καταφέρνει η Γερμανία μέσω της οικονομικής εξάρτησης που ασκεί στα μέλη – κράτη της ΕΕ.

Όμως, αυτή η χώρα που έχει ως τέχνη το αιματοκύλισμα των λαών της Ευρώπης, κάνει το ίδιο λάθος που έκανε και στους δυο Παγκόσμιους Πολέμους. Δεν έχει μέτρο και διακατέχεται από υπέρμετρη αλαζονεία. Αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά, την αναγκάζουν να παραγνωρίζει τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι λαοί και δη ο Ελληνικός λαός, όταν διαβλέπουν πως δεν υπάρχει μέλλον πλέον, γι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους. Αυτή η καταπίεση, η εξαθλίωση έγινε οργή και αγανάκτηση και εκφράστηκε περίτρανα από τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 με το ηχηρό ΟΧΙ του 61,3% που είπε προς τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας!

Με αυτό το συντριπτικό και κατά πολλούς απρόβλεπτο αποτέλεσμα, απεδείχθη πως ο λαός μας δεν “μάσησε” στο προπαγανδιστικό διακύβευμα της εσωτερικής και εξωτερικής τρόικας περί αποχώρησης της χώρας από το ευρώ και την ευρωζώνη. Γιατί, αυτή τη στιγμή δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Αυτό θα προκύψει καταλυτικά στην πορεία των επόμενων χρόνων.

Και εξηγούμαι!

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως αρχικά η ίδρυση της ΕΟΚ, στη συνέχεια η μετάλλαξή της σε ΕΕ και εν τέλει η ολοκλήρωση αυτού του ευρωπαϊκού εγκλήματος με την ίδρυση της κοινής οικονομικής - νομισματικής ενώσεως και της δημιουργίας του κοινού νομίσματος ευρώ, ήταν ένα σχέδιο υποδούλωσης της Ευρώπης. Είναι πάρα ταύτα, σήμερα η πρώτη φορά που η πολιτική του πλανήτη είναι υπόδουλη και καθορίζεται εξ ολοκλήρου από μια αυθαίρετη, παγκόσμιας εμβέλειας εξωπολιτική εξουσία, δυνάμεων του τραπεζικού κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας. Όλες οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως υπηρετούν αυτές τις πολιτικές που χαράζει η εξωπολιτική εξουσία δια μέσω των μελών και των στελεχών της και καθορίζονται σε κλειστά συνέδρια που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προεξέχοντος του συνεδρίου της λέσχης Bilderberg.

Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που στην Ελλάδα με το 61,3% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, συντελέσθηκε ένας παγκόσμιος σεισμός μεγατόνων. Συνταράχθηκε ο Πλανήτης από την Επανάσταση των Ελλήνων κατά των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Και μπορεί υπό το κράτος φοβερών εκβιασμών που ασκήθηκαν από τους πιστωτές μας στον Έλληνα Πρωθυπουργό, εκείνος να μην εξαργύρωσε τα πλεονεκτήματα αυτού του ΟΧΙ, αλλά:
1. Ξεσηκώθηκαν πολλοί λαοί της Ευρώπης, κατακλύζοντας κατά χιλιάδες τις Πρωτεύουσες των χωρών τους, παρέχοντας αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό.

2. Πολλές πτέρυγες του ευρωκοινοβουλίου συντάχθηκαν με την ψήφιση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και γι΄ αυτό ανύψωσαν πλακάτ με το ΟΧΙ.

3. Στην Ευρώπη φουντώνουν Ευρωσκεπτικιστικά και Εθνικιστικά κινήματα, που ως κυρίαρχο σκοπό τους έχουν τη διάλυση της φαύλης και αιμοσταγούς ΕΕ.

4. Διατρανώθηκε πως δεν μπορεί να συνεχισθεί η μονόπλευρη δημοσιονομική πολιτική της λιτότητας με την επιβολή στους λαούς υφεσιακών μέτρων.

Από τα παραπάνω, έχουμε ήδη ισχυρούς τριγμούς στην ΕΕ και την Ευρωζώνη:
1. Η Γερμανία από ιδρύσεως της ΕΕ, για πρώτη φορά βγαίνει “σοβαρά τραυματισμένη” από το πεδίο των διαπραγματεύσεων μελών της Ευρωζώνης.

2. Με την ώθηση των ΗΠΑ και της Ρωσίας, η Γαλλία ανέλαβε πρωτοβουλίες καταγράφοντας τη θέση της πως, η ρήξη μελών της Ευρωζώνης είναι αδιανόητο σενάριο και μια τέτοια ρήξη είναι μη διαχειρίσιμη από την Ευρωζώνη.

3. Καταγράφηκε μεγάλο έλλειμμα Δημοκρατίας στην Ευρώπη από τον ηγεμονισμό της Γερμανίας σε μια προοπτική γενίκευσης της κρίσης.

Σε όλα τα παραπάνω, θα προσθέσουμε πως σύντομα έρχονται εκλογές σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία και σηματοδοτούνται εξελίξεις. Επίσης, να σημειωθεί πως η Γαλλία που είναι ο δεύτερος ισχυρός πυλώνας της ΕΕ, έχει δημόσιο χρέος που αγγίζει το 125 % του ΑΕΠ της και ήδη βρίσκεται από την Κομισιόν σε πρόγραμμα επιτήρησης. Η Ιταλία έχει δημόσιο χρέος που αγγίζει το 140 % του ΑΕΠ της και στο κατά κεφαλήν εισόδημα βρέθηκε στο τέλος του 2014 στο -3%. Όταν, ο Γερμανικός λαός επωφελήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο από την είσοδο της χώρας του στην Ευρωζώνη, καθώς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ διαμορφώθηκε στο τέλος του 2014 στο +20%. Τέλος, η Ισπανία έχει δημόσιο χρέος που ξεπέρασε το 100% του ΑΕΠ της και έχει φοβερά δημοσιονομικά προβλήματα!

Συνεπώς, γι΄ αυτόν τον λόγο συντάχθηκαν αρκετές χώρες της Ευρωζώνης – στις τελευταίες συνεδριάσεις – με την Ελλάδα. Διότι, βλέπουν πως αυτή η ΕΕ πνέει τα λοίσθια και το ευρώ που υποδούλωσε τις χώρες της Ευρωζώνης στο καθεστώς των Διεθνών Αγορών, είναι έτοιμο να μας εγκαταλείψει.

Συμπερασματικά, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για την επιστροφή μας στο Εθνικό νόμισμα. Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες στην Ευρώπη, οι ίδιες οι χώρες θα πετάξουν το ευρώ της καταστροφής μας στον Καιάδα της λήθης!Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
egerssi@otenet.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/20/2015 09:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δεν είναι ώρα για την επιστροφή της δραχμής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες