ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα υψηλού κόστους στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Της Μάριον Κοντογιάννη.
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΣ.Α.μεΑ. και μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ Γρηγόρης Λεοντόπουλος, μιλάει για τις φήμες που κυκλοφορούν για τις ελλείψεις φαρμάκων στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ:

Ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ότι υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα υψηλού κόστους που διατίθενται μέσω των φαρμακείων του ...
ΕΟΠΥΥ.

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη διάθεση των φαρμάκων υψηλού κόστους . Τα φάρμακα αυτά αφορούν χρονίως πάσχοντες όπως νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, αιμορροφιλικούς, ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.
Μάλιστα, ειδικά όσον αφορά τον ΕΟΠΥΥ υπάρχει υπερεπάρκεια στη διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους για τους χρονίως πάσχοντες."

Αυτό ισχύει για την Αθήνα ή και για την περιφέρεια;

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ σε όλη την επικράτεια."

Τότε για πιο λόγο γίνεται αναφορά για ελλείψεις σε φάρμακα υψηλού κόστους;

"Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούνται αυτή τη χρονική περιόδο ώστε να διαρρέει μια τέτοια πληροφορία, ότι δεν μπορούν τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ασθενών και μάλιστα των χρονίως πασχόντων. Ίσως εξυπηρετούν αυτούς που θελουν τη μεταφορά των φαρμάκων υψηλού κόστους από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες, για να διευκολυνθούν οι παράλληλες εξαγωγές μη σκεφτόμενοι τις ελλείψεις που θα δημιουργηθούν σην αγορά φαρμάκων."

Η Γενική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ
Από την πλευρά της Γενικής Διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ, αναφέρεται πως : «τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ (28) στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα φαρμακεία που έχουν οριστεί να κάνουν αποστολές σε όλη τη χώρα έχουν επάρκεια σε όλα ανεξαιρέτως τα φάρμακα που διακινούν.
Ειδικότερα υπάρχει επάρκεια στα φάρμακα του Ν. 3816/2010 ακόμα και σε εκείνα που πρέπει να χορηγούν τα κρατικά νοσοκομεία αλλά «στερούνται» και παραπέμπονται στον ΕΟΠΥΥ, στα φάρμακα εκτάκτων εισαγωγών και στα φάρμακα που έχουν δεσμευτεί με αποφάσεις Προέδρου. Η υπηρεσία είναι σε επικοινωνία με τους προμηθευτές των φαρμακείων μας οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν για την ομαλή τροφοδοσία των φαρμακείων μας."

Είπαν επίσης πως σχετικά με τις αναφορές που γίνονται για ελλείψεις σε φάρμακα υψηλού κόστους σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να γίνεται αναφορά συγκεκριμένα σε ποιο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ υπάρχει πρόβλημα και ποιο φάρμακο και όχι γενικά».

http://ygeiapress.blogspot.gr/2015/07/blog-post_10.html


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 7/10/2015 02:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δεν υπάρχουν ελλείψεις στα φάρμακα υψηλού κόστους στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες