ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου για το δημοψήφισμα.

Ευθύνη, νηφαλιότητα, σκέψη και ηρεμία είναι αυτά με τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις νέες συνθήκες που επικρατούν και θα επικρατούν από δω και στο εξής στις ζωές μας.

Η απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος από την ελληνική Βουλή, οι κλειστές τράπεζες και τόσα άλλα τα οποία ζούμε καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μας έχουν οδηγήσει κάπου;
Το εμπόριο πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα με την...
εφαρμογή όλων των μέτρων που έχουν παρθεί και παίρνονται για το ‘’καλό’’ της Ελλάδας και των πολιτών της : πάνω από 250.000 λουκέτα, απίστευτος αριθμός άνεργων, πάνω από 150.000 επιχειρήσεις στο «κόκκινο» και πάνω από 300.000 επαγγελματίες που οφείλουν στον Ο.Α.Ε.Ε.

Με την ανακοίνωση των νέων μέτρων που απαιτούν οι ‘’θεσμοί’’ από εμάς, δηλαδή νέα μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση Φ.Π.Α. σε εστίαση και ξενοδοχεία, κατάργηση προνομιακού Φ.Π.Α., αύξηση της φορολόγησης των επιχειρήσεων από 26% σε 28%, προκαταβολή όλου του φόρου για το επόμενο έτος, απελευθέρωση ωραρίου, πλήρη απελευθέρωση αγοράς( εκπτώσεις, προσφορές), κατάργηση της Αργίας της Κυριακής ( 52 Κυριακές ανοικτά) κ.α. δημιουργείται ένα εκρηκτικό τοπίο στην ελληνική κοινωνία. Χωρίς την αναπροσαρμογή του χρέους και όρους ανάπτυξης δεν υπάρχει προοπτική φυγής απ’ την δίνη της κρίσης. Οι μάσκες «πέφτουν», οι δανειστές θέλουν τα βάρη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και φυσικά όχι στους ισχυρούς και μεγάλους.

Εμείς, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ την αύξηση της φορολογίας, την προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος, την κατάργηση του προνομιακού Φ.Π.Α. στις περιοχές που ισχύει, την αύξηση Φ.Π.Α. σε ξενοδοχεία- εστίαση- αναψυχή, τη μείωση μισθών και συντάξεων, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τη φορολόγηση της μικρής περιουσίας, τη μη φορολόγηση των πολυεθνικών, την απώλεια συναλλακτικής εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων, την ασφυξία της αγοράς και την οικονομική κατάρρευση της, την εξαγορά του εθνικού πλούτου μας ως λεία από τους κερδοσκόπους, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, την απελευθέρωση της αγοράς και τη λειτουργία της χωρίς όρους και κανόνες (ανεξέλεγκτες προσφορές και εκπτώσεις, παραεμπόριο κ.α.), την καταδίκη των μικρομεσαίων στη φτώχεια και την ανεργία και … και … και …

Εμείς, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας με ρευστότητα, την ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού της Χώρας, την απρόσκοπτη λειτουργία της ελληνικής αγοράς, την εφαρμογή εθνικού στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης, τη βιωσιμότητα της μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης, να μην αναγκαζόμαστε να χρωστάμε, να ανταμείβεται ο κόπος και η δουλειά μας, να έχουμε ίση αντιμετώπιση και ίσες ευκαιρίες με όλους, να ζούμε αξιοπρεπώς. ΘΕΛΟΥΜΕ την Ευρώπη με συνθήκες δημοκρατίας, αλληλεγγύης, συνοχής και σεβασμού

Η Κυριακή και το δημοψήφισμα απέχουν μία ανάσα και καλούμαστε ως Έλληνες να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, σηκώνοντας το βάρος της ιστορικής ευθύνης, αφού κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει, τι ακριβώς θα σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η επόμενη μέρα με το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ας ψηφίσει ο καθένας από εμάς με ευθύνη, νηφαλιότητα, πολλή σκέψη και ηρεμία, αφού αυτά είναι οι μοναδικοί καλοί σύμβουλοι σε καιρούς κρίσης.

Είθε την επόμενη μέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, να μην υπάρχει κλίμα πόλωσης και διχασμός των Ελλήνων, αλλά ενωμένοι σαν γροθιά να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου
Ο Πρόεδρος  Ανδρέας Τσιμέκης
 Η Γενική Γραμματέας  Λουκία Κολλάρου


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/01/2015 07:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου για το δημοψήφισμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες