ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Γόγολος Γιάννης: " Για αυτό την Κυριακή ψηφίζω ΟΧΙ."

Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε δημοψήφισμα.

Οφείλω σαν νέος άνθρωπος ,
Να καταθέσω ελεύθερα την άποψή μου,
Να μη κρύβομαι, ελπίζοντας άλλοι να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά,
Να είμαι στην πρώτη γραμμή και όχι στο απυρόβλητο που...
σου προσφέρει η "αφωνία" .
Οφείλω να είμαι παντός καιρού !

Την Κυριακή ψηφίζω ΟΧΙ
Για τους 1.500.000 ανέργων στην πλειοψηφία νέων ανθρώπων
Για τις 450.000 κλειστές μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Για τους 220.000 επιστήμονες που κατέφυγαν στο εξωτερικό
Για τις ατέλειωτες ουρές στα συσσίτια
Για τους χιλιάδες άστεγους
Για τις 10.000 αυτοκτονίες
Την Κυριακή ψηφίζω ΟΧΙ
Για τους Τραπεζίτες
Για τους Εργολάβους
Για τους Καναλάρχες
Για τις απόψεις των επιμορφωμένων από το Δ.Ν.Τ. Δημοσιογράφων

Για τις παρελάσεις από τα Κανάλια προσωπικοτήτων, που δεν αντέχουν τον εξευτελισμό της ανάληψης μόνο 60 Ευρώ από τα ΑΤΜ, μη γνωρίζοντας τάχα ότι το 85% των Ελλήνων δεν έχει εισόδημα 1.800 μηνιαίως. Ότι το 60% από αυτούς ζει με 650 Ευρώ και το 25% κάτω από τα 350;

Για τους βρικόλακες της πολιτικής, που ανερυθρίαστα κινδυνολογούν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ή συγγνώμης για τα δεινά που συσσώρευσαν στη χώρα.

Δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν εξαρτώμαι και δεν προσδοκώ από κανένα κομματικό μηχανισμό
Με ενδιαφέρει η ΕΛΠΙΔΑ
Με ενδιαφέρει η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας
Με ενδιαφέρει η ανάπτυξη μέσα στο Ευρώ
Με ενδιαφέρει η Ευρώπη, η δημοκρατία και η κοινωνική αλληλεγγύη των λαών της
Με ενδιαφέρει το Παρών και το Μελών των παιδιών μας

Γι αυτό τη Κυριακή ψηφίζω Ο Χ Ι

Γιάννης Γόγολος
Δημοτικός Σύμβουλος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 7/03/2015 01:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γόγολος Γιάννης: " Για αυτό την Κυριακή ψηφίζω ΟΧΙ." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες