ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Γράμμα στον κύριο Σόιμπλε.

DRAGAN SIPKA,
μία σέρβικη καρδιά που κάποιες φορές χτυπάει ελληνικά!
Κάποτε διάβασα ότι ένας ιερέας ρώτησε κάποιον αν πιστεύει στο Θεό και εκείνος του απάντησε "όχι".

Ο ιερέας συνέχισε και τον ρώτησε αν κοκκινίζει όταν νιώθει πως κάνει κάτι κακό σε κάποιον συνάνθρωπό του και αυτός απάντησε...
"ναι".
Τότε ο ιερέας του είπε "δεν πειράζει, ας λες πως δεν πιστεύεις στο Θεό, ο Θεός είναι μέσα σου".

"Η Γερμανία είναι μια χώρα που δεν πλήρωσε το χρέος της ποτέ!".
Τομά Πικετί.

Η Γερμανία έκανε δύο παγκόσμιους πολέμους με πάνω από 50 εκατομμύρια νεκρούς και τεράστιες οικονομικές καταστροφές.
Αν έπρεπε να πληρώσει για όλα αυτά, δεν θα έφταναν 1000 χρόνια για να ξεπληρώσει το χρέος της στους λαούς της γης!
Κι όμως, με μια απλή απόφαση το 1953 της χαρίστηκε το χρέος αυτό, της δόθηκε οικονομική βοήθεια με το σχέδιο MARSHALL και με τα εργατικά χέρια των ανθρώπων από τις χώρες που κατέστρεψε φτιάξατε την ισχυρή γερμανική οικονομία.

Επιμένω, με μια απλή απόφαση διαγράφηκαν πάνω από 50 εκατομμύρια νεκροί και τόσες οικονομικές καταστροφές.
Γιατί τόσοι πολλοί νεκροί από τα δικά σας χέρια έχουν τόση λίγη αξία;
Με μια απλή απόφαση, όλοι αυτοί έπαψαν να υπάρχουν, δεν χρωστάτε τίποτα!

Όταν σας χάρισαν το χρέος σας με αυτή την απλή απόφαση, θα έπρεπε να σας επιβάλλουν ηθικούς όρους:
α) να κοκκινίζετε για όσα κάνατε και για τα επόμενα 300 χρόνια μετά το 1953
β) να κάτσετε σε μια γωνιά σιωπηλοί, χωρίς κουβέντα για το χρέος οποιασδήποτε άλλης χώρας - χρωστάτε πολλά και δεν έχετε το δικαίωμα να αποφασίζετε για το χρέος άλλης χώρας!

Τώρα έχετε το εξής σχέδιο: με τα θαλασσοδάνεια, με ανεύθυνους πολιτικούς, με μίζες, με δάνεια στις χώρες που δεν θα μπορούν ποτέ να εξοφλήσουν, να φτιάξετε σύγχρονους σκλάβους με μισθούς 200-300 ευρώ και με τη γερμανική εξουσία από πάνω, να προκαλείτε οικονομική ασφυξία, θάνατο αργό σε δόσεις και να επιβάλετε στους λαούς κυβερνήσεις δουλοπρεπείς σε σας.

Αυτό το σχέδιο έχει ένα μειονέκτημα: δεν είμαστε σύμφωνοι εμείς, οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης!
Δεν μπορείτε με τη δική σας αλαζονία κύριε Σόϊμπλε ότι είστε ο καλύτερος οικονομολόγος του κόσμου να παίζετε με τη μοίρα ενός ολόκληρου λαού, των Ελλήνων!
Δεν δικαιολογείται η άτεγκτη στάση σας και η σκληρότητα που επιδεικνύετε προς την Ελλάδα.

Αν είχατε λίγο Θεό μέσα σας θα κοκκινίζατε, γιατί η Ελλάδα έχει 700.000 νεκρούς και πολλές οικονομικές καταστροφές εξ' αιτίας της Γερμανίας στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο
- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Κι αν εσείς δεν μπορείτε να κοκκινίζετε, σας ζητώ την άδεια να το κάνω εγώ στη θέση σας!
Γιατί έχετε ηθική υποχρέωση!
 Αν κάποτε χαρίστηκε ολόκληρο το χρέος στη Γερμανία, γιατί δεν συμφωνείτε για απλή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους;

Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα στην Ελλάδα, τα οποία ποτέ δεν θα πάρετε: ο ήλιος, η θάλασσα, το περπάτημα και οι ρομαντικές στιγμές πλάι στη θάλασσα, η Ελευθερία και η Δημοκρατία......

Η Ελευθερία και η Δημοκρατία έχουν βαθιές ρίζες στην Ελλάδα κύριε Σόϊμπλε και δεν νοείται Ελευθερία και Δημοκρατία σε δόσεις!
Έχουμε ηθική υποχρέωση να πολεμήσουμε γι' αυτές τις παγκόσμιες αξίες.......

Καλό κουράγιο κύριε Σόϊμπλε.

DRAGAN SIPKA
μία σέρβικη καρδιά που κάποιες φορές χτυπάει ελληνικά!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/09/2015 10:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γράμμα στον κύριο Σόιμπλε. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες