ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Β. Κεγκέρογλου: "Ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει τις παραιτήσεις των Υπουργών του."

"Είναι ανήκουστο, υπουργοί να συνεχίζουν να παραμένουν στη θέση τους σε μια κυβέρνηση την οποία σαμποτάρουν".

Ιδιαίτερα επικριτικός ο Βασίλης Κεγκέρογλου, χαρακτήρισε ως κάτι ανήκουστο, το γεγονός πως υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζουν να παραμένουν στη θέση τους σε μια κυβέρνηση την οποία σαμποτάρουν»
Ο Βουλευτής του ...
ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου, μιλώντας στο Mega Tv στάθηκε στην άμεση ανάγκη για την ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Πρωθυπουργό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν το πρόβλημα είναι μέσα στο σύστημα του κυβερνώντος κόμματος δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή του, ούτε στον υπόλοιπο πολιτικό χώρο, ούτε στο εξωτερικό. Άρα τούτη την ώρα που χρειάζεται εθνική γραμμή - ενώ οι σκληροί της Ευρώπης συνεχίζουν να πιέζουν και να μας υπενθυμίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας κάνουν αυτό που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή- για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια. Η Εθνική γραμμή είναι θέμα του πρωθυπουργού. Δεν είδα όμως να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς. Δεν είδα να λαμβάνει πρωτοβουλίες. Θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του τώρα, σε σχέση με την κυβερνητική πλειοψηφία, είτε απόλυτη, είτε σχετική. Έχει ο κ. Τσίπρας όλη την εξουσία ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπονται για να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό τοπίο. Και πρέπει να ζητήσει παραιτήσεις.

Είναι δυνατόν υπουργοί να συνεχίζουν να παραμένουν στη θέση τους σε μια κυβέρνηση την οποία σαμποτάρουν; Είναι ανήκουστα πράγματα», είπε και συνέχισε:
«Σε ποια ιστορική περίοδο είχαμε υπουργούς την ίδια ώρα που εκείνοι λένε πως διαφωνούν με τον πρωθυπουργό και δεν ψηφίζουν μέσα στη Βουλή. Ο πολιτικός χρόνος μιας μέρας αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι τεράστιος. Ο κ. Τσίπρας όμως πληρώνει αυτή την ώρα, εκείνο που έκανε με τους αποστάτες του ΠΑΣΟΚ. Μόλις διαφωνούσαν και κρατούσαν την έδρα τους, τους αγκάλιαζε και τους έπαιρνε, εντάσσοντας τους στην ΚΟ του. Ο κάθε πολιτικός που διαφωνεί με την κεντρική πολιτική γραμμή, οφείλει- εφόσον η διαφωνία είναι καίρια- να παραιτείται».

Ο κ. Κεγκέρογλου στη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή τόνισε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία, έκανε ένα λάθος. «Ενώ γνωρίζει πολύ καλά τη συμβολή όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ με τις πρωτοβουλίες μέσα από τους σοσιαλιστικούς ηγέτες για να γίνει η προσπάθεια και να επιτευχθεί η συμφωνία, αντί να κινηθεί σε μια εθνική γραμμή, προτίμησε να απευθύνει καταγγελίες κατά του πολιτικού συστήματος, των κομμάτων κτλ για να δημιουργήσει εσωτερικούς εχθρούς τους οποίους θα πολεμήσει και μέσα από αυτή την αντιπαλότητα να προσπαθήσει να συσπειρώσει την ΚΟ ομάδα του», κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/15/2015 10:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Β. Κεγκέρογλου: "Ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει τις παραιτήσεις των Υπουργών του.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες