ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Βασίλης Κεγκέρογλου:"Εγκλωβισμένοι οι Απόδημοι Έλληνες".

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί απόδημοι Έλληνες που έρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας εγκλωβιστεί χωρίς χρήματα εδώ, επισημαίνει με Ερώτηση του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μέσα από την Ερώτηση του προς το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Κεγκέρογλου τονίζει ότι χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εκατοντάδων ...
Ελλήνων του Καναδά, οι οποίοι παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει -όπως λένε οι ίδιοι- ότι θα μπορούν να μετατρέψουν τα καναδικά δολάρια σε ευρώ με την άφιξη τους στην Κρήτη, εντούτοις κάτι τέτοιο πλέον έχει καταστεί αδύνατο.

Αναλυτικά η Ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Εγκλωβισμένοι και χωρίς χρήματα, παραμένουν στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα απόδημοι Έλληνες που έρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η επίσκεψη των οποίων συνέπεσε με το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή των capital controls

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εκατοντάδων Ελλήνων του Καναδά, οι οποίοι παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει -όπως λένε οι ίδιοι- ότι θα μπορούν να μετατρέψουν τα καναδικά δολάρια σε ευρώ με την άφιξη τους στην Κρήτη, εντούτοις κάτι τέτοιο πλέον έχει καταστεί αδύνατο.

Μάλιστα όπως αναφέρει μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο Βουλευτής Καναδά και πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως του Καναδά «Ελευθέριος Βενιζέλος» Σοφοκλής Ρασούλης, έχει μείνει χωρίς χρήματα στην Κρήτη, αδυνατώντας να ανταποκριθεί σε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα.

Επειδή εκατοντάδες απόδημοι Έλληνες που στηρίζουν την πατρίδα μας, πλέον αναζητούν τρόπο για να αναχωρήσουν από αυτήν, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συνάλλαγμα και επειδή το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας, αποτελεί ένα ακόμη «χτύπημα» για τον Τουρισμό, την προβολή της χώρας μας και φυσικά την τοπική Οικονομία

Ερωτάστε κ. Υπουργέ,
Θα μεριμνήσετε άμεσα, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα στο οποίο είναι εγκλωβισμένοι οι απόδημοι Έλληνες που έχουν ταξιδέψει και φέτος στην πατρίδα, ώστε να μπορέσουν και πάλι να έχουν τη δυνατότητα μετατροπής των χρημάτων των χωρών από όπου έρχονται, σε ευρώ, χωρίς κανένα πρόβλημα;»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/22/2015 07:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Βασίλης Κεγκέρογλου:"Εγκλωβισμένοι οι Απόδημοι Έλληνες"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες