ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Τέρενς Κουίκ: "Αν ο Σαμαράς ήταν χθες στην συγκέντρωση αρχηγών, θα την είχε τινάξει στον αέρα."

"Ο Σαμαράς έχει ευθύνη αλλάζοντας το ουσιαστικό νόημα του δημοψηφίσματος."

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα το πρωί (07.07.15) στον ΕΡΑ Πάτρας και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Αναργύρου, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
"Στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αρχηγοί των Κομμάτων δούλεψαν σκληρά επί έξι ώρες και κατέληξαν στην εθνική ομοψυχία και...
ενότητα.

Το θεωρώ βέβαιο, ότι αν ήταν παρόντες οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, θα υπήρχε μεγάλη δυσκολία, για να υπάρξει μια τέτοια σύγκλιση. Ειδικότερα το «βαρίδι» της ΝΔ θα είχε τινάξει την συζήτηση μέσα σε μία ώρα.

Εξάλλου ο Σαμαράς έχει την αποκλειστική ευθύνη, που άλλαξε την ουσία του περιεχομένου του Δημοψηφίσματος και το μετέτρεψε αναίσχυντα σε ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ ή την Ευρώπη, οπλίζοντας με επικίνδυνες και ανθελληνικές τοποθετήσεις πολλούς από τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Αν είχε την παραμικρή συναίσθηση ευθύνης, θα έπρεπε και εκείνος να βγει προς την Ευρώπη και οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη και να στηρίξει την προεκλογική του θέση επάνω στο κείμενο που είχε δώσει ο Γιούνκερ, έστω κι αν ήταν το ΝΑΙ που πρέσβευε.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - ανεξάρτητα με τον αντιπολιτευτικό του λόγο - συμπεριφέρθηκε με ωριμότητα στη χθεσινή σύσκεψη, συνυπολογίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και τιμώντας αυτές τις λογικές και αξίες που είχε σε δύσκολες εθνικά στιγμές, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Δυστυχώς μου προκάλεσε θλίψη το γεγονός, ότι ενώ πέντε αρχηγοί συμφώνησαν σε ένα πολύ σημαντικό Κοινό Ανακοινωθέν, που δείχνει την ενότητα, σήμερα το πρωί στα τηλεοπτικά κανάλια ορισμένοι Βουλευτές της αντιπολίτευσης κινήθηκαν και πάλι σε συγκρουσιακούς έως και διχαστικούς δρόμους. Δυστυχώς, χάρη σε τέτοιους «τύπους» ή «τύπισσες» η Ελλάδα έχει καταντήσει εκεί που έχει καταντήσει.

Σήμερα θα έπρεπε όλοι οι καλεσμένοι στα κανάλια να σιωπούν και να στηρίζουν μια προσπάθεια, που σημαίνει πολλά για το αύριο μιας Ελλάδας, η οποία αξίζει να βγει στον δρόμο της ανάπτυξης".

Το πλήρες ηχητικό της συνέντευξης του Τέρενς Κουίκ υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση terensquick.blogspot.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 7/07/2015 08:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: "Αν ο Σαμαράς ήταν χθες στην συγκέντρωση αρχηγών, θα την είχε τινάξει στον αέρα." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες