ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Τέρενς Κουίκ: "Είναι καθήκον να βγάζουμε στους εταίρους την εικόνα της Εθνικής ομοψυχίας."

-Η ΝΔ πρέπει να αποβάλει το σύνδρομο Σαμαρά.
-Όλοι παλεύουμε για την ΕΘνική Ελλάδος, με έντιμο συμβιβασμό μέσα στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε.
-Η Ελλάδα πρέπει με αυτή την κυβέρνηση να παραμείνει στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης για να βοηθήσουμε σε αποφάσεις που θα την επαναφέρουν εκεί που μας αξίζει.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, συνομίλησε σήμερα το...
πρωί (09.07.15) με τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FM».

Το πλήρες ηχητικό βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://terensquick.blogspot.gr/, ενώ τα κυριότερα αποσπάσματα των απαντήσεων του Τέρενς Κουίκ έχουν ως εξής:
«Το δυνατό ΟΧΙ είναι στο χαρτοφυλάκιο των διαπραγματεύσεων αυτής της κυβέρνησης, προσδιορίζοντας τον έντιμο συμβιβασμό, που πρέπει να υπογραφεί μέσα στα πλαίσια της Ευρωζώνης και μέσα στην οικογένεια της Ε.Ε.

Ζούμε οριακές ώρες, όπου είναι καθήκον μας να βγάζουμε προς τα έξω, προς τους άλλους ευρωπαίους εταίρους, την εικόνα της εθνικής ομοψυχίας (με βάση το Κοινό Ανακοινωθέν που υπέγραψαν οι πέντε αρχηγοί). Πάντως, έχω την εντύπωση, ότι αυτή την εθνική συνεννόηση από χτες την χάνουμε, καθώς βλέπω αλλαγή στις κινήσεις του νέου Πρόεδρου της ΝΔ. Φοβάμαι, ότι εξακολουθεί αυτό το Κόμμα να το επηρεάζει το «σύνδρομο Σαμαρά», που τόσο πολύ το έχει ζημιώσει. Και για να κλείσω αυτή τη κουβέντα, περιμένω από το Κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής, να έχει - αν μη τι άλλο αυτήν τη περίοδο - μια πολύ διαφορετική και υπεύθυνη συμπεριφορά.

Οφείλουμε όλοι - το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά - να εκπέμπουμε προς τα έξω ότι παλεύουμε για την Πατρίδα. Ότι είμαστε Εθνική Ελλάδος…

Δεν είναι το καλύτερο «δείγμα γραφής» προς τους ευρωπαίους εταίρους, οι επερχόμενες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, σήμερα για το ΝΑΙ και αύριο για το ΟΧΙ, που εκπέμπουν μια διχαστική εικόνα. Η λογική επιβάλλει να γινόταν μια συγκέντρωση, που να εκπέμψει τον άρρητο ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό από όλους μας.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για επερχόμενα σκληρά μέτρα, οφείλω να επισημάνω ότι, αλλιώς τα όποια σκληρά μέτρα θα τα διαχειριστεί μια κυβέρνηση με τον δικό μας προσανατολισμό και αλλιώς κυβερνήσεις όπως οι προηγούμενες.

Εμείς θα διαχειριστούμε με κατεύθυνση τον άνθρωπο, τον μικρομεσαίο και τον ανήμπορο, ενώ οι άλλοι θα είχαν στην λογική τους κυρίως τους τραπεζίτες (κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους).

Θα ήθελα να μη παραλείπουμε, όταν μιλάμε για σκληρά μέτρα, ότι ταυτόχρονα θα έχουμε και δύο πολύ σημαντικά θετικά πρόσημα. Το ένα αφορά σε μια περίοδο αναπτυξιακής συμφωνίας για τρία χρόνια (που σταματά τις τρίμηνες βασανιστικές «αξιολογήσεις»), χωρίς ράβε - ξήλωνε εφαρμοστικών νόμων και το άλλο στην επιβεβλημένη διαχείριση της βιωσιμότητας του χρέους. Μπορεί μεν η Άνγκελα Μέρκελ να διαφωνεί με το κούρεμα, αλλά προανήγγειλε την ελάφρυνσή του, προφανέστατα με ένα πολύ σημαντικό χρόνο επιμήκυνσης της αποπληρωμής του από είκοσι έως σαράντα χρόνια.

Επειδή βρισκόμαστε στις επερχόμενες οριακές τριάντα έξι ώρες - αφού μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχει φανεί το αποτέλεσμα - ζητώ να είμαστε όλοι ψύχραιμοι και ήρεμοι και να μην μιλούνε συγκρουσιακά οι εκπρόσωποι των πέντε Κομμάτων, που εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει μέσα στο «σκληρό» πυρήνα της Ευρώπης, έτσι ώστε αυτή η κυβέρνηση να συμβάλλει στη διαμόρφωση αποφάσεων, που θα βοηθήσει στην επαναφορά της Ευρώπης, εκεί που μας αξίζει. (Των Λαών, Εθνών και Αλληλεγγύης)».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/09/2015 02:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: "Είναι καθήκον να βγάζουμε στους εταίρους την εικόνα της Εθνικής ομοψυχίας." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες