ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Λαϊκό Κίνημα: " Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι ... "

Ζούμε στην χώρα του απίθανου. Το μόνο πιθανό στην Ελλάδα είναι το συντεταγμένα απίθανο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με μία κεντρική υπόσχεση και λόγο (καθώς πρόγραμμα δεν υπήρχε, ούτε η παροχολογία Θεσσαλονίκης είναι πρόγραμμα) : "ότι θα καταργήσει άμεσα όλα τα μνημόνια και θα βγάλει την Ελλάδα από την λιτότητα".
Εφερε μνημόνιο λιτότητας !
Τα ίδια ισχύουν και για τους ...
ΑΝΕΛ.

Οσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και των ΑΝΕΛ) ψήφισαν ΝΑΙ στο μνημόνιο λένε ότι δεν τους εκφράζει, αλλά το ψηφίζουν για να μην πέσει η κυβέρνηση.
Οτι εκβιάστηκαν αλλά υποκύπτουν.
Ο,τι είναι καταστροφικό για την Ελλάδα, αλλά το ψηφίζουν για να την σώσουν !
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που είπαν ότι τους εκφράζει... .

Οι άλλοι, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΟΧΙ στην Βουλή, λένε ότι δεν τους εκφράζει και είναι καταστροφικό, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση που το έφερε και θα το εφαρμόσει !
Κάποιοι παραμένουν στην κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το καταστροφικό μνημόνιο, που καταψήφισαν !

ΟΙ Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΟΤΑΜΙ είπαν ότι το ψηφίζουν γιατί με αυτό σώζεται η χώρα, αλλά καταψηφίζουν την κυβέρνηση που έφερε το μνημόνιο που ψήφισαν και σώζει την χώρα!

Ολα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει ουσιώδης και επικίνδυνη πολιτική αλητεία και βλακεία στον τόπο.
Αποδεικνύουν την παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας, πολιτικής και κοινωνικής ιδεολογίας, αποδεικνύουν τον τυχοδιωκτισμό.
Πάνω από όλα αποδεικνύουν την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Κοιτάει ο πολίτης στην Βουλή και ψάχνει να βρει κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, ανεξαρτήτως κόμματος.
Κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να αναλύσει σε βάθος τα δεδομένα και κυρίως κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να ΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

Εδώ φτάσαμε εδώ και τόσα χρόνια στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ελληνικής ιστορίας και ακόμα όλοι οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι και όλοι οι δημόσιοι αγορητές, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ, δεν κατάφεραν να κάνουν μία υποτυπώδη ανάλυση ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση της χώρα μας και την ζωή μας.

ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !  μήπως και το διορθώσουμε.
Αυτό που ακούμε χρόνια τώρα είναι ένα ασταμάτητο κενολόγημα, άνθρωποι που μιλούν ώρες χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό. Αποτελέσματα χωρίς να υπάρχει πράξη !

Ευρώ = Σωτηρία, Εξω από το Ευρώ = Καταστροφή ...
Καμία ανάλυση, καμία συνιστώσα, κανένας όρος, καμία λογική ακολουθία.
Ποια κουλτούρα ηλιθιότητας επιβάλλουν με τον τρόπο αυτό στον λαό, τόσα χρόνια τώρα.

Δεν αναρωτιέται κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος πλέον, αλλά είναι βέβαιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ.

Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ !
Δεν ξέρουν ούτε ανάγνωση και ούτε καν πρόσθεση.

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, στείλτε τους εκεί που ανήκουν: στο καλάθι με τα σκουπίδια.

Αυτο-οργανωθείτε, οργανωθείτε στο ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, οργανωθείτε αλλού.
Πάντα όμως Δημοκρατικά και πάντα με ένα στόχο: να φτιάξουμε μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες.


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 7/21/2015 01:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Λαϊκό Κίνημα: " Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι ... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες