ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Λαϊκό Κίνημα: " Willkommen in Griechenswitz".

Καλώς ήλθατε στο Ελλαδοσβιτς.
Ελλάδα: Το νέο Άουσβιτς.

Στην Ελλάδα στήνεται και λειτουργεί το νέο και μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, το νέο Αουσβιτς: το Griechenswitz.
Φυσικά, όπως και τότε, δεν θα ονομαστεί στρατόπεδο...
εξόντωσης (Vernichtungslager), αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης (Konzentrationslager) και καλύτερα στρατόπεδο εργασίας (Arbeitslager).

Αλλωστε, ως γνωστόν, για τους εμπνευστές του σχεδίου οι Ελληνες είναι γνωστοί τεμπέληδες, οπότε τους χρειάζεται να αναγκαστούν να εργαστούν. Οπως και τότε, για τους ίδιους ανθρώπους ισχύει το “Arbeit macht Frei” (Η εργασία απελευθερώνει ... σ.σ. το σύνθημα στην ταμπέλα εισόδου του Αουσβιτς).

Μάλιστα, όπως και τότε, οφείλουν να εργαστούν δωρεάν (με λίγη μόνο τροφή) υπέρ των εμπνευστών του σχεδίου, ώστε να στηριχθούν οι οικονομίες τους που έχουν δανείσει τους Ελληνες τόσα (σ.σ. ανύπαρκτα) χρήματα.

Το στρατόπεδο καταλαμβάνει το σύνολο της χώρας που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα και, όπως τότε, έχει σκοπό να αποτελέσει την “Τελική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων” (“Endlösung der Griechensfrage”). Αυτό μας λένε και τώρα για το νέο μνημόνιο, όπως και για τα προηγούμενα.

Εμπνευστές και οργανωτές του σχεδίου είναι οι απευθείας απόγονοι των “Αρειων” εμπνευστών και των συμμάχων τους. Κράτη με τα ίδια ονόματα, ίδιοι λαοί ... . Ολοι τους ενωμένοι σε ένα νέο άξονα (Anschlouss) ενταγμένο οργανικά και λειτουργικά στο πλαίσιο της Ε.Ε. , επιδιώκουν την εφαρμογή της Γερμανικής θεωρίας του ζωτικού χώρου (Lebensraum), άρρηκτα συνδεδεμένη με την δημιουργία και την ιστορική πορεία του Γερμανικού κράτους.

Επειδή οι σύγχρονοι Ελληνες αποτελούν για αυτούς μία κατώτερη και ιδιαίτερα προβληματική φυλή (Untermenschen) (δείτε σειρά γερμανικών δημοσιευμάτων και φερόμενων ως δηλώσεων Dr. Soible και άλλων αξιωματούχων) και όπως αφήνουν να εννοηθεί “άχρηστους ανθρώπους”, τυπικά δείγματα "ζωής που δεν αξίζει να ζει", “μιάσματα”, “σκουπίδια”, “πονηροί” “χειρότεροι από τους εβραίους και τους γύφτους” και “ξένο σώμα στην κοινωνία των ανθρώπων της Ε.Ε.” (εμπνευσμένοι και αυτοί, όπως και τότε, από τον Alfred Hoche), είναι σαφές ότι θα πρέπει να οδηγηθούν στην εξόντωση.

Την χώρα που κατοικούν θα την καταλάβουν Αρειοι που θα υπηρετούνται ντόπιους πρόθυμους συνεργάτες αστούς και από Αραβες, Αφρικανούς και Πακιστανούς μετανάστες, που σπρώχνουμε στην Ελλάδα με πολέμους και οικονομικές καταστροφές.

Επειδή μάλιστα η ιστορία δίδαξε ότι δεν πρέπει να αφήνεται ιστορικό αποτύπωμα, αποφασίστηκε να μην μεταφερθούν, αλλά η εξόντωση και η εξάλειψή τους να γίνει στον τόπο που κατοικούν. Θα εννοηθεί, όπως και τότε, ότι πέθαναν από φυσικά αίτια: από την φυσική καχεκτικότητά τους- απότοκο της άχρηστης φυλής τους, από την εργασία που δεν αντέχουν, από ασθένειες (ελλείψει νοσοκομείων και φαρμάκων), από την πείνα που προκάλεσε η τεμπελιά τους .... Η φυσική κατωτερότητα και αδυναμία τους, θα είναι, όπως και τότε, η εμφανής αιτία του θανάτου τους.

Το πρώτο βήμα, όπως και τότε, θα είναι να χάσουν τις περιουσίες τους. Τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, ό,τι χρήματα έχουν και θα τα πάρουμε εμείς, όπως και τότε, για το καλό της Ε.Ε. και των ιδίων που είναι ανίκανοι να την διαχειριστούν. Βεβαίως, όπως και τότε, θα καταγραφούν, δήθεν για να επιστραφούν μόλις τελειώσει η “αναμόρφωσή” τους. Σκοπός, βέβαια, θα είναι, όπως και τότε, να μην επιστραφούν ποτέ, αφού κανένας δεν θα καταφέρει να επιβιώσει.

Το ίδιο θα γίνει και με την χώρα τους, που κατέλαβαν ενάντια στους φίλους και συνεργάτες μας, θα τους την πάρουμε και αυτή, γιατί είναι ανάξιοι να έχουν χώρα, γη και πατρίδα (όπως και τότε). Τους πήραμε ήδη τις τηλεπικοινωνίες, θα τους πάρουμε την ενέργεια, τα δίκτυα, τους δρόμους, τα τραίνα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα ορυκτά, την τροφή. Ολα προς όφελος του Αξονα της Ευρώπης, μας τα χρεωστούν και αυτά, για να ελέγχουμε και απόλυτα τα πάντα, ακόμα και τις κινήσεις τους.

Στα Μ.Μ.Ε. μέχρι να τα πάρουμε και αυτά, θα έχουμε δικούς μας συνεργάτες, ανθρώπους που θα καθοδηγεί το πνεύμα του Γκαίμπελς, που θα τους προτρέπουν συνεχώς και καθημερινά να κάτσουν στα αυγά τους, να μην επαναστατήσουν, να μας ακούσουν γιατί θέλουμε το καλό τους, ότι μόνο με τις λύσεις που τους προτείνουμε υπάρχει μέλλον, ότι αλλιώς κινδυνεύουν, ότι αλλιώς θα πεθάνουν, θα καταστραφούν ... όπως και τότε ... .

Ηδη τους έχουμε πάρει τα χρυσαφικά ακόμα και τα χρυσά δόντια (όπως και τότε), τόνους χρυσάφι που έχουν φύγει στη Γερμανία και τις άλλες χώρες του άξονα. Και, έχοντάς τους κλεισμένους στην χώρα τους, θα τους αφαιμάξουμε κανονικά και θα τους αναγκάσουμε σε εξόντωση μέσω της πείνας, αφού δεν θα τους επιτρέπουμε να παράξουν για τον εαυτό τους, αλλά μόνο ό,τι θέλουμε να πάρουμε εμείς για να ταϊσουμε τους λαούς μας, όπως και τότε.

Οσους εξακολουθούν να αντέχουν θα τους αναλάβει ο Dr. Soible. Αυτός θα κάνει πειράματα για να δούμε τα ανθρώπινα όρια (όπως και τότε) όπως : τεχνικές κατάψυξης-επιβίωσης στο κρύο, αλλά και στην ζέστη (βλ. Άστεγοι, φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος), εγχειρήσεις χωρίς αναισθητικό (ελλείψεις στα νοσοκομεία), αντοχής στις λοιμώξεις (επίσης ελλείψεις στα νοσοκομεία και στα φάρμακα), αντοχής στην πείνα (άνεργοι και ανήμποροι οικονομικά), αντοχής στα αέρια και στο μονοξείδιο του άνθρακα (καυσόξυλα), “οικονομικής στείρωσης” (ποιός νέος άνεργος μπορεί να κάνει παιδιά ?) και πολλά άλλα αντίστοιχα, ώστε γρήγορα να εξοντωθούν τα μιάσματα. Οσοι προλάβουν να φύγουν (μεταναστεύσουν) θα εντοπιστούν και θα εξοντωθούν εκεί που θα πάνε, αφού ως σκουπίδια θα ξεχωρίζουν και κανείς δεν θα τους δίνει δουλειά.

Το στρατόπεδο πάντα θα το διευθύνει κάποιος που θα τους πείθει στην γλώσσα τους, ότι θα σωθούν, ότι είναι μια προσωρινή δοκιμασία, ότι δεν θέλουμε να τους κάνουμε κακό, ότι οι ίδιοι ευθύνονται για τα δεινά τους, ότι εργάζονται για μία μεγάλη Ευρώπη των λαών και πως ότι γίνεται είναι η μοναδική τους σωτηρία (όπως και τότε). Μάλιστα, όπως και τότε, θα τους επιτρέπουμε να εκλέγουν αντιπροσώπους με τους οποίους θα συνομιλούμε στο ίδιο βέβαια προσβλητικό και επιτακτικό ύφος.
Οπως και τότε, όσοι εξοντώνονται, απλώς θα “φεύγουν” και όσοι αντιδρούν θα φορούν ειδικά περιβραχιόνια, θα βρίσκονται σε απομόνωση και θα στερούνται το φαγητό ....
Ετσι αργά ή γρήγορα θα εξοντωθούν όλα τα μιάσματα, τα ανθρώπινα σκουπίδια που λέγονται Ελληνες.

Η εξόντωση των Ελλήνων σύντομα θα είναι γεγονός, είναι καθαρή επιδίωξη με τις ίδιες αρχές και αντιλήψεις, αλλά με άλλα μέσα. Οι αντιλήψεις, οι θεωρίες, οι πρακτικές είναι οι ίδιες, έχουν τροποποιηθεί μόνο ελαφρώς οι μέθοδοι, όμως ειλικρινά δεν ξέρουμε, αν όπως και τότε, θα λειτουργήσουν φούρνοι για να αποτεφρώνουν τους νεκρούς ...

Η ουσία παραμένει η ίδια : η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης με ανθρώπους που έχουν πειστεί ότι είναι ανήμποροι και ότι μόνο έτσι θα σωθούν (όπως και τότε): WILLKOMMEN IN GRIECHENSWIΤZ !

Αυτό που εφαρμόζουν οι Γερμανοί και οι άλλοι της Ε.Ε. είναι μία σύγχρονη γενοκτονία, ένα νέο ολοκαύτωμα, που εμφορείται από τις ίδιες ακραίες ναζιστικές αντιλήψεις και τις ίδιες επιδιώξεις. Σήμερα δεν λέγονται εθνικοσοσιαλιστές, αλλά νεο-φιλελεύθεροι, παραμένουν όμως στην ίδια πηγη και δεξαμενή σκέψης, στην ίδια λογική και στις ίδιες επιδιώξεις.

Οι αλληγορίες, αν και φαίνονται ακραίες, στην πραγματικότητα δεν είναι. Στο βάθος τους έχουν την ίδια βάση, την ίδια θεωρητική ταυτότητα, τις ίδιες αντιλήψεις. Μας μισούν, μας βλέπουν ως κατώτερους και υπάνθρωπους και έχουν τις ίδιες πάντοτε επιδιώξεις.

Μόνο η ενεργός αντίσταση θα τους διώξει. Μόνο η ενεργός αντίσταση θα τους νικήσει.

Οποια και όποιος είναι παθητικός, ας κάτσει να υπομένει τα μαρτύρια του στρατοπέδου συγκέντρωσης που έχουν στήσει, του νέου Αουσβιτς: του GRIECHENSWIΤZ ...

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/28/2015 08:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Λαϊκό Κίνημα: " Willkommen in Griechenswitz"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες