ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

ΜΕ.Κ.Ε.Α. - Περιεκτική Δημοκρατία: " Κάλεσμα για συγκέντρωση κατά του αριστερού μνημονίου."

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου όλοι στους δρόμους να σταματήσουμε το τελειωτικό ξεπούλημα του νέου μνημονίου.

Η νέα Κοινοβουλευτική Χούντα (αυτή τη φορά «αριστερής» κοπής) έδειξε τα πραγματικά χρώματα της:
Οργάνωσε ένα ψευτo-δημοψήφισμα όπου, αντί να βάλει ερώτημα τη καταδίκη κάθε Μνημονίου και κάθε πολιτικής...
λιτότητας (όπως διακήρυσσε θα κάνει μόλις εκλεγεί), προσπάθησε να εξαπατήσει τα λαϊκά στρώματα που έχουν φθάσει σε κατάσταση απόγνωσης με ψευτo-διλήμματα αν απορρίπτουν τη συγκεκριμένη τελική πρόταση των δανειστών, που στο μεταξύ είχε αποσυρθεί και αντικατασταθεί από νέα πρόταση Γιούνκερ, με περίπου τα ίδια εγκληματικά μέτρα που τώρα υιοθετεί!

Τότε ο λαός με ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ που δεν είχε καμία σχέση με το ψευτo-ΟΧΙ του δημοψηφίσματος απέρριψε πανηγυρικά, με σχεδόν τα ¾ των ψηφοφόρων είτε να ψηφίζουν ΟΧΙ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ είτε να απέχουν από τη φάρσα αυτή, κάθε νέο Μνημόνιο.

Όμως, η νέα Κοινοβουλευτική Χούντα αγνοώντας ολοκληρωτικά το δημοψήφισμα συγκαλεί μέσω του γνωστού κράχτη της ΕΕ, τον ΠτΔ –που διαλαλεί παντού ότι η εντολή του Ελληνικού λαού είναι η παραμονή μας στην ΕΕ (όταν βέβαια ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν ρωτήθηκε για την ένταξη μας στην ΕΕ ή την Ευρωζώνη που αποφασίστηκε αποκλειστικά από τις ελίτ «για το καλό μας» με τη βοήθεια των προνομιούχων στρωμάτων που ωφελούνται από αυτή) – και το συμβούλιο πολίτικων αρχηγών που ομόφωνα , εκτός ΚΚΕ, περνά μια εγκληματική απόφαση, η οποία ουσιαστικά νομιμοποιούσε κάθε Μνημόνιο και την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας, για χάρη του …εθνικού στόχου (κάποιοι τον βάφτισαν και πατριωτικό!) να μείνουμε στην ΕΕ και το Ευρώ!

Η απόφαση βέβαια αυτή μόνο περίεργη δεν ήταν αφού το συμβούλιο αυτό αποτελείτο από τους αρχηγούς των μνημονιακών κομμάτων που οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) καθώς και τον τυχάρπαστο αρχηγό ενός κόμματος που δημιουργήσαν οι ξένες και ντόπιες ελίτ μέσω των ελεγχόμενων μίντια , επανδρωμένο από κάθε αρχολίπαρο τεχνοκράτη και «σοφό» (στο Ελληνικό χωριό) με μοναδικό στόχο να δέχεται οτιδήποτε προτείνουν οι ελίτ αυτές (Ποτάμι), και φυσικά τον Τσίπρα που έδειξε τώρα το πραγματικό πρόσωπό του κάτω από το προσωπείο του ψευτο-επαναστάτη, που τόσο καιρό αυτός και το επιτελείο του είχαν υιοθετήσει για τους “ιθαγενείς”.

Σε εφαρμογή της απόφασης αυτής χθες ψηφίστηκε μια πρόταση η οποία ουσιαστικά είναι αντιγραφή της τελευταίας πρότασης Γιούνκερ που επαναφέρει όλο το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου με τις ιδιωτικοποιήσεις, πετσοκόβει ακόμη περισσότερο τους πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, (απλά το κάνει ΑΠΑΤΗΛΑ, αφήνοντας ίδιο το ονομαστικό επίπεδο τους, αλλά μειώνοντας δραστικά το πραγματικό επίπεδο τους με την αύξηση των τιμών που θα φέρουν οι αλλαγές στον ΦΠΑ αλλά και οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές κλπ), διατηρώντας τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ κ.α.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ) ΣΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ….

Η «Αριστερή Πλατφόρμα» και λοιπές «αριστερές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα θα δείξουν το πραγματικό πρόσωπό τους.
Στα χέρια τους είναι να ρίξουν τη κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων , αναγκάζοντας τους να στηριχτούν στην αλητεία ΠΟΤΑΜΙΟΥ και λοιπών για να μείνουν στη κυβέρνηση.
Αν δεν το κάνουν, με διάφορα πολιτικάντικα τερτίπια, ταυτίζονται βέβαια με αυτούς.
Και το ίδιο βέβαια ισχύει και για κάθε «αριστερό διανοούμενο» κλπ που δεν παίρνει άμεση και σαφή στάση κατά του νέου Μνημονίου και υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ “ΑΠΟ ΚΑΤΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ Ή ΔΕΞΙΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΚΕΑ)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7 ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕ.Κ.Ε.Α) 

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


antipagkosmiopoihsh.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 7/10/2015 02:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΜΕ.Κ.Ε.Α. - Περιεκτική Δημοκρατία: " Κάλεσμα για συγκέντρωση κατά του αριστερού μνημονίου.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες