ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Ομάδα Ευρωπαίων διανοουμένων προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ.

Ομάδα ευρωπαίων διανοουμένων προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν κάνει αδικίες στη χώρα αυτή, αναφέρει η αλβανική εφημερίδα ‘Tema’.

Η επιστολή σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα:...

Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν επιβάλλει πρωτοφανή μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα. Αυτά τα μέτρα έχουν αποτύχει βαθιά.

Η οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 26%, η ανεργία αυξήθηκε στο 27 % , η ανεργία των νέων έχει αυξηθεί κατά 60% και ο λόγος του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ έχει αυξηθεί 120- 180 τοις εκατό.

Η οικονομική καταστροφή έχει επιφέρει ανθρωπιστική κρίση , με περισσότερα από 3.000.000 άτομα σε ή κάτω από το επίπεδο της φτώχειας.

Εναντίον αυτών των γεγονότων, οι Έλληνες εξέλεξαν κυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στις 25 Ιανουαρίου, με μια σαφή εντολή για τον τερματισμό των μέτρων λιτότητας.

Στις συνομιλίες που ακολούθησαν η κυβέρνηση κατέστησε σαφές ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Οι πιστωτές, όμως, επέμειναν στη συνέχιση της συνταγής τους η οποία απέτυχε, αρνήθηκε να συζητήσει διαγραφή χρέους- το οποίο το ΔΝΤ θεωρεί μη βιώσιμο και στις 26 Ιουνίου εξέδωσαν τελεσίγραφο προς την Ελλάδα μέσω ενός διαπραγματευτικού πακέτου, το οποίο έχει ως στόχο να εμβαθύνει τα μέτρα λιτότητας. Αυτό ακολούθησε την αναστολή της ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες και την καθιέρωση ελέγχου του κεφαλαίου.Σε αυτήν την κατάσταση, η κυβέρνηση έχει ζητήσει από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας του με ένα δημοψήφισμα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα τελεσίγραφο προς τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία και θα πρέπει να απορριφθεί.

Το Ελληνικό Δημοψήφισμα δίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ευκαιρία να αποκαταστήσει τις δεσμεύσεις της στις αξίες του Διαφωτισμού- ισότητα, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη- και προς τις αρχές της δημοκρατίας, η οποία βασίζεται στην νομιμότητά του.

Ο τόπος που γεννήθηκε η Δημοκρατία δίνει στην Ευρώπη την ευκαιρία να αναθερμάνει τα ιδεώδη στον 21ο αιώνα.

Υπογράφουν:


 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος ἘχέδωροςBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 7/01/2015 12:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ομάδα Ευρωπαίων διανοουμένων προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες