ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Πρωτοβουλία πολιτών των Ιωαννίνων υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Μετά από πέντε χρόνια εφαρμογής ακραίας πολιτικής λιτότητας, που βύθισε τη χώρα στην ύφεση, που μείωσε το ΑΕΠ της χώρας κατά 25% και τα λαϊκά εισοδήματα κατά 40%.

Που οδήγησε στην ανεργία 1,5 εκατομμύριο συμπατριώτες μας και στην ξενιτιά 250 χιλιάδες παιδιά μας.
Που έκλεισε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες ...
επιχειρήσεις, που διέλυσε το κράτος πρόνοιας και το νομικό πλέγμα προστασίας των εργαζομένων.
 Που δημιούργησε ένα απαράδεκτο αντιδημοκρατικό και αυταρχικό πλαίσιο λειτουργίας της δημοκρατίας μας, που έφερε τη χώρα σε καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας ήρθε η ώρα η πολιτική αυτή να σταματήσει.

Στα πλαίσια αυτά η κυβέρνηση, πιστή στις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, προκάλεσε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, προκειμένου να απορρίψει ή να αποδεχθεί την πρόταση των δανειστών που συνεχίζει την πολιτική ύφεσης και λιτότητας, που καταστρέφει το μέλλον των επόμενων γενιών του ελληνικού λαού.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις απαράδεκτες προσπάθειες διαφόρων κύκλων εντός και εκτός της χώρας να επηρεάσουν την έκβαση του δημοψηφίσματος με καλλιέργεια κλίματος φόβου, αμφισβητώντας την ικανότητα και τη δυνατότητα του λαού μας να αποφασίσει δημοκρατικά για το μέλλον του.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας και της κυβέρνησης, που εκπορεύεται από κύκλους, οι οποίοι ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Ο λαός έχει το αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα να αποφασίσει απερίσπαστος την πορεία του τόπου του.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να απευθυνθεί με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο στο λαό σε αντίθεση με τον αντιδημοκρατικό κατήφορο των τελευταίων χρόνων.

Δεσμευόμαστε, στηρίζουμε αποφασιστικά το μεγάλο ΟΧΙ και καλούμε σε αυτό το πλαίσιο, όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του μετώπου του ΟΧΙ να υπερασπιστούμε μαζί, μέχρι το τέλος, με την ίδια αποφασιστικότητα και δέσμευση, το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας.

Καλούμε το γιαννιώτικο λαό να συμμετάσχει μαζικά στο δημοψήφισμα και να ψηφίσει:
• ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών και σε συμφωνίες που εξαθλιώνουν την κοινωνία.
• ΟΧΙ στους εκβιασμούς και το φόβο.
• ΟΧΙ στη διαιώνιση της λιτότητας και των μνημονίων.
• ΟΧΙ στον καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας που προσπαθούν να εδραιώσουν στη χώρα μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 
ΣΤΙΣ 7:00 μμ 
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Ακολουθούν 236 υπογραφές.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/01/2015 08:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Πρωτοβουλία πολιτών των Ιωαννίνων υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες