ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Προστατέψτε την Κωσταντοπούλου.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή των Ελλήνων η Πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, που ήταν προαπαιτούμενο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταξύ των Θεσμών και της ελληνικής κυβερνήσεως.

Στην εν λόγω συζήτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν καταπέλτης και επί της ουσίας τράβηξε την περόνη της “χειροβομβίδας” που ακούει στο...
όνομα “ακροτελεύτιο 120 άρθρο του Συντάγματος”.

• Δεν παραμένει πλέον, καμιά εγγύηση για την τήρηση του Συντάγματος με την ψήφιση αυτού του πολυνομοσχεδίου και επιχειρείται η ολοκλήρωση της εκτροπής.

• Οι συνθήκες υπό τις οποίες εισάγεται προς συζήτηση το νομοσχέδιο δεν εγγυώνται την τήρηση του Συντάγματος, τη θωράκιση της δημοκρατικής λειτουργίας, την άσκηση της νομοθετικής εξουσίας του Κοινοβουλίου ούτε την κατά συνείδηση ψήφο του βουλευτή.

• Υπό καθεστώς εξόφθαλμου εκβιασμού ο οποίος απευθύνεται από ξένες κυβερνήσεις-μέλη της ΕΕ εισάγεται και, μάλιστα με έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε τροποποίησης ένα νομοθέτημα με το οποίο επιχειρείται μείζων παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και στην άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, κατά τρόπο που καταλύει τόσο την λειτουργία της Ελληνικής Δημοκρατίας ως κοινωνικού κράτους δικαίου, στο οποίο λειτουργεί η διάκριση των εξουσιών, σύμφωνα με τα Συνταγματικώς οριζόμενα, όσο και την διαφύλαξη της αρχής της δίκαιης δίκης.

• Επιδεικνύεται περιφρόνηση από τις ανωτέρω ξένες Κυβερνήσεις στις αρχές της κοινοβουλευτικής λειτουργίας, της λαϊκής κυριαρχίας και τέλος, της δημοκρατίας.

Τα παραπάνω – μεταξύ άλλων – ανέφερε και σε επιστολές που έστειλε η Πρόεδρος της Βουλής την ίδια ημέρα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και προς τον Πρωθυπουργό και τους ζητά να κοινοποιηθεί το περιεχόμενο των επιστολών της, προς τους ομόλογους τους.

Από την άλλη μεριά δεσμεύθηκε πως θα ενημερώσει η ίδια τους ομολόγους της σε όλη την Ευρώπη για την “θεσμική εκτροπή” που επιχειρείται στην Πατρίδα μας!

Ωστόσο, τα πολιτικά απολιθώματα του παρελθόντος, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εκείνοι οι παρακμασμένοι του σαθρού και αηδιαστικού παλαιοκομματικού συστήματος της διαφθοράς και της ρεμούλας, που είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για το δυσθεώρητο δημόσιο χρέος μας, που μας έφερε τα καταστροφικά Μνημόνια, επιχειρούν την ανατροπή της μέσω πρότασης μομφής, την οποία σκέπτονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες.

Μαζί τους, το “νέο” και το “φρέσκο” στην πολιτική ζωή του τόπου μας – όπως οι ίδιοι διακηρύσσουν - οι “Ποταμίσιοι”. Δηλαδή, οι απόλυτοι Μερκελιστές που ζητούσαν την όποια συμφωνία με τους τοκογλύφους – δανειστές.
Οι οποίοι, είναι σίγουρο πως αν η Μέρκελ τους ζητούσε, προκειμένου να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, να εκτελούνται χίλιοι Έλληνες στο Σύνταγμα, είναι σίγουρο πως θα το αποδέχονταν.

Και πως μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν όλοι γνωρίζουμε ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν αυτοί οι νεογενίτσαροι, που κατά δήλωσή τους δεν έχουν ούτε πολιτική ούτε ιδεολογία!
Άλλωστε, τόση είναι η δημοκρατικότητα και η επιθυμία του κ. Θεοδωράκη, ώστε να λάμψει η αλήθεια για τα μεγάλα σκάνδαλα που συντάραξαν την Πατρίδα μας, που μόλις προχθές δήλωσε πως το “Ποτάμι” θα αποχωρεί από κάθε Επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αλλά το κουφό και το παράλογο είναι πως τη σύνταξη της μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής την ανάθεσαν στον Κώστα Τασούλα, τον επί σειρά δεκαετιών Βουλευτή Ιωαννίνων.
Του μόνου που διασώθηκε στα Γιάννενα κατά τις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ – 4 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, 1 η ΝΔ - επειδή στηρίζεται από τα μεγάλα τζάκια του Νομού!

Όμως, στον υπογράφοντα το παρόν κείμενο, δεν προξενεί καμιά εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση από πλευράς εκείνων των κομμάτων – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – που ενέχονται στα μεγαλύτερα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης και τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.
Γιατί, γνωρίζουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν “μασάει” και είναι αποφασισμένη να οδηγήσει μέχρι το τέλος τις εργασίες των Επιτροπών της Βουλής στις οποίες προεδρεύει, αποδίδοντας τις ευθύνες σε όσους και όσες ενέχονται στα σκάνδαλα που διερευνούν αυτές οι Επιτροπές, όσο ψηλά και αν βρίσκονται στο πολιτικό ελληνικό στερέωμα!

• Το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής των Ελλήνων, ακολουθεί ο Λογιστικός Έλεγχος του χρέους.
Ένας λογιστικός έλεγχος που σύμφωνα με τον Κανονισμό του ESM, θα πρέπει να αναζητήσει τις πιθανές αιτίες δημιουργίας του δημοσίου χρέους μας, αλλά και ανωμαλίες, παρατυπίες και παρανομίες που συνέτειναν στη δημιουργία του. Και στου οποίου τη δημιουργία έχουν τεράστια ευθύνη πρώην Πρωθυπουργοί μας.

• Βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια μεταξύ των άλλων και την “μαύρη” για την ελληνική Κοινωνία, υπόθεση των “κατάμαυρων” ταμείων της γερμανικής εταιρείας Siemens που δηλητηρίασαν μεγάλο μέρος του πολιτικού μας συστήματος.
Όταν εκλεγμένοι Βουλευτές, τους οποίους ο ελληνικός λαός τους έθεσε διαχειριστές της τύχης τους καθώς και της Πατρίδος μας και εκείνοι οι επίορκοι έβαλαν το χέρι όσο περισσότερο γινόταν στο βάζο με το μέλι. Όπως επίσης, αυτή η Επιτροπή θα εξετάσει τους ενεχόμενους στη λίστα Λαγκάρντ και που φρόντισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να “αθωώσουν”.

Βεβαίως, είναι δεδομένο πως, στο κυβερνών κόμμα “έχει ραγίσει το γυαλί” με την Πρόεδρο της Βουλής.
 Ωστόσο, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του Πρωθυπουργού, κάτι που διαφάνηκε μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους, μετά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική προς το συμφέρον της Πατρίδος μας.
Πρέπει η Ζωή Κωνσταντοπούλου να συνεχίσει να είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Σε διαφορετική περίπτωση η φθορά του Αλέξη Τσίπρα θα είναι καθοριστική, γιατί θα υποδηλώσει πως επιζητά το κλείσιμο των υποθέσεων των σκανδάλων και τα οποία χειρίζεται η Ζωή!


Παναγιώτης Αποστόλου
 Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 7/28/2015 02:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προστατέψτε την Κωσταντοπούλου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες