ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Π.Σ.Ν. : Σε νέα ταλαιπωρία ετοιμάζεται να υποβάλλει τους ασθενείς ο Π.Φ.Σ.

Σχετικά με την πρόθεση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου να διακόψει την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών και Αντιπρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γρηγόρης Λεοντόπουλος.

κ. Λεοντόπουλε, σε δελτίο τύπου του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αναφέρει ότι πρόκειται να σταματήσει την...
πίστωση στον ΕΟΠΥΥ. Τι σημαίνει αυτό για σας;

Αυτό σημαίνει ότι οι νεφροπαθείς και γενικά οι χρονίως πάσχοντες θα πρέπει να πληρώνουν στα φαρμακεία την αξία των φαρμάκων και μετά να καταθέτουν τα δικαιολογητικά στον ΕΟΠΥΥ και να παίρνουν από εκεί τα χρήματά τους μετά από 3 – 4 μήνες.

Μπορούν ν΄ ανταπεξέλθουν σ΄ αυτό οι νεφροπαθείς και οι χρονίως πάσχοντες; Είναι τελείως αδύνατο γιατί η αξία των συνταγών κυμαίνεται από 300 € έως και 1000 € πολλές φορές και όπως καταλαβαίνετε, και με τη σημερινή κατάσταση είναι αδύνατο να διαθέσει ο ασθενής αυτά τα χρήματα, με συνέπεια ή να προσπαθεί να δανειστεί ή να σταματήσει τη θεραπεία του με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία του.

Νομίζω ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Όντως το καλοκαίρι του 2012 είχε συμβεί το ίδιο και είχαν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ οι ασθενείς. Όταν απευθυνθήκαμε στον ΕΟΠΥΥ μας απάντησε ότι οι συμβάσεις που υπήρχαν με τα φαρμακεία είναι εν ισχύ και είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν τις συνταγές. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επέμβει η δικαιοσύνη και από τότε εκκρεμεί μια επείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του κ. Ελευθεριάνου.

Πως σκοπεύετε αν συμβεί κάτι παρόμοιο να το αντιμετωπίσετε;

Επειδή πιστεύουμε ότι όλα τα φαρμακεία και κυρίως τα φαρμακεία της γειτονιάς με τα οποία δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα και τις περισσότερες φορές μας εξυπηρετούν με πολλούς τρόπους θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του ΕΟΠΥΥ να υπογράψουν συμβάσεις ατομικές για να μπορούν να εκτελούν εφόσον εκείνοι το θέλουν τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ.

Μ΄ αυτό τον τρόπο και με τη βοήθεια των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ τα οποία είναι πάντα δίπλα στους ασθενείς ελπίζουμε ότι θ΄ ανταπεξέλθουν και σ΄ αυτή την επίθεση.

Marion Kontogianni
Ygeia Press


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 7/16/2015 02:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Σ.Ν. : Σε νέα ταλαιπωρία ετοιμάζεται να υποβάλλει τους ασθενείς ο Π.Φ.Σ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες