ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Σώστε το λαό από τους δαίμονες.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής "Ελλήνων Πολιτεία".
Στις 15 Ιουνίου 2015 συνεδρίασε στη Βουλή η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, στην οποία προεδρεύει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αποσβολωμένος παρακολούθησα την πολύωρη αγόρευση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδος στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της ...
κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ωστόσο, κρατώ την σπουδαιότερη αναφορά εξ όσων είπε και η οποία ήταν άγνωστη στο Πανελλήνιο.

Αποκάλυψε λοιπόν, πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κρυφά ραντεβού σε ξενοδοχεία με τον τότε Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ Στρως Καν – εποχή υπαγωγής της χώρας μας στα Μνημόνια – προκειμένου να παρακάμψει το καταστατικό του ΔΝΤ, το οποίο για να εμπλακεί στην χρηματοδότηση της Ελλάδος απαιτούσε την άμεση αναδιάρθρωση του χρέους μας.

Όμως, το αγκάθι στην όλη ιστορία ήταν τα 100 δις ευρώ του ελληνικού χρέους που βρίσκονταν στην κατοχή Γαλλικών και Γερμανικών τραπεζών.
Έτσι, έπρεπε πρώτα να ξεφορτωθούν αυτά τα τοξικά ομόλογα και ακολούθως να γίνει το καταστροφικό PSI.
Και προφανώς σε αυτή την καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ δεν συμφωνούσε ο Στρως Καν γι΄ αυτό και έπρεπε να πάει σπίτι του για να αναλάβει η λαμογιότατη Κριστίν Λαγκάρντ, προκειμένου να ενεργοποιήσει όλες εκείνες τις εγκληματικές πρακτικές κατά της Ελλάδος.

Άλλωστε, μόλις την επομένη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τις εγκληματικές ευθύνες του ΔΝΤ των “συμμάχων μας” και “φίλων” μας Αμερικάνων.
Οι οποίοι γνωρίζοντας από Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές, “έστησαν” μεγαλοπρεπώς την αποκαθήλωση του άμοιρου Στρως Καν, διαπομπεύοντας τον επί ημέρες με τις χειροπέδες, για να σηματοδοτήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις, τι παθαίνουν τα “άτακτα” παιδιά.

Βέβαια το ερώτημα που εύλογα τίθεται από τον κάθε Έλληνα, είναι: Δεν γνωρίζουν οι “ισότιμοι εταίροι μας” της ΕΕ και οι Δυτικοί φίλοι μας των ΗΠΑ πως, τα νέα μέτρα που απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία είναι υφεσιακού χαρακτήρα, χωρίς καμιά προοπτική ανάπτυξης και θα έχουν ως αποτέλεσμα τον περαιτέρω στραγγαλισμό της ελληνικής Κοινωνίας;
Δεν τίθενται σε κίνδυνο τα χρήματα που μας έχουν δανείσει και αν δεν δημιουργηθεί ανάπτυξη στην Πατρίδα μας, ενδεχομένως να μην τα πάρουν ποτέ;

Δυστυχώς τα γνωρίζουν όλα αυτά, αλλά ο στόχος τους είναι άλλος.
Ήταν ο ίδιος επί δεκαετίες.
Τότε, που μας δάνειζαν με δανεικά και αγύριστα χωρίς ποτέ να ελέγξουν τις χειραγωγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις για την πλασματική ευμάρεια με την οποία τροφοδοτούσαν μέσω αυτών των δανεικών το λαό μας.

Έτσι, πετύχαιναν το στόχο τους, διογκώνοντας ένα μη εξυπηρετούμενο χρέος, προκειμένου να οδηγηθούμε στα Μνημόνια της υποταγής.
Που ως αποτέλεσμα είχαν την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και του ορυκτού μας πλούτου.
Που από πρόσφατες εκτιμήσεις του καθηγητή Νίκου Λυγερού εκτιμώνται τα δυο κοιτάσματα στις περιοχές του Ιονίου πελάγους και νοτίως της Κρήτης σε 1,7 τρις ευρώ.
Το δεύτερο δε, κοίτασμα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδος για 450 χρόνια.

Αυτό το σχέδιό τους που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της υλοποίησής του, θα επέφερε την ολοκλήρωση του νεοφιλελευθερισμού με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των αγορών.
Μιας κυβέρνησης που δεν μπορούσε να αποτρέψει ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα.
Παρ΄ ότι μπροστά στον κίνδυνο της διεθνούς απομόνωσης δημιούργησαν το νέο χρηματοπιστωτικό οργανισμό των BRICS. O οποίος κυριαρχεί στο διεθνές εμπόριο και διαθέτει τεράστιες ποσότητες του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους της Δύσης (κράτη, τράπεζες, επιχειρήσεις).
Που διαθέτει τεράστια αποθέματα σε νομίσματα, χρυσό, ομόλογα, μετοχές κλπ.

Εν τούτοις, η σιωνιστική αλυσίδα της Δύσεως (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) ήταν συμπαγής.
Απαιτείτο η αντίδραση ενός κρίκου της για να κινδυνεύει να σπάσει.
Και αυτός ο κρίκος λέγεται Ελλάδα και η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η απείθαρχη νέα κυβέρνηση αντιδρά στα υφεσιακά μέτρα που επιμένουν οι τροϊκανοί να επιβάλουν εκ νέου.
Επιμένουν σε μια πολιτική που οι ίδιοι αναγνώρισαν πως ήταν λαθεμένη.
Διαπραγματεύεται η κυβέρνηση και δεν συμφωνεί.
Αμφισβητεί ευθέως την αναγκαιότητα συμμετοχής του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις και ξεβρακώνει την ΕΕ και την ΕΚΤ που δηλώνουν πως συμφωνία χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει.

Φοβούνται και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό μας με τα grexit, την πτώχευση της χώρας και άλλα συναφή!
Θέλουν να μας πείσουν πως το παγκόσμιο πρόβλημα είναι το ελληνικό χρέος που δεν ξεπερνά το 3% του συνολικού χρέους της ΕΕ.

Φοβούνται πως, οι Επιτροπές Θεσμών και Διαφάνειας, Αλήθειας του Χρέους καθώς και η Επιτροπή για το πώς υπαχθήκαμε στα Μνημόνια, θα φέρουν στο φως τα βρωμερά σχέδιά τους που απεργάζονταν την υποταγή της Ελλάδος.
Θα ξεσκεπάσουν τις εγκληματικές πολιτικές φυσιογνωμίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που διαφέντευαν τον τόπο μας από τα υψηλότερα δημόσια αξιώματα, ενεργώντας ως γερμανο-τσολιάδες της Κατοχής.

Η Δύση ποτέ δεν υπήρξε φίλος και σύμμαχος της Ελλάδος.
Ποτέ δεν πρόσφερε το ελάχιστο στην Ελλάδα.

Απεναντίας, ήταν άσπονδοι εχθροί μας.
Από την εποχή των Σταυροφοριών (Δ΄ 1201-1204) όταν και κατέλυσαν τη Βυζαντινή αυτοκρατορία κατακλέβοντας το Βυζάντιο και χτίζοντας τη δική τους ηγεμονία στον κλεμμένο χρυσό της Πόλεως, για να δημιουργήσουν με την ανοχή τους την οριστική Άλωση το 1453.

Όταν φυλάκισαν τον Γέρο της Επανάστασης του 1821.

Όταν δολοφόνησαν τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, με σκοπό να βάλουν τέλος στα σχέδια του Νέου ελληνικού κράτους.

Όταν δημιούργησαν τις καταστροφές του ΄22 στην Μικρά Ασία, όταν απείχαν από τη βραδιά “των κρυστάλλων” το ΄55 στην Πόλη.

Όταν ενθάρρυναν την εισβολή των Τούρκων το ΄74 στην Κύπρο.

Όταν δημιούργησαν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο το ΄96.

Όταν δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά σύνορα ως σύνορα της Ευρώπης!

Όταν λοιπόν, έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Επιστρέφοντας στο σήμερα, οι Δυτικοί “φίλοι”, “σύμμαχοι” και “εταίροι” μας, τρέμουν στην ιδέα πως η σθεναρή στάση της Ελλάδος, σύντομα θα συμπαρασύρει και άλλες χώρες που θα θελήσουν να αποτινάξουν τα εγκληματικά σχέδια του νεοφιλελευθερισμού που αφανίζουν τους λαούς.

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στην απόλυτη αποδοχή των προτάσεών της.
Να μην κάνει βήμα πίσω!

Και να κάνει το επιπλέον βήμα, που θα φέρει στα τέσσερα τους Δυτικούς “συμμάχους” μας.
Να συμφωνήσει τη χρηματοδότηση της χώρας από τους BRICS.
Να πετάξει από το πετσί της Ελλάδος το ΔΝΤ.

Από πουθενά δεν προβλέπεται πως χωρίς το ΔΝΤ, δημιουργείται το δικαίωμα αποβολής της Ελλάδος από την Ευρωζώνη!

Είναι το ισχυρό χαρτί του Αλέξη Τσίπρα!
Ας το τραβήξει για τον γράψει η Ευρωπαϊκή ιστορία.

Διαφορετικά θα γίνει ένα με τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους τόσους άλλους λήσταρχους της ζωής μας!

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 7/01/2015 11:24:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σώστε το λαό από τους δαίμονες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες