ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Το μαύρο μέτωπο με τρομοκρατία και η αριστερά με τον σταυρό στο χέρι;

Του Ανδρέα Ζαφείρη.
Όλη η επικοινωνιακό στρατηγική το δεκαήμερο του Γκαίμπελς που διανύουμε, θα διδάσκεται στο άμεσο μέλλον στα σεμινάρια αποσταθεροποίησης, σε όλα τα αντίστοιχα «ανθρωπιστικά ιδρύματα» του ελεύθερου κόσμου.

Η τρομοκρατία από των ήχο της ερπύστριας αντικαταστάθηκε από τη τρομοκρατία της έγκυρης φωνής του ανεξάρτητου δημοσιογράφου, του -με ...
ευρωπαϊκά προγράμματα σιτιζόμενου- καθηγητή πανεπιστημίου, του αδέκαστου βουλευτή (που ακόμη και το ατσαλάκωτο χαμόγελο του είναι χορηγία Siemens) , του «αγανακτισμένου» πολίτη (που συμπτωματικά έχει selfie με το Σαμαρά) και της Βάνα Μπάρμπα.

Κι όμως… αυτό το επικοινωνιακό Μαϊντάν δεν έχει καταφέρει ακόμη να λυγίσει τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας. Έχει όμως καταφέρει να δημιουργήσει ρωγμές. Και κάθε μέρα που περνάει, κάθε ώρα ,η μάχη γίνεται ακόμη πιο αμφίρροπη.

Στη μάχη αυτή η αριστερά δίνει την εντύπωση ότι δεν διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο.
Στο κρίσιμο ερώτημα «μετά το όχι, τι;» οι απαντήσεις είναι συγκεχυμένες ή ανεπαρκείς.
Και απέναντι στη «λευκή τρομοκρατία» δεν επιλέγει να αντιτάξει τη «κόκκινη».

Να προβάλει δηλαδή μία προς μία , κωδικοποιημένα , τις επιπτώσεις που θα είχε η συμφωνία , στην οποία ο ελληνικός λαός καλείται να πει το όχι.

Τι σημαίνει για τα μεσαία στρώματα, που γέμισαν τη πλατεία Συντάγματος , η προκαταβολή του ετήσιου φόρου;

Δεκάδες χιλιἀδες κλειστές μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις. Δεκάδες χιλιάδες άνεργοι επιπλέον στην στρατιά της θλίψης.

Τι σημαίνει για τον Τουρισμό, που συνεισφέρει το 16% του ΑΕΠ και απασχολεί δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, η αύξηση του ΦΠΑ ;

(Τη στιγμή που στη Τουρκία, όπου το γερμανικό κεφάλαιο ελέγχει το σύνολο των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων στα παράλαι του Αιγαίου;)

Τι σημαίνει για την άμυνα η μείωση των δαπανών και η επερχόμενη ερήμωση των νησιών;

Τι σημαίνει για τους συνταξιούχους αλλά και για τα εξαρτόμενα από αυτούς μέλη, η μείωση των συντάξεων και η αύξηση της φαρμακευτικής συμμετοχής;

( Ποιος θα τους πληροφορήσει εκεί, στις ουρές των 120 ευρώ, σύντομα και απλά, ότι σήμερα παίρνουν 120 την ημέρα αλλά συμφωνία του ναι θα σημαίνει 120 το μήνα;)

Τι σημαίνει η συμφωνία για τους αγρότες, τους μισθωτούς,τους άνεργους;

Κάθε κοινωνική ομάδα πρέπει να μάθει συγκεκριμένα τι σημαίνει γι αυτή η επόμενη μέρα από ένα ενδεχόμενο ναι.

Δεν αρκεί η επίκληση στη περίοδο των μνημονίων, δεν αρκεί η ηθική αποδόμηση του Μαύρου Μετώπου.

Τις επόμενες 3 ημέρες, όταν τα SS του ναι και της νέας συμφωνίας θα εισβάλουν στο σαλόνι, στο μυαλό και τη καρδιά, η αριστερά θα πρέπει να τσακίσει τη τρομοκρατία με το ίδιο της το όπλο.

Θα πρέπει να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες και να αφυπνίσει τους τρομοκρατούμενους.

Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο των σύγχρονων Μέγκελε. Και η αριστερά καλείται πλέον να αναμετρηθεί όχι μόνο με τα ταξικά της καθήκοντα.

Το ευρωατλαντικό κεφάλαιο ετοιμάζεται για μια συνολική επίθεση ενάντια στη χώρα. Όχι γιατί είναι ανάλγητο .Αλλά γιατί η κρίση του σημαίνει και καταστροφή κεφαλαίου και παραγωγικών δυνάμεων σε μεγάλη κλίμακα.

Η καταστροφή που προβλέπεται για τη χώρα δεν έχει προηγούμενο σε ειρηνική περίοδο. Το όχι είναι μονόδρομος. Αλλιώς θα βρεθούμε δεκαετίες πίσω. Όπως μονόδρομος είναι να μη μείνει το όχι στα μισά του δρόμου.
Ανδρέας Ζαφείρης
iskra.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 7/03/2015 01:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το μαύρο μέτωπο με τρομοκρατία και η αριστερά με τον σταυρό στο χέρι; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες