ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Τομάρια... γιατί μόνο τώρα συνέχεια ζωντανές συνδέσεις και εικόνες;

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Τραγικές εικόνες τις δύο τελευταίες ημέρες, οι εικόνες των απόμαχων της ζωής να συνοστίζονται και να περιμένουν ώρες όρθιοι στην ουρά για να πάρουν 120 ευρώ. Τραγικές εικόνες που μου σπαράζουν την καρδιά.

Αναμφισβήτητα τραγικές εικόνες, που θα πρέπει ο καθένας μας να αναλογιστεί αν του αντιστοιχεί μερίδιο ευθύνης για αυτές.
Εικόνες που σύσσωμα τα κανάλια παίζουν...
συνεχώς, με σπαρακτική μουσική υπόκρουση.
Με τελική εικόνα και ήχο που αν μη τι άλλο "βάζει στο πλυντήριο" τους Έλληνες πολίτες.

Βρήκαν ευκαιρία...
Ευκαιρία για πλύση εγκέφαλου...
Ευκαιρία για πόλεμο στην Κυβέρνηση.
Μία κυβέρνηση που από την ημέρα που έλαβε την λαϊκή εντολή δεν στήριξαν ποτέ.
Μία κυβέρνηση που την φοβήθηκαν.
Φοβήθηκαν πως θα τους ζητήσει τα χρήματα που χρωστούν.
Πως θα τους βάλει να πληρώσουν τις άδειες που εκμεταλεύονται.
Που εκμεταλεύονται και εισπράττουν χρήματα.
Που εκμεταλεύονται και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
Που εκμεταλεύονται και κατευθύνουν την κοινή γνώμη.ΤΟΜΑΡΙΑ...
Εικόνες ντροπής δεν ήταν εκείνες που τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους γέροντες όταν διαδήλωναν επειδή η τότε κυβέρνηση τους κουτσούρευε τις συντάξεις;
Εικόνες ντροπής και αίσχους δεν ήταν αυτές με τα ανοιγμένα κεφάλια των παππούδων;
Εικόνες ντροπής δεν ήταν αυτές που ένας ΜΑΤατζής κυνηγούσε να χτυπήσει έναν που είχε τρεις - μπορεί και τέσσερις φορές τα χρόνια του; 


Εικόνες ντροπής δεν ήταν εκείνες;
Γιατί δεν παίζατε εκείνες τις εικόνες μέρα - νύχτα, όπως κάνετε τώρα με αυτές τις εικόνες της αναμφισβήτητης ντροπής;
Γιατί τότε κάνατε μόκο;
Γιατί τομάρια;


Πόσο νομίζετε πως θα μπορείτε να δουλεύετε, όχι κατά το δοκούν αλλά "κατά το τσέπη",  τον κοσμάκη;

Είστε γελασμένοι.
Είμαστε και εμείς εδώ.

Το διαδίκτυο δηλώνει βροντερό παρών.
Πλέον ελέγχεστε και κρίνεστε από αυτό.
Δεν θα σας περάσει... 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 7/01/2015 10:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Τομάρια... γιατί μόνο τώρα συνέχεια ζωντανές συνδέσεις και εικόνες; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες