ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Διάγγελμα Ν. Μιχαλολιάκου για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό τόνισε: "ΟΧΙ στο Μνημόνιο των τοκογλύφων - ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα!"

Ελληνικέ Λαέ, Έλληνες και Ελληνίδες,
Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται ολόθερμα στον δοκιμαζόμενο σήμερα Λαό, ο οποίος ...
περιμένει στις ουρές των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων. Ζούμε μια απαράδεκτη κατάσταση, για την οποία ευθύνη ασφαλώς έχει και η κυβέρνηση.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Δεν ανήκει στον κώδικα αξιών και στην ηθική των Εθνικιστών ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός.

Λέμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των Ευρωπαίων, την πρόταση Γιούνγκερ, όπως λέμε ΟΧΙ επίσης και στην πρόταση της κυβερνήσεως, την πρόταση Τσίπρα, την οποία θεωρούμε ένα νέο Μνημόνιο.

Το τι θα συμβεί στην χώρα μας ήταν για εμάς γνωστό και χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω τι είπα στην Βουλή των Ελλήνων, στην ομιλία μου, το Σάββατο 27 Ιουνίου του 2015, στην σχετική συζήτηση. Σας διαβάζω αυτολεξεί από τα Πρακτικά της Βουλής: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζούμε πραγματικά στιγμές παράξενες και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ναι, υπάρχουν οι ουρές πίσω από τα ΑΤΜ, αυτό είναι ένα γεγονός, όπως είναι γεγονός επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα, από ημέρα Δευτέρα, είχαν σπάσει τα τηλέφωνα σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Αθήνα ιδιαιτέρως, που τους έλεγαν: "Βγάλτε τα χρήματά σας από την τράπεζα γιατί οι τράπεζες θα κλείσουν". Δεν το ξέρατε; Όλοι το ξέρατε. Ποιες υπόγειες δυνάμεις κινούνται, λοιπόν, σε αυτόν τον τόπο; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Είστε σίγουροι ότι κυβερνάτε αυτόν τον τόπο;».

Αυτά είπα στην Βουλή το Σάββατο και κανείς δεν άκουσε το μήνυμα αυτό αγωνίας, το οποίο υπήρχε προς τον Ελληνικό Λαό αλλά και προς τους κυβερνώντες. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτονόητο ότι θα πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων Ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, θα βυθίσει την οικονομία μας σε ύφεση και είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όπως το 2010 είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, το ίδιο θα πούμε και το 2015. Αν χρειαστεί, το ίδιο θα πούμε και το 2020 και το 2025, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, είναι απαράδεκτη. Είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή της Χώρας μας σε μια αποικία χρέους.

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ τεράστιες, τεράστιες και για την ανευθυνότητα, την οποία έδειξε διενεργώντας αυτό το δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Τεράστιες οι ευθύνες, επίσης, και στο πολιτικό σύστημα εν γένει γιατί ό,τι πληρώνουμε σήμερα, η κατάσταση η τραγική των τελευταίων ημερών, δεν είναι αποτέλεσμα της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος αλλά μίας ένοχης πολιτικής 40 ολόκληρων χρόνων, μίας πολιτικής σπατάλης, μίζας και ρεμούλας.

Οι ευθύνες του Σαμαρά, του Βενιζέλου και αυτών οι οποίοι κυβέρνησαν στα πέντε χρόνια του Μνημονίου, είναι τεράστιες. Από αυτούς ξεκίνησε το κακό, το οποίο συνεχίζεται και ασφαλώς είναι οι πλέον ακατάλληλοι σήμερα για να δίνουν μαθήματα στον Ελληνικό Λαό.

Όμως, από την πλευρά της Ευρώπης, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το να διακόψουν την ρευστότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα αποτελεί ένα πισώπλατο μαχαίρωμα, όχι μόνον εναντίον της κυβερνήσεως του Αλέξη Τσίπρα αλλά και εναντίον ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους. Δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και οι Γερμανοί το 1941, όταν κατέκτησαν την Χώρα μας. Δεν χτυπούν, λοιπόν, μόνο την κυβέρνηση αυτοί που έχουν δημιουργήσει την απαράδεκτη σημερινή κατάσταση με τις ουρές στις τράπεζες και στα καταστήματα τροφίμων. Χτυπούν αυτήν την ίδια την Ελλάδα.

Και είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους με μεγάλη ενοχή για το σημερινό κατάντημα, όπως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, ο οποίος μας έβαλε με τεχνάσματα, με πλαστά στοιχεία στο ευρώ, σήμερα να είναι υπέρ του «ναι». Μας προκαλεί εντύπωση να βλέπουμε ανθρώπους με δεδομένη μνημονιακή πεποίθηση, όπως ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Καμίνης να είναι και αυτοί υπέρμαχοι του «ναι». Επίσης, η όλη τακτική των μεγάλων καναλιών της διαπλοκής, οι οποίοι προπαγανδίζουν από το πρωί έως το βράδυ μέσα σε ένα κλίμα τρομολαγνείας, μας δείχνει τον σωστό δρόμο, μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε στην αντίπερα όχθη.

Έλληνες και Ελληνίδες, Ελληνικέ Λαέ,
Η Χρυσή Αυγή θα πει ΟΧΙ, θα πει ΟΧΙ στην εθνική υποταγή, θα πει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, θα πει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ. Όμως, αυτό που προέχει, αυτό που είναι πάνω από όλα, είναι ο Ελληνικός Λαός, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, να παραμείνει ενωμένος. Η εθνική ενότητα είναι πάνω από όλα στις δύσκολες ημέρες, οι οποίες έρχονται. Σας καλώ όλους να έχετε μέσα σας βαθειά την πεποίθηση αυτής της εθνικής ενότητος και να την διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.

Αυτό ας μας γίνει πεποίθηση και από εκεί και πέρα ο Θεός της Ελλάδος ας βοηθήσει το Έθνος μας να βγει από αυτή την δύσκολη περίσταση. Το «ναι» στο δημοψήφισμα θα είναι στην πραγματικότητα ένα «ναι» στην εθελοδουλεία, ένα «ναι» στο να βρεθεί η Πατρίδα μας στο έλεος του ξένου τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Το ΟΧΙ θα είναι ένα ΟΧΙ στο Μνημόνιο και εις ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή θα είναι ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνγκερ, αλλά όχι και στην προχειρότητα του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανευθυνότητά του αλλά και στην πρότασή του, η οποία αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 7/02/2015 10:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Διάγγελμα Ν. Μιχαλολιάκου για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες